Bedrijfspresentatie laten maken

Bedrijfspresentatie laten maken?

Overtuig je doelgroep met een inspirerende presentatie!

Bedrijfspresentatie laten maken - Win met jouw bedrijfspresentatie

Win met jouw bedrijf

Dé ultieme kans om je bedrijf te presenteren en het vertrouwen van (potentiële) klanten te winnen. 
Bedrijfspresentatie laten maken - Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Een zakelijke PowerPoint ingericht op het behalen van jouw doelstellingen. Geheel op maat.
Bedrijfspresentatie laten maken - Alles in huisstijl

Alles in huisstijl

Presentaties volledig conform de huisstijl van jouw organisatie. Laat elke medewerker in huisstijl werken.
Bedrijfspresentatie laten maken - Professioneel ontwerp

Professioneel ontwerp

Een effectieve bedrijfspresentatie laten maken door PowerPoint specialisten met 10+ jaar ervaring. 
Bedrijfspresentatie laten maken - Inspireer jouw publiek

Inspireer jouw publiek

Overtuig en inspireer jouw publiek! Een bedrijfspresentatie laten maken waar je écht indruk mee maakt. 
Bedrijfpresentatie laten maken - 100 in PowerPoint

100% in PowerPoint

Presentaties die wij ontwikkelen zijn volledig in standaard PowerPoint gemaakt. Makkelijk aanpasbaar.

Wat is een bedrijfspresentatie?

Dit wil ik!
Bedrijfspresentatie laten maken - Overtuig je publiek

Overtuig je publiek

Wanneer je als bedrijf bij een potentiële klant wordt uitgenodigd voor een gesprek, is dit natuurlijk dé ultieme kans om je bedrijf te presenteren en hiermee het vertrouwen te winnen. Een goede eerste indruk kan het verschil maken, tussen wel of niet tot een samenwerking komen. Je bedrijfspresentatie uitbesteden bij PPT Solutions gaat daar zeker bij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van doelgerichte PowerPoint bedrijfspresentaties waarmee je de juiste indruk maakt bij (potentiële) stakeholders. Met een indrukwekkende salespresentatie overtuig je jouw publiek en haal je het maximale resultaat uit jouw verhaal.

Bedrijfspresentatie laten maken

Bedrijfspresentatie laten maken - Inspelen op behoefte

Inspelen op behoefte

Door een professionele bedrijfspresentatie in PowerPoint te laten maken, zorg je ervoor dat jouw verhaal altijd relevant is. Slides worden namelijk per doelgroep afgestemd, zodat je informatie kunt laten zien die voor de toehoorder écht relevant is. De informatie die je wilt presenteren aan een medewerker op strategisch niveau, kan verschillen met de informatie die je presenteert aan iemand op operationeel niveau. Met een interactieve zakelijke PowerPoint presentatie schakel je makkelijk tussen informatie en speel je in op de behoefte van je toehoorder.

Presentatie laten maken


Bedrijfspresentatie laten maken - Indruk maken

Indruk maken

De eerste indruk wordt voor een groot deel bepaald door de PowerPoint presentatie die je aan mensen laat zien, veel mensen vergeten dat. Vaak wordt er veel geld besteed aan de website, social media en andere uitingen, maar wordt de corporate PowerPoint gemaakt door iemand op de marketingafdeling die daar eigenlijk geen tijd voor heeft. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Wat je wel wilt is een onvergetelijke en professionele eerste indruk maken bij (potentiële) stakeholders. Je wilt een inspirerende salespresentatie, waarmee je het vertrouwen wint. Een bedrijfspresentatie laten maken? Wij staan voor je klaar!

Bedrijfspresentatie laten maken


Bedrijfspresentatie laten maken - Alles in huisstijl

Alles in huisstijl

Dat niet iedereen in de huisstijl van het bedrijf werkt, is één van de grootste ergernissen van een Marketing en Communicatie afdeling. Er slingeren meerdere PowerPoint presentaties rond op de server. Daarnaast maken en gebruiken de meest creatieve mensen van het bedrijf ook nog eens een "eigen" PowerPoint. Is dit ook herkenbaar voor jouw organisatie? Laat dan één PowerPoint template maken voor de organisatie, zodat iedereen kan werken in de huisstijl. Voor onze klanten maken wij altijd zakelijke bedrijfspresentaties op basis van een professionele template-set volledig conform huisstijlregels.

Presentatie laten maken


Bedrijfspresentatie laten maken - Kosten

Kosten van een bedrijfspresentatie

Wat kost een bedrijfspresentatie eigenlijk? Als je zelf een professionele bedrijfspresentatie wilt maken kost je dat waarschijnlijk heel veel tijd. Tijd die jij goed kan gebruiken voor andere zaken. Een PowerPoint presentatie laten maken bespaart je enorm veel moeite. De kosten van een bedrijfspresentatie zijn gebaseerd op onder andere factoren zoals aantal slides, complexiteit en interactiviteit. We bieden ondersteuning bij het design, het verhaal en de vormgeving van je presentatie. Wij hebben door de jaren heen veel bedrijven mogen helpen bij het maken van een professionele presentatie of een PowerPoint template. Wil jij weten wat een bedrijfspresentatie precies kost? Neem contact met ons op!

Kosten berekenen


Voorbeelden van bedrijfspresentaties in PowerPoint

Veelgestelde vragen over een bedrijfspresentatie

Wat is een bedrijfspresentatie?

Een bedrijfspresentatie heeft als doel om jouw bedrijf te introduceren bij het publiek of toehoorder. De presentatie biedt altijd ondersteuning aan het verhaal en is geen verkooppresentatie. Uiteraard wordt er informatie gedeeld over het bedrijf en haar diensten en producten, maar het gaat er vooral om dat de toehoorder een goed beeld krijgt van het bedrijf.

Waarom een professionele bedrijfspresentatie?

Tijdens een afspraak met een potentiële klant wil je het vertrouwen winnen. Met een professionele bedrijfspresentatie in de huisstijl van de organisatie maak je indruk, inspireer en overtuig je de toehoorder. Speel in op de behoefte van de toehoorder en navigeer dynamisch door de presentatie heen met een interactieve bedrijfspresentatie. Een goede eerste indruk is erg belangrijk. Zorg daarom dat je bedrijfspresentatie er professioneel uitziet!

Wat kost een professionele bedrijfspresentatie?

De kosten van een professionele bedrijfspresentatie zijn afhankelijk van het aantal slides die nodig zijn. Een bedrijfspresentatie kan namelijk erg groot worden vanwege de grote hoeveelheid aan informatie de verwerkt moet worden op de slides. Heb je een bestaande bedrijfspresentatie maar wil je deze mooier laten maken? Ook dit is mogelijk bij PPT Solutions. Neem contact met ons op voor het laten maken of mooier maken van de bedrijfspresentatie.

Zijn er voorbeelden van een bedrijfspresentatie?

We hebben de afgelopen jaren heel veel bedrijfspresentatie voor mooie klanten mogen maken, zoals voor de NS, Samsung, Eredivisie, SlamFM, VanGelder, Coram en nog veel meer. Klik in het menu op portfolio om al onze projecten te zien.

Wat klanten zeggen over PPT Solutions

Positieve reacties van klanten en collega's

De communicatie met PPT Solutions is altijd heel goed en duidelijk. Mijn relatie (Ferry) denkt met ons mee over onze wensen en verwoord het allemaal eerst heel goed voor hij begint met een project, zodat alle verwachtingen duidelijk zijn aan beide kanten. Er wordt gewerkt met een duidelijk plan van aanpak en ik ben altijd op de hoogte van de vorderingen.


Over de salespresentatie zelf, krijgen we tot nu toe alleen maar positieve reacties. Zowel van klanten, als van collega's. Dat is natuurlijk super om te horen. De presentatie is zo gemaakt dat wij het ook zelf per klant/relatie kunnen aanpassen – heel makkelijk te gebruiken (voor de meeste mensen). Salespresentatie laten maken door echte PowerPoint experts? Dan ben je aan het juiste adres bij PPT Solutions!

Bedrijfspresentatie laten maken - ch robinson

Marianne Myburgh

Marketing en Communicatie Manager Europe

C.H. Robinson Europe B.V.

Onze bedrijfspresentatie staat als een huis

Voor een grote aanbesteding waarin we ons bedrijf en product moesten voorstellen, zochten wij hulp om onze bedrijfspresentatie in PowerPoint eruit te laten springen. Het tijdsbestek was relatief kort (6 weken), maar desondanks heeft PPT Solutions prachtig werk geleverd!


In korte tijd hebben ze begrepen wat we zochten en dit vertaald naar een fantastische salespresentatie. Wat opviel is dat Ferry en zijn team niet schrikken van een deadline. De informatie werd van onze kant in delen aangeleverd, maar dit vormde geen probleem voor PPT Solutions. Er werd door het team meegedacht en daarbovenop werden ook suggesties gedaan om zaken anders te doen. Onze bedrijfspresentatie stond door de sprankelende presentatie als een huis en heeft een belangrijke rol gespeeld in de gunning van het project.

Bedrijfspresentatie laten maken - Olympus Nederland

Niek Beukema

Field Product Manager Surgical

Olympus Nederland

Zij gingen je voor

Bedrijfspresentatie laten maken - Onze klanten

Win met jouw bedrijfspresentatie🏆

Neem contact met ons op!


Wil je een bedrijfspresentatie of salespresentatie laten maken? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langskomen. Wij hopen je snel te zien!


Bellen = sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

info@pptsolutions.nl

Bedrijfspresentatie laten maken

Bedrijfspresentatie laten maken?

Overtuig je doelgroep!

Offerte aanvragen
Bedrijfspresentatie laten maken - Win met jouw bedrijfspresentatie

Win met jouw bedrijf

Dé ultieme kans om je bedrijf te presenteren en het vertrouwen van (potentiële) klanten te winnen. 
Bedrijfspresentatie laten maken - Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Een zakelijke PowerPoint ingericht op het behalen van jouw doelstellingen. Geheel op maat.
Bedrijfspresentatie laten maken - Alles in huisstijl

Alles in huisstijl

Presentaties volledig conform de huisstijl van jouw organisatie. Laat elke medewerker in huisstijl werken.

Wat is een bedrijfspresentatie?

Bedrijfspresentatie laten maken - Overtuig je publiek

Overtuig je publiek

Wanneer je als bedrijf bij een potentiële klant wordt uitgenodigd voor een gesprek, is dit natuurlijk dé ultieme kans om je bedrijf te presenteren en hiermee het vertrouwen te winnen. Een goede eerste indruk maakt het verschil! Met een indrukwekkende salespresentatie weet je jouw publiek te overtuigen!

Wat klanten zeggen

Onze bedrijfspresentatie staat als een huis
Voor een grote aanbesteding waarin we ons bedrijf en product moesten voorstellen, zochten wij hulp om onze bedrijfspresentatie in PowerPoint eruit te laten springen. Het tijdsbestek was relatief kort (6 weken), maar desondanks heeft PPT Solutions prachtig werk geleverd! In korte tijd hebben ze begrepen wat we zochten en dit vertaald naar een fantastische salespresentatie.
Bedrijfspresentatie laten maken - Olympus Nederland

Niek Beukema

Field Product Manager Surgical

Olympus Nederland

Win met jouw bedrijfspresentatie!🏆

Vraag een offerte aan