arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

PowerPoint laten maken?

Inspireer met een professionele PowerPoint presentatie!

De voordelen


30

PowerPoint specialisten

1.500

Tevreden klanten

5.000

White paper downloads

4.500

Presentaties

Professionele Presentatie

Een indrukwekkende PowerPoint presentatie laten maken waarmee je het publiek gaat verbazen.

Het publiek inspireren

Laat onze designers de lay-out van je presentatie maken, zodat jij alleen het verhaal hoeft in te vullen.

Alles in huisstijl

Een mooie PowerPoint laten maken in de huisstijl van jouw organisatie. Consistent en professioneel.

Op maat gemaakt

Een op maat gemaakte presentatie die volledig aansluit op jouw verhaal en doelstellingen.

Professionele PowerPoint laten maken

Geen saaie presentaties!

Wellicht heb je het al eens eerder gehoord: Death by PowerPoint. Presentaties met te veel bulletpoints, te veel tekst en verhalen die niet overtuigen of zelfs slaapverwekkend zijn. Wanneer je een professionele PowerPoint presentatie wil laten maken, dan ben je bij PPT Solutions aan het goede adres. Inspirerende presentaties maken is namelijk ons doel en daar zijn wij erg goed in geworden. Wil jij een PowerPoint laten maken door een specialist? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ja, ik wil een PowerPoint laten maken


PowerPoint laten maken? Dit kan je verwachten...

PowerPoint presentatie laten maken

Visuele PowerPoint slides

Wanneer klanten bij ons een PowerPoint presentatie uitbesteden krijgen we vaak de vraag of wij de slides visueel aantrekkelijker kunnen maken. Veel bulletpoints en tekst zorgen voor afleiding bij het publiek en hierdoor kan het verhaal minder goed overkomen. Een presentatie laten maken door PPT Solutions betekent dat wij op iedere slide de tekst en
bulletpoints visueel gaan maken, zodat de slides er professioneler uitzien. Het resultaat: Een PowerPoint die het verhaal ondersteund. Een PowerPoint professioneel laten opmaken is één van onze sterke punten!

Presentatie laten maken


Laat een PowerPoint maken door expert

Inspelen op de doelgroep

Met een interactieve presentatie kun je gemakkelijk inspelen op je doelgroep. Bij een potentiële klant wil je waarschijnlijk een ander gedeelte van de presentatie laten zien, dan bij een huidige klant. Wanneer je hebt gekozen om je PowerPoint presentatie uit te besteden bij PPT Solutions, dan maken wij altijd een interactieve presentatie waarmee je gemakkelijk door de PowerPoint heen navigeert. Je wilt bij een huidige klant misschien aanvullende producten of diensten laten zien. Je wilt dan niet alle slides één voor één afgaan, maar direct naar het juiste hoofdstuk. 

Ik wil inspelen op mijn publiek


Presentatie laten maken

Boodschap overbrengen met een presentatie

Wanneer je een presentatie geeft, wil je het publiek meenemen in jouw verhaal. Dat kun je het beste doen door op de achtergrond gedoseerd informatie te laten zien. Wanneer alle teksten of infographics al op de slide staan heb je een overvloed aan informatie die je aan het publiek toont. De aandacht is daardoor niet volledig op de presentator gericht en als je dat eenmaal niet meer hebt, dan is het erg lastig om deze weer terug te krijgen. Als je ervoor kiest om een presentatie te laten maken door ons, dan zorgen wij ervoor dat jij de aandacht van je publiek vasthoudt

Presentatie laten maken


Een goede voorbereiding voordat je gaat presenteren

Inspireren met PowerPoint

We krijgen vaak te horen dat het maken van een professionele PowerPoint presentatie veel tijd en moeite kost. Het eindresultaat is dan ook vaak teleurstellend. De snelle oplossing van dit probleem is het inschakelen van een professionele partij om je PowerPoint te laten maken door designers met jaren aan ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via de website. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een PowerPoint presentatie waarmee je het publiek gaat inspireren!

Ik wil mijn PowerPoint laten maken


Een professionele presentatie in huisstijl

PowerPoint laten maken in jouw huisstijl

Als verantwoordelijke voor de presentaties wil je dat iedereen binnen jouw organisatie volgens de huisstijl-richtlijnen werkt. Is het voor jou herkenbaar dat er vele PowerPoint bestanden op de server staan en dat iedereen die naar eigen inzicht aanpast? Wij kunnen hierbij ondersteunen door een PowerPoint template en bijpassende slide-bibliotheek te ontwikkelen. Het voordeel is dat je eenduidige presentaties creëert, de huisstijl wordt bewaakt en het bespaart ook nog eens tijd. Laat het hele bedrijf werken in de huisstijl.

Ik wil mijn PowerPoint laten maken


PowerPoint specialist - PPT Solutions

PowerPoint experts!

Alles is er bij ons op gericht om doelstellingen te behalen met behulp van een professionele presentatie. Er zijn drie belangrijke pijlers die daarbij aan bijdragen, namelijk: Vormgeving van de PowerPoint, de inhoud afgestemd op de doelgroep en de techniek die gebruikt gaat worden tijdens het presenteren. Een bedrijfspresentatie laten maken door PPT Solutions zorgt ervoor dat de boodschap aantrekkelijker is, wat het voor toehoorders interessanter maakt om naar te kijken. Onze missie: De meest inspirerende presentaties maken voor jouw resultaat!

Ja, ik wil graag kennis maken!

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Inspireren met jouw presentatie?

Ja,  wat zijn de opties?

PowerPoint presentatie laten maken? Zij gingen je voor! 

Enkele reacties van tevreden klanten

"Het is een prachtige presentatie"

"Het proces verliep zeer prettig. Communicatie was flexibel, geduldig en snel. Vriendelijk in het contact. NS is een groot en voor buitenstaanders best complex bedrijf. Best een kunst om het profiel en de strategie op een toegankelijke manier aan te bieden, met een knipoog hier en daar. Het is een prachtige presentatie geworden."

Tycho Hoff 
Communicatieadviseur - NS 

"Proces verliep boven verwachting"

"De communicatie met PPT Solutions verliep uitstekend: snelle feedback, servicegericht, persoonlijk en informeel. Het proces verliep boven verwachting: er is meer opgeleverd dan gevraagd. Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat er door bedrijven zo weinig uit PowerPoint wordt gehaald. PPT Solutions vult dat gat uitstekend in!"

Danny Bok
Digitale Communicatie - SPN

"Onderscheidende presentatie"

"PPT Solutions weet het verschil te maken door eenhoogwaardige onderscheidende presentatie te creëren. Hiermee worden klanten/prospects tailormade meegenomen in datgene wat jij als bedrijf wil laten zien. Door de samenwerking tussen PPT Solutions en Staples hebben wij onze manier van presenteren naar een hoger niveau gebracht!

Caby Brandenburg
Commercieel Directeur - Staples

Zij hebben al een indrukwekkende presentatie

Professionele PowerPoint presentatie

Professionele presentatie laten maken?

Neem contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller
Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions
Lichtenauerlaan 50
3062 ME, Rotterdam

info@pptsolutions.nl

Neem contact met ons op!

Wij gebruiken Cookies