Website banner met inspirerende voorbeelden van salespresentaties

Inspirerende salespresentatie laten maken?

Breng je sales omhoog met indrukwekkende PowerPoint presentaties!

30+

PowerPoint specialisten

1.500+

Tevreden klanten

10+

Jaar ervaring

5.500+

Presentaties ontwikkeld

Een inspirerende salespresentatie waardoor de sales omhoog schieten

Kansen vergroten

Een inspirerende PowerPoint presentatie laten maken waarmee je jouw sales een enorme boost geeft.

Overtuig jouw publiek

Een op maat gemaakte PowerPoint presentatie die voldoet aan al je wensen én die jouw publiek omver blaast.
Alles voor 100% in PowerPoint gemaakt

100% in PowerPoint

Impactvolle salespresentatie laten maken die volledig is ontwikkeld in standaard Microsoft PowerPoint.
Inspirerende salespresentatie van Kia

Deals closen met je salespresentatie

Oké, je hebt een geweldig product. Een product dat iedereen wil hebben. Maar toch lukt het je maar niet om je product te verkopen. Waar gaat het mis? Is je product toch niet zo geweldig als dat je dacht of ligt het simpelweg aan je presentatie? Je kan wel een tof product of dienst hebben, maar zonder een doeltreffende salespresentatie kom je nergens. Wil je er absoluut zeker van zijn dat jouw presentatie verkoopt? Onze creatieve PowerPoint Wizards kennen als geen ander de kunst om jouw product of dienst nog aantrekkelijker te maken. 

Winnen met een eerste indruk

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk achter te laten, dus make it count! Dit doen we niet met een simpel verkooppraatje. Nee, we nemen het publiek mee op reis. Een reis die de verbeelding prikkelt en behoeften aanspreekt. Het is een kans om te laten zien dat je begrijpt wat je klanten nodig hebben en hoe jij ze kunt helpen. Wij grijpen die kans en zorgen voor een impactvolle presentatie. Laat een blijvende indruk achter die je publiek zal inspireren om actie te ondernemen. Wij maken een pitch deck op maat.

Interactieve salespresentatie

Kansen vergroten met interactie

Hoe leuk je product of dienst ook is, als jouw salespresentatie of pitchpresentatie de aandacht niet kan vasthouden verkoop je niks. Vergeet daarom die ouderwetse dia-voor-dia presentaties en kies voor een presentatie die tot leven komt. Wij creëren salespresentaties van het allerhoogste niveau. Je kan wel blijven praten over de geschiedenis, maar een directeur is veel geïnteresseerder in wat hij aan jouw product of dienst heeft. Een interactief menu maakt het gemakkelijk om relevante informatie te laten zien. Stem jouw verhaal af op je publiek. Creëer een échte connectie, stel vragen én blaas ze omver met een interactieve pitch presentatie.

Interactieve salespresentatie van Amber

Een ijzersterke basis

Een mooie visuele PowerPoint presentatie is leuk, maar niet alles. Wil je écht indruk maken op je publiek, dan draait het om het complete plaatje. Alleen zo zorg je ervoor dat je opvalt tussen de concurrentie. Het gaat om het creëren van een boeiend verhaal, het bepalen van de kernboodschap en het overbrengen van een krachtige boodschap aan je publiek. Pas als die basis stevig staat, kunnen we de vormgeving van de PowerPoint presentatie aanpakken. Samen duiken we dieper in de inhoud en brengen we structuur aan. Met andere woorden: een sterk fundament voor een salespresentatie die knalt.

Interactieve Salespresentatie voor Samsung Business Center

Inspireren met je salespresentatie

Tijdens een salespresentatie wil je zorgen voor verbinding, je wil motivatie opwekken en nog belangrijker: je wil vertrouwen opbouwen met je publiek en jezelf onderscheiden van de concurrentie. Dit doe je niet met een statische presentatie. Dit doe je met een presentatie die inspireert. Laat daarom onze professionals het werk doen. Onze PowerPoint experts vertalen moeiteloos jouw ideeën naar een professionele PowerPoint presentatie die jouw doelen laat schitteren!

Veelgestelde vragen over een salespresentatie laten maken

Wat moet er in een sales presentatie?

In een salespresentatie laat je jouw product of dienst zien. De beste salespresentaties vertellen visueel en beknopt hoe jouw product of dienst de pijnpunten van jouw klant oplost. Benadruk hierbij de voordelen van het product of de dienst.

Wat is een verkooppresentatie?

Een verkooppresentatie is een bijeenkomst waarbij een verkoper producten of diensten aan potentiële klanten laat zien. Tijdens een verkooppresentatie worden vooral de voordelen van de producten of diensten benadrukt. Het doel van een verkooppresentatie is om interesse te wekken bij potentiële klanten, hen te overtuigen en om uiteindelijk verkoop te genereren.

Wat is het doel van een bedrijfspresentatie?

Een bedrijfspresentatie is bedoeld om jouw klanten te inspireren en indruk op hen te maken. Dit is vaak de eerste live indruk van jouw bedrijf. Bij PPT Solutions helpen wij jou met een maatwerk presentatietemplate waarmee jij aan jouw klant een professionele en inhoudelijke presentatie geeft.

Zij gingen je voor! 

Enkele reacties van tevreden klanten

Het is een prachtige presentatie

Het proces verliep zeer prettig. Communicatie was flexibel, geduldig en snel. Vriendelijk in het contact. NS is een groot en voor buitenstaanders best complex bedrijf. Best een kunst om het profiel en de strategie op een toegankelijke manier aan te bieden, met een knipoog hier en daar. Het is een prachtige presentatie geworden.

PowerPoint laten maken

Tycho Hoff 
Communicatieadviseur - NS 

Proces verliep boven verwachting

De communicatie met PPT Solutions verliep uitstekend: snelle feedback, servicegericht, persoonlijk en informeel. Het proces verliep boven verwachting: er is meer opgeleverd dan gevraagd. Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat er door bedrijven zo weinig uit PowerPoint wordt gehaald. PPT Solutions vult dat gat uitstekend!

PowerPoint laten maken

Danny Bok
Digitale Communicatie - SPN

Onderscheidende presentatie

PPT Solutions weet het verschil te maken door een hoogwaardige onderscheidende presentatie te creëren. Hiermee worden klanten/prospects tailormade meegenomen in datgene wat jij als bedrijf wil laten zien. Door de samenwerking tussen PPT Solutions en Staples hebben wij onze manier van presenteren naar een hoger niveau gebracht!

PowerPoint laten maken

Caby Brandenburg
Commercieel Directeur - Staples

Zij hebben al een indrukwekkende presentatie laten maken

Klanten die een PowerPoint lieten maken

Professionele Pitch Deck laten maken? 🎯

Neem contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen

Wil jij graag een presentatie of PowerPoint template laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Wij hopen je snel te zien!


Bellen = Sneller
Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions
Lichtenauerlaan 50
3062 ME, Rotterdam

info@pptsolutions.nl