Video Aspect Ratio: 4:1

PowerPoint laten maken?

Inspireer met een professionele PowerPoint presentatie!

Onze services


27+

PowerPoint specialisten

1.500+

Tevreden klanten

5.000+

White paper downloads

4.500+

Presentaties

Professionele PowerPoint presentatie

Professionele Presentatie

Een professionele PowerPoint presentatie laten maken waarmee je jouw doelen realiseert.

Presenteer interactief

Het publiek inspireren

Een indrukwekkende PowerPoint presentatie laten maken waarmee je jouw publiek zal verbazen.

Alles in huisstijl

Een visuele PowerPoint laten maken in de huisstijl van jouw organisatie. Consistent en professioneel.
Op maat gemaakte PowerPoint presentatie

Op maat gemaakt

Een op maat gemaakte presentatie die volledig aansluit op jouw verhaal en doelstellingen.

PowerPoint laten maken? Dit is er mogelijk...

Bedrijfspresentatie - Powerpoint laten maken

Bedrijfspresentatie
Visuele PowerPoint slides

Veel bulletpoints en teksten zorgen voor afleiding bij het publiek en hierdoor kan je verhaal minder krachtig overkomen. Wanneer je een bedrijfspresentatie laat maken door ons, zullen wij op iedere slide de teksten en bulletpoints visueel opzetten. De gehele bedrijfspresentatie zal er hierdoor professioneler uitzien. Het resultaat: een PowerPoint die jouw verhaal ondersteunt. Een bedrijfspresentatie professioneel opmaken in PowerPoint is één van onze expertises!

Interactieve presentatie - Powerpoint laten maken

Interactieve presentatie
Inspelen op jouw doelgroep

Met een interactieve presentatie kun je gemakkelijk inspelen op je doelgroep. Dit geeft je de flexibiliteit om specifieke slides te tonen tijdens je presentatie. Bij een potentiële klant wil je bijvoorbeeld een ander gedeelte van je presentatie laten zien, dan bij een huidige klant. Wanneer je ervoor kiest om je interactieve PowerPoint presentatie uit te besteden bij ons, dan geven wij jou de vrijheid om gemakkelijk door je PowerPoint te navigeren. Wij gebruiken diverse technieken die interactiviteit mogelijk maken. Chronologisch door je slide deck lopen is verleden tijd!

Bol.com - Powerpoint laten maken

Template-set
PowerPoint in jouw huisstijl

Het liefst wil je dat iedereen binnen jouw organisatie volgens de huisstijlrichtlijnen werkt. Wij kunnen hierbij ondersteunen door een PowerPoint template (ookwel sjabloon) te ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat de template-set er niet alleen mooi uitziet, maar dat deze ook vanuit technisch oogpunt correct is ontwikkeld. Gebruikersvriendelijkheid is hierin het uitgangspunt. Het voordeel van een template-set laten maken? Je creëert zelf eenduidige presentaties, de huisstijl wordt bewaakt en het bespaart ook nog eens tijd. Laat het hele bedrijf werken in de huisstijl!

PowerPoint plug-in Slidebuilder  - PowerPoint laten maken

PowerPoint plug-in

Slides direct in PowerPoint

Is het voor jou herkenbaar dat er veel verschillende PowerPoint bestanden op de server staan en dat iedereen die naar eigen inzicht aanpast? Het doel van onze plug-in Slidebuilder is simpel: we willen organisaties helpen om snel en gemakkelijk inspirerende PowerPoint presentaties te maken, volledig binnen de huisstijl. Dit doen we door alle functionaliteiten onder slechts 5 knoppen te plaatsen, zodat diverse doelgroepen binnen de organisatie er eenvoudig mee kunnen werken. In Slidebuilder is het direct zichtbaar voor gebruikers welke documenten er beschikbaar zijn. 
Verhaallijn - Powerpoint laten maken

Verhaallijn
Meer dan een PowerPoint

Een goede presentatie laten maken gaat veel verder dan alleen een PowerPoint. Begin met het in kaart brengen van je verhaal, wat wil je écht vertellen? Welke boodschap wil je overbrengen? Vanuit die basis kan je dan je verhaallijn verder uitwerken. Door de vele presentaties die we hebben mogen maken kunnen we ook hierin een rol spelen. Dit doen we door samen een brainstormsessie te houden en dieper op de inhoud in te gaan. Wij brengen structuur aan en gebruiken dit als input voor de presentatie. Wil je een presentatie én verhaallijn laten maken? We helpen je er graag bij!

PowerPoint uitbesteden? Dit kan je verwachten...

Inspireren met PowerPoint - PowerPoint laten maken

Inspireren met PowerPoint

Wij horen vaak dat het maken van een professionele PowerPoint presentatie veel tijd en moeite kost. Wanneer je een inspirerende presentatie wilt geven is het efficiënt om een professionele partij in te schakelen om je PowerPoint te laten maken. Onze designers werken elke dag met PowerPoint en hebben jaren aan ervaring. Wij weten hoe je met een passend ontwerp de juiste snaar raakt bij je publiek. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een professionele PowerPoint presentatie waarmee je het publiek gaat inspireren!

Inspirerende PowerPoint laten maken


Boodschap overbrengen - PowerPoint laten maken

Boodschap overbrengen

Wanneer je een presentatie geeft, wil je het publiek meenemen in jouw verhaal. Dat kun je het beste doen door informatie gedoseerd te laten zien. Op deze manier help je jouw publiek te focussen op hetgeen wat belangrijk is. Wanneer alle teksten al op de slide staan overweldig je jouw toehoorders met een overvloed aan informatie. De aandacht is daardoor niet volledig op de presentator gericht en het is erg lastig om deze weer terug te krijgen. Kies je ervoor om een presentatie te laten maken, dan zorgen wij ervoor dat jij de aandacht van je publiek vasthoudt.

Doelgerichte presentatie laten maken


Geen saaie presentaties - Powerpoint laten maken

Geen saaie presentaties!

Wellicht heb je het al eens eerder gehoord: Death by PowerPoint. Presentaties met te veel bulletpoints, te veel tekst en verhalen die niet overtuigen of zelfs slaapverwekkend zijn. Wanneer je een professionele PowerPoint presentatie wil laten maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Inspirerende presentaties maken is namelijk ons doel en daar zijn wij erg goed in geworden. Met PowerPoint is er heel veel mogelijk, van offerte templates en interactieve productpresentatie tot infographics en explainimations. Wil jij een PowerPoint laten maken door een specialist?

Professionele PowerPoint laten maken


PowerPoint experts - PowerPoint laten maken

PowerPoint experts!

Alles is er bij ons op gericht om ervoor te zorgen dat jij jouw doelstellingen weet te behalen met behulp van een professionele presentatie. Er zijn drie belangrijke pijlers die daarbij aan bijdragen, namelijk: de vormgeving van de PowerPoint, de inhoud afgestemd op de doelgroep en de techniek die gebruikt wordt tijdens het presenteren. Wanneer je een professionele bedrijfspresentatie door ons laat maken, dan helpen wij bij het effectief inzetten van deze drie belangrijke pijlers. Onze missie: de meest inspirerende presentaties maken voor jouw resultaat!

Ja, ik wil graag kennis maken!

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Inspireren met jouw presentatie?

Ja,  wat zijn de opties?

                   

Veelgestelde vragen over een PowerPoint presentatie

Waarom een professionele PowerPoint presentatie?

Met een inspirerende PowerPoint houd je het publiek enthousiast tijdens de presentatie. Met onze interactieve presentaties kun je gemakkelijk inspelen op verschillende doelgroepen en gericht de boodschap van het verhaal overbrengen. Daarnaast staan onze slides niet vol met tekst en bulletpoints. Wij zorgen ervoor dat je de aandacht van het publiek vasthoudt en de presentatie een succes wordt.

Wat kost een professionele PowerPoint presentatie?

De prijs van een professionele presentatie hangt af van een aantal factoren. Allereerst is het belangrijk om vast te stellen uit hoeveel slides de presentatie bestaat of gaat bestaan. Een tweede factor is de moeilijkheidsgraad van de opmaak van de slide. Een interactieve slide kost meer tijd om te maken dan bijvoorbeeld een slide met alleen tekst en een afbeelding. Neem contact met ons op om meer te weten over de kosten van een zakelijke PowerPoint presentatie.

Maken jullie ook interactieve PowerPoint presentaties?

Ja! Wij maken heel vaak interactieve presentaties voor onze klanten. Het voordeel van een interactieve PowerPoint is dat je kunt inspelen op verschillende doelgroepen. Wij gebruiken hiervoor een interactief menu waarmee je gemakkelijk naar bepaalde delen van de presentatie kunt navigeren door middel van hyperlinks. Bekijk voorbeelden van interactieve presentaties in ons portfolio.

Wat zijn voorbeelden van professionele PowerPoint presentaties?

Je kunt verschillende voorbeelden van professionele PowerPoint presentaties terugvinden in ons portfolio. Klik in het menu op portfolio en bekijken de presentaties van onder andere de NS, KNVB, Eredivisie, Schiphol en Bol.com!

PowerPoint presentatie laten maken? Zij gingen je voor! 

Enkele reacties van tevreden klanten

"Het is een prachtige presentatie"

"Het proces verliep zeer prettig. Communicatie was flexibel, geduldig en snel. Vriendelijk in het contact. NS is een groot en voor buitenstaanders best complex bedrijf. Best een kunst om het profiel en de strategie op een toegankelijke manier aan te bieden, met een knipoog hier en daar. Het is een prachtige presentatie geworden."

PowerPoint laten maken

Tycho Hoff 
Communicatieadviseur - NS 

"Proces verliep boven verwachting"

"De communicatie met PPT Solutions verliep uitstekend: snelle feedback, servicegericht, persoonlijk en informeel. Het proces verliep boven verwachting: er is meer opgeleverd dan gevraagd. Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat er door bedrijven zo weinig uit PowerPoint wordt gehaald. PPT Solutions vult dat gat uitstekend in!"

PowerPoint laten maken

Danny Bok
Digitale Communicatie - SPN

"Onderscheidende presentatie"

"PPT Solutions weet het verschil te maken door een hoogwaardige onderscheidende presentatie te creëren. Hiermee worden klanten/prospects tailormade meegenomen in datgene wat jij als bedrijf wil laten zien. Door de samenwerking tussen PPT Solutions en Staples hebben wij onze manier van presenteren naar een hoger niveau gebracht!

PowerPoint laten maken

Caby Brandenburg
Commercieel Directeur - Staples

Zij hebben al een indrukwekkende presentatie

Professionele PowerPoint presentatie

Professionele presentatie laten maken?

Neem contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller
Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions
Lichtenauerlaan 50
3062 ME, Rotterdam

info@pptsolutions.nl

Neem contact met ons op!

arrow_drop_up arrow_drop_down