Inspirerende powerpoint presentaties

Inspirerende PowerPoint laten maken?

Maak écht impact met een professionele presentatie

✔ Laat een onvergetelijke indruk achter bij je publiek

✔ Inspireer met een WOW-factor presentatie

Het publiek inspireren

Je publiek inspireren

Een indrukwekkende PowerPoint presentatie laten maken waarmee je jouw publiek zal verbazen!
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Een op maat gemaakte PowerPoint presentatie die volledig aansluit op jouw verhaal en doelstellingen.
Alles in huisstijl

PowerPoint in huisstijl

Een visueel PowerPoint template laten maken in de huisstijl van jouw organisatie. Consistent en professioneel.
PowerPoint slide gemaakt voor KNVB

Scoren met PowerPoint

Scoor met jouw bedrijfspresentatie! Neem afscheid van oninspirerende presentaties die bestaan uit te veel bulletpoints, irrelevante teksten en amateuristische afbeeldingen die enkel zorgen voor afleiding en je verhaal totaal ontkrachten. Wanneer je een professionele PowerPoint laat maken, zullen wij iedere slide omtoveren tot een doelgerichte visuele opzet. Het resultaat: een PowerPoint presentatie waarmee je jouw doelstellingen realiseert.

✅ Kies voor professionele PowerPoint slides
✅ Behaal je doelstellingen door je publiek te overtuigen
✅ Creëer unieke ervaringen en maak écht impact met je verhaal
✅ Laat je PowerPoint maken door vakkundige PowerPoint experts

30+

PowerPoint specialisten

1.500+

Tevreden klanten

10+

Jaar ervaring

5.500+

Presentaties ontwikkeld

Interactive PowerPoint gemaakt voor Van Gelder

Inspelen op jouw doelgroep

Je PowerPoint presentatie naadloos laten aansluiten op de behoefte van je toehoorder? Met een interactieve presentatie speel je gemakkelijk in op de behoefte van je doelgroep. De interactieve PowerPoint elementen geven je de flexibiliteit om specifieke slides te tonen tijdens je presentatie. Chronologisch door je slide deck lopen is verleden tijd!

 Flexibel en gemakkelijk door je presentatie navigeren
✅ Speel in op de behoeften en vragen van jouw publiek
✅ Ga een dialoog aan met je toehoorders
✅ Inspireer met een WOW-factor presentatie

PowerPoint template-set gemaakt voor Bol.com

Laten leven van de huisstijl

Nooit meer een ratjetoe van persoonlijke stijlen in jullie PowerPoints? Een gebruiksvriendelijk PowerPoint template, binnen de huisstijl, voor de hele organisatie is dé oplossing! Elke medewerker kan zelf gemakkelijk volgens de huisstijlrichtlijnen presentaties ontwerpen. Wij maken het kinderspel door een professioneel PowerPoint template (ook wel sjabloon) te ontwikkelen. De huisstijl wordt bewaakt en het bespaart tijd! 

✅ Eenvoudig eenduidige slides maken in de huisstijl
Gebruikersvriendelijkheid als uitgangspunt
Collega's creëren zelf eenduidige presentaties in een handomdraai
✅ Razendsnel professionele presentaties maken

Dé PowerPoint experts van PPT Solutions

Kies voor dé PowerPoint experts!

Onze missie: de meest inspirerende presentaties maken voor jouw resultaat! PPT Solutions doet er alles aan om te zorgen dat jij jouw doelstellingen weet te behalen met behulp van een professionele PowerPoint presentatie. Dit doen we door het effectief inzetten van drie belangrijke pijlers; de vormgeving van de PowerPoint, de inhoud afgestemd op de doelgroep en de juiste techniek die gebruikt wordt voor het presenteren.

Ja, ik wil graag kennis maken!

                   

Veelgestelde vragen over het laten maken van een PowerPoint presentatie

Hoe maak je een professionele PowerPoint presentatie?

Begin voor een professionele presentatie met een duidelijke structuur, leesbaar lettertype en beperk de tekst op elke dia. Gebruik ook visuele elementen en een consistente stijl. Op onze blogpagina geven wij verschillende tips voor het maken van een professionele PowerPoint.

Wat kost het om een PowerPoint presentatie te laten maken?

De prijs van een professionele presentatie hangt af van een aantal factoren. Allereerst is het belangrijk om te bepalen of je de content al hebt staan of dat wij samen een verhaallijn creëren. Daarnaast speelt de grootte van de presentatie, ofwel het aantal slides, een belangrijke rol. Tot slot is de laatste factor de complexiteit van de slides. Vrijblijvend een kostenindicatie ontvangen? Neem contact met ons op via het contactformulier!

Maken jullie ook interactieve PowerPoint presentaties?

Jazeker! Wij maken dagelijks interactieve presentaties voor onze klanten. Het voordeel van een interactieve PowerPoint is dat je kunt inspelen op verschillende doelgroepen. Wij gebruiken hiervoor een interactief menu waarmee je gemakkelijk naar bepaalde delen van de presentatie kunt navigeren door middel van hyperlinks. Bekijk verschillende voorbeelden van interactieve presentaties in ons portfolio!

Zijn er voorbeelden van bedrijven die een professionele PowerPoint presentatie lieten maken?

Ja, natuurlijk! Je kunt verschillende inspirerende voorbeelden van professionele PowerPoint presentaties bekijken in ons portfolio. Klik in het menu op portfolio en bekijken de presentaties van onder andere de NS, KNVB, Eredivisie, Schiphol en Bol.com!

Zij gingen je voor! 

Enkele reacties van tevreden klanten

We gaan nu echt indruk maken!

Het Schiphol gevoel dat iedereen kent van zijn vakanties, komt helemaal terug in de presentatie. Je voelt je echt een beetje onderdeel van Schiphol. Ik vind dat heel knap gedaan. We gaan echt indruk maken met deze presentatie. Daarnaast vind ik de inhoud goed. In plaats van het standaard sales riedeltje, kijken we in de hele opzet naar wat de klant in ons gesprek wil horen / zien / leren. Het klinkt als een open deur, maar elke salespresentatie die ik krijg, zijn opgebouwd uit wat de presentator mij wil vertellen en niet wat ik wil horen.

Contactpersoon Schiphol project

Timo van Beuzekom
Marketeer - Schiphol

Onze bezoekers zijn onder de indruk!

Bezoekers die ons Experience Center en gemechaniseerd magazijn bezoeken zijn erg onder de indruk. Deze wauw factor wilden we graag doortrekken in de presentatie. Dat is PPT Solutions gelukt! Dankzij het interactieve menu kunnen we dezelfde presentatie voor de verschillende doelgroepen die we ontvangen of bezoeken gebruiken. Daarnaast was de doorlooptijd een stuk korter dan we hadden verwacht, dankzij de tussen opleveringen weet je precies welke kant de presentatie op gaat en kan je eventueel waar nodig bijsturen.

Contactpersoon Van Gelder groene & fruit

Robin Rietdijk
Marketeer - Van Gelder groente & fruit

Zij hebben al een indrukwekkende presentatie laten maken

Klanten die een PowerPoint lieten maken

Professionele PowerPoint laten maken? 🎯

Neem contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen

Wil jij graag een presentatie of PowerPoint template laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Wij hopen je snel te zien!


Bellen = Sneller
Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions
Lichtenauerlaan 50
3062 ME, Rotterdam

info@pptsolutions.nl