arrow_drop_up arrow_drop_down
Contact - PPT Solutions

Kosten PowerPoint presentatie berekenen

Laat ons weten wat je nodig hebt

Bereken de kosten

Vul het formulier in


Bereken de kosten

PowerPoint kosten per dienst

1. Kosten PowerPoint maatwerk

Wij leveren presentaties op maat gemaakt. Onze specialiteit is PowerPoint. Wij onderzoeken voortdurend alle mogelijkheden en PowerPoint is voor ons het presentatie programma met de meeste mogelijkheden. We maken onder andere templates voor bedrijven, maar ook bedrijfspresentaties, event presentaties of rapportages. Kosten bedrijfspresentatie of kosten PowerPoint template hangen af van vele factoren. Vul daarom hierboven het formulier in om te bekijken wat jouw PowerPoint kosten zijn. Om jou een goede indicatie van de kosten voor een PowerPoint presentatie te geven, vragen we je om bovenstaand formulier in te vullen! Dan krijg je van ons vrijblijvend de kosten voor jouw PowerPoint presentatie.

2. PPT plug-in Slidebuilder

Sinds 2019 is de PPT-plugin Slidebuilder op de markt. Met deze plug-in willen we iedereen inspirerende presentaties laten maken. Wanneer je de plug-in aanschaft krijg je er 5 extra knoppen bij in PowerPoint. Daaronder komen jouw templates, vooraf opgemaakte slides, iconen, afbeeldingen en een support knop. Alles wat je nodig hebt voor een indrukwekkende presentatie zit onder deze knoppen. Hoe fijn is het als er tientallen templates rondslingeren in de organisatie, maar dat alles voor een presentaties in huisstijl gewoon al in PowerPoint staat. Bereken PowerPoint kosten Slidebuilder in bovenstaand formulier.

3. Trainingen

Een training voor gevorderden of de echte experts. Klassikaal, met je collega's of online. Wij hebben voor iedere PowerPoint gebruiker een geschikte training. De trainingen worden gegeven door ervaren PowerPoint designers, die al hun kennis in de praktijk hebben opgedaan. Na elke training weet je meer over PowerPoint en zal je meer impact maken met jouw presentaties. De lange teksten en vele bulletpoints zijn straks verleden tijd. Weet je niet welke training bij je past? Vink in het bovenstaande formulier aan dat je meer informatie wilt ontvangen over de trainingen en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Kosten PowerPoint presentatie berekenen?

PPT Solutions is de nummer één PowerPoint specialist van Nederland. We hebben al vele bedrijven mogen helpen om te inspireren met hun PowerPoint presentatie. Dat zijn MKB bedrijven tot aan multinationals. We helpen jou ook graag om te inspireren. Wil je de presentatie uitbesteden, gebruik maken van Slidebuilder of een training volgen? Klik dan hieronder op de knop om de PowerPoint kosten te berekenen.

Bereken de kosten


Wij gebruiken Cookies