Opslaan en exporteren naar video in PowerPoint

Een PowerPoint presentatie kun je ook opslaan als video. Dit kun je eventueel gebruiken als loop-ende film om te presenteren in je organisatie. Wij leggen jou in enkele stappen uit hoe dit mogelijk is.

Stap 1

Rond eerst alles af in je presentatie. Let vooral op de animaties en de slide-overgangen, deze zullen ervoor zorgen dat je video straks soepel verloopt.

Stap 2

Klik op Bestand in je menu. Vervolgens klik je op exporteren.

Stap 3

Je kunt nu klikken op Een video maken. En vervolgens mij Video maken.

Stap 4

Als laatste kun je de locatie op je computer of laptop kiezen om je video op te slaan. Geef je video een bestandsnaam en klik op Opslaan.