Shortcuts in PowerPoint

Shortcuts (oftewel sneltoetsen) hebben niet voor de niets de naam sneltoets gekregen. Als je ze eenmaal hebt leren beheersen, maken ze het werken op de computer sneller en gemakkelijker. Zo zijn er shortcuts voor verschillende programma’s en zelfs op browers! De vijf belangrijkste sneltoetsen hebben we in deze video uitgelegd en onder de video kun je meerdere sneltoetsen vinden die onze designers veel gebruiken.

Algemene shortcuts

ALT + F10 - Selectievenster openen SHIFT + WEERGAVEKNOP - Openen van diamodel

Slides

CTRL + M - Slide kopiëren

Objecten

CTRL + SLEPEN - Object kopiëren CTRL + SHIFT + SLEPEN - Object kopiëren en uitlijning van originele object behouden