Kosten PowerPoint presentatie berekenen

Kosten PowerPoint presentatie berekenen

Wij helpen je bij het maken van een inspirerende presentatie!

Kosten berekenen

Vul het formulier in

  • Gratis en vrijblijvend
  • Direct inzicht in de kosten
  • Gerichte kostenindicatie afgestemd op jou


Kosten PowerPoint presentatie berekenen


Dit is onze werkwijze!

1) Kick off

We plannen graag een (video) bel-afspraak om de opdracht
te bespreken en verwachtingen af te stemmen.

2) Content

Wij zien je input / content tegemoet
of we hebben een brainstormsessie
om de content te bepalen.

3) Demo

We starten met de ontwikkeling van de DEMO;  enkele slides die dienen als stijlvoorbeeld. We ontvangen graag je feedback.

4) Ontwikkeling

Tof dat je enthousiast bent over de DEMO. Op basis van je feedback gaan we verder met de ontwikkeling van de presentatie.

5) Oplevering

Daar is ie! 😀

Jij bent klaar om te shinen met jouw inspirerende presentatie, succes!

6) Adoptie

Jouw presentatie is af, maar hoe zorg je dat je hier het maximale uit haalt? Wij helpen je en daarna; succes! 👏

Kosten berekenen

                                       

Vragen over PowerPoint kosten

Wat zijn de kosten voor een maatwerk presentatie?

Wij leveren presentaties op maat gemaakt. Onze specialiteit is PowerPoint. Wij onderzoeken voortdurend alle mogelijkheden en PowerPoint is voor ons het presentatie programma met de meeste mogelijkheden. We maken onder andere templates, bedrijfspresentaties, salespresentaties, event presentaties en meer voor bedrijven. De kosten voor een bedrijfspresentatie of PowerPoint template hangen af van verschillende factoren. Om jou een goede indicatie van de prijs voor een presentatie te geven, vragen we je om bovenstaand formulier in te vullen!

Een PowerPoint presentatie, wat kan ik verwachten?

De prijs om een PowerPoint presentatie te laten maken is afhankelijk van meerdere factoren. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de complexiteit en de grootte (aantal slides) van de presentatie. Deze factoren maken een sterke invloed op de prijs van een presentatie. Daarnaast zijn de kosten van een presentatie ook afhankelijk van de mate van interactiviteit. Wanneer je bijvoorbeeld een interactieve salespresentatie wilt laten maken, zodat je bij elk klantgesprek het verhaal kan afstemmen op de klant, zullen de kosten hoger uitvallen dan wanneer je ervoor kiest geen interactieve elementen te laten maken. Als je een presentatie wilt laten maken zullen de kosten dus het sterkst afhankelijk zijn van je specifieke wensen en behoeften met betrekking tot complexiteit, interactiviteit en grootte. Daarnaast speelt ook de insteek ofwel doel (informeren, overtuigen of inspireren)
van de PowerPoint presentatie een rol in de prijs.

Hoe bereken ik de kosten van mijn bedrijfspresentatie?

De kosten van een zakelijke presentatie is wederom afhankelijk van de soort presentatie die je wilt laten maken. Zo heeft een bedrijfspresentatie, corporate presentatie en salespresentatie ieder zijn eigen eigenschappen met betrekking tot grootte en complexiteit. De prijs van een corporate presentatie is voornamelijk afhankelijk van het aantal slides. Een corporate presentatie kan namelijk erg groot worden vanwege de grote hoeveelheid aan informatie die verwerkt moet worden in verschillende soorten slides. Dit geldt tevens ook voor de prijs van een bedrijfspresentatie. De prijs van een salespresentatie daarentegen is minder afhankelijk van het aantal slides, maar van de mate van complexiteit en interactiviteit. Bij een salespresentatie wil je idealiter de (potentiele) klant omver blazen met een verhaal dat compleet aansluit op zijn behoeften. Complexiteit is hierin de belangrijkste factor wanneer je een presentatie wilt laten maken.

Is een interactieve presentatie duurder of niet?

Er kan onderscheid worden gemaakt tussen statische- en interactieve presentaties. Bij een interactieve presentatie kun je flexibel inspelen op de behoeften van je toehoorders. Je bent namelijk niet gebonden aan één vaste volgorde waarin je de presentatie geeft. Op deze manier kun je bijvoorbeeld tijdens een presentatie inspelen op vragen of opmerkingen van je publiek. De kosten van een interactieve PowerPoint presentatie vallen hoger uit dan de kosten wanneer je een chronologische presentatie wilt laten maken. Het prijsverschil zit voornamelijk in het ontwerpen van interactieve elementen, zoals een interactief of oproepbaar menu dat je op elk moment kan oproepen om te navigeren naar andere slides. Dit wordt veel gebruikt voor salespresentaties. Daarnaast wordt door de gehele presentatie een infrastructuur van hyperlinks gebouwd, wat de prijs van de PowerPoint beïnvloedt. De interactiviteit, wat zich vertaald in een infrastructuur, is doorslaggevend als je een presentatie wilt laten maken.

Wat zijn de kosten van een PowerPoint template?

De kosten voor een PowerPoint template zijn gebaseerd op een vaste set aan slides die wij volledig in jouw huisstijl maken. Een PowerPoint template bestaat uit 12 slides, dit zijn slides die het meest worden gebruikt tijdens een presentatie. Wij maken bijvoorbeeld slides die volledig bestaan uit beeldmateriaal zoals een video of afbeelding, maar ook slides met 50/50 tekst-beeld verhouding. De template-set kun je volledig laten maken in de gewenste huisstijl. Daarnaast is het goed om te weten dat wij altijd presentaties ontwikkelen op basis van een template. De kosten van een presentatie is dus ook afhankelijk of je al een bruikbare template hebt (laten maken). Je kunt ervoor kiezen om enkel een template te laten maken, de kosten voor de PowerPoint bespaar je, omdat je het template als fundering kunt gebruiken om zelf consistente en professionele presentaties te maken.

Wat is de PPT Slidebuilder plugin?

Sinds 2019 is de PPT-plugin Slidebuilder op de markt. Met deze plug-in willen we iedereen inspirerende presentaties laten maken. Wanneer je de plug-in aanschaft krijg je er 5 extra knoppen bij in PowerPoint. Daaronder komen jouw templates, vooraf opgemaakte slides, iconen, afbeeldingen en een support knop. Alles wat je nodig hebt om een indrukwekkende presentatie te maken, zit onder deze knoppen. Hoe fijn is het als er tientallen templates rondslingeren in de organisatie, maar dat alles voor een presentaties in huisstijl gewoon al in PowerPoint staat. Bereken de kosten van Slidebuilder in bovenstaand formulier.

Wat zijn de voordelen van de PPT Slidebuilder Plugin?

Slidebuilder maakt het ontwerpen van professionele presentaties kinderspel door ‘drag en drop’ functionaliteiten. Zo kunnen bijvoorbeeld alle Sales medewerkers binnen de afdeling Sales gemakkelijk een eigen presentatie maken, terwijl de huisstijl wordt gewaarborgd. Slidebuilder wordt geleverd in drie varianten, namelijk Slidebuilder Basis, Slidebuilder Maatwerk en Slidebuilder Maatwerk Plus. Het verschil tussen deze varianten zit in de functionaliteiten waar je toegang tot krijgt. Bij het Basis abonnement maken wij bijvoorbeeld geen slide-bibliotheek en template, terwijl dit bij het Maatwerk abonnement wel wordt geleverd, hierdoor hoef je deze niet apart te laten maken. Wanneer je dus Slidebuilder Maatwerk aanschaft bespaar je de kosten van een PowerPoint template. Het is dus verstandig om goed na te denken wat de beste optie is voor jouw bedrijf. Slidebuilder kan in sommige gevallen een voordeligere optie zijn in vergelijking tot de kosten van een ‘losse’ bedrijfspresentatie.

                       

PPT Solutions is de nummer één PowerPoint specialist van Nederland

Wij zijn een jong en creatief bedrijf, gevestigd in Rotterdam. Ons energieke team van PowerPoint specialisten werken (meer dan) 40 uur per week met PowerPoint en maken de meest professionele en inspirerende presentaties. Wij weten voor elke (communicatie)uitdaging een gepaste oplossing te vinden door onze jarenlange ervaring met PowerPoint. Inmiddels hebben meer dan 1500 bedrijven een professionele presentatie laten maken, variërend van midden- en klein bedrijven tot multinationals. Wil je echt inspireren met jouw presentaties en ben je benieuwd naar de kosten van een presentatie op maat? Vul dan bovenstaand formulier in en bereken de kosten om een presentatie te laten maken.

Bereken de kosten