Interactieve PowerPoint presentatie laten maken

Maatwerk E-Learning laten ontwikkelen? 

Informeer, overtuig en train jouw doelgroep met onze E-Learning!

Interactieve presentatie laten maken - Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Professionele E-Learning met als doel het informeren, overtuigen en trainen van jouw doelgroep. Geheel op maat.
Professionele presentatie

Creëer interactie

De E-Learning heeft een hoge mate van interactiviteit zoals menu structuren, (quiz)vragen en ondersteunende audio.
Interactieve presentatie laten maken - 100 in Powerpoint

100% in PowerPoint

Wij maken alles in PowerPoint. Dit maakt het makkelijk aanpasbaar en deelbaar als SCORM-bestanden voor jouw LMS-systeem.
E-Learning voorbeelden

E-Learning laten maken?

E-Learning maatwerk geeft je de mogelijkheid jouw doelgroep op verschillende niveaus te informeren, overtuigen, en trainen. Het integreren van interactieve elementen zorgt voor een andere dynamiek met je doelgroep in vergelijking tot bijvoorbeeld “traditionele” uitlegvideo's. Daarnaast biedt E-Learning de flexibiliteit om content op maat aan te bieden, waardoor je in staat bent om de inhoud aan te passen aan het kennisniveau en de interesses van jouw specifieke doelgroep.

E-Learning voorbeelden bekijken!


E-Learning in het kort!

Dit wil ik ook!

E-Learning als sales deck

Stel je voor, je staat op het punt een potentiële klant te overtuigen voor een samenwerking met jouw bedrijf. In de eerste meeting gebruik je de sales deck om de historie van jouw bedrijf te presenteren en een persoonlijke introductie te geven. Voor de vervolgafspraak zet je het sales deck strategischer in door het initiële gedeelte over te slaan met behulp van een interactieve menu. Nu focus je volledig op de uiteenzetting van je productlijnen en unieke eigenschappen. Stem jouw verhaal af op de behoeftes van jouw doelgroep en laat een sales deck maken!

Ik wil een sales deck laten maken!
E-Learning trainingsdocument

E-Learning als Trainingsdocumenten

Heb jij de verantwoordelijkheid om collega's en klanten te trainen over nieuwe product portfolio's? De E-Learning wordt speciaal ontworpen om jouw (volledige) productlijn om te zetten in een hoogwaardig trainingsdocument. Met een sterke focus op interactiviteit, bieden deze documenten jouw team de mogelijkheid om grondig elk product en zijn rol binnen het portfolio te verkennen. Dit doen wij door het gebruik van interactieve elementen zoals quizzen en scenario-oefeningen die een directe verbinding leggen tussen theorie en praktijk. Kies voor E-Learning maatwerk om een effectieve en interactieve training voor je team neer te zetten.

Ik wil trainingsdocumenten laten maken!


E-Learning als uitlegdocumenten

Het waarborgen van een heldere communicatie en het verstrekken van belangrijke organisatorische werkwijzen en processen is cruciaal. Om dit te bereiken, zetten organisaties steeds vaker interactieve E-Learning in als middel voor het creëren van uitlegdocumenten. Door het gebruik van duidelijke content, multimedia en interactiviteit kan complexe informatie op een toegankelijke en boeiende manier over worden gebracht. Of het nu gaat om het onboarden van nieuwe collega's of het bijspijkeren van bestaande werknemers over gewijzigde processen, E-Learning maatwerk biedt een flexibele en schaalbare oplossing.

Ik wil uitlegdocumenten laten maken!


Voorbeelden van onze E-Learning!

               

Veelgestelde vragen over E-Learning maatwerk

Wat is E-Learning maatwerk?

E-Learning maatwerk is een digitaal leermiddel dat interactie bevordert tussen de inhoud en de gebruiker. Dit kan variëren van het invullen van quizzen tot aan trainingsdocumenten. Bovendien stelt een E-Learning de gebruiker in staat om in eigen tempo en op een flexibele manier te leren. Net als bij een interactieve presentatie, kan ook de E-Learning worden aangepast aan de behoeften en voorkeuren van de gebruiker, waardoor een persoonlijker en doelgerichter leertraject mogelijk is.

Waarom E-Learning maatwerk?

Het voordeel van E-Learning maatwerk is dat de doelgroep continu betrokken en actief deelneemt aan het leerproces. Door interactieve elementen zoals quizzen en opdrachten is er minder kans op afleiding. Daarnaast kan de E-Learning worden aangepast naar de leerbehoeften van de gebruiker, waardoor men flexibel door de leerstof kan navigeren. Zo wordt het mogelijk om op een dynamische manier in te spelen op de specifieke wensen en het tempo van de deelnemer.

Wat kost het om een E-Learning te laten maken?

De kosten voor een E-Learning variëren sterk, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het ontwerp. Je kunt gratis en vrijblijvend ons kostenindicatieformulier invullen om een goed beeld te krijgen van wat wij zouden rekenen voor E-Learning maatwerk.

Wat is het verschil tussen E-Learning maatwerk en een LMS-systeem?

E-Learning maatwerk is specifieke leerinhoud of een cursus die digitaal aangeboden wordt. Een Learning Management System (LMS) daarentegen is een softwareplatform dat gebruikt wordt om E-Learning te beheren, te distribueren en te volgen. Kortom, E-Learning maatwerk is de inhoud zelf, terwijl LMS het systeem is dat gebruikt wordt om die inhoud te beheren en te leveren.

Wat klanten zeggen over onze E-Learning

Eenvoudige en presenteerbare formaten!

"PPT Solutions beschikt over het vermogen om zelfs de meest complexe onderwerpen om te zetten in begrijpelijke, eenvoudige en presenteerbare formaten. Ze voelen heel goed aan wat onze kernboodschap is en weten precies hoe ze dit moeten vertalen in PowerPoint.

PowerPoint Kia Bauke

Bauke van Moorsel -Accountmanager Business Management - KIA

Het ziet er visueel erg sterk uit!

“Mijn beeld van PowerPoint is na de samenwerking met PPT Solutions compleet veranderd. De slides zien er visueel erg sterk uit en hiermee kunnen we onze producten heel erg goed uitleggen.”


Irene Bekman - National Educator -Keune

Zij gingen je voor

Onze klanten - Interactieve presentatie laten maken

Professionele E- Learning laten maken? 🎯

Neem contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen

Wil jij graag een E-Learning laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Wij hopen je snel te zien!


Bellen = Sneller
Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions
Lichtenauerlaan 50
3062 ME, Rotterdam

info@pptsolutions.nl

Interactieve PowerPoint presentatie laten maken

Professionele E-Learning laten maken?

Informeer, overtuig en train jouw doelgroep met onze E-Learning maatwerk!

Offerte aanvragen


Interactieve presentatie laten maken - Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Professionele E-Learning met als doel het informeren, overtuigen en trainen van jouw doelgroep. Geheel op maat.
Professionele presentatie

Creëer interactie

De E-Learning heeft een hoge mate van interactiviteit zoals menu structuren, (quiz)vragen en ondersteunende audio.
Interactieve presentatie laten maken - 100 in Powerpoint

100% in PowerPoint

E-Learning die wij ontwikkelen is volledig in PowerPoint gemaakt. Dit maakt het makkelijk aanpasbaar en deelbaar.
PowerPoint cursus Boost je PowerPoint

E-Learning laten maken?

E-Learning maatwerk geeft je de mogelijkheid jouw doelgroep op verschillende niveaus te informeren, overtuigen, en trainen. Het integreren van interactieve elementen zorgt voor een andere dynamiek met je doelgroep in vergelijking tot bijvoorbeeld “traditionele” uitlegvideo's. Daarnaast biedt E-Learning de flexibiliteit om content op maat aan te bieden, waardoor je in staat bent om de inhoud aan te passen aan het kennisniveau en de interesses van jouw specifieke doelgroep. De E-Learning die wij ontwikkelen zijn bijvoorbeeld goed inzetbaar voor onderstaande scenario's!

📈Accountmanagers willen tijdens de verkoop gebruik maken van sales decks
🛠️De productmanager wil van nieuwe product portfolio's trainingsdocumenten
💡HR wil voor diverse werkwijzen en processen beschikken over uitlegdocumenten

Wat klanten zeggen

Het biedt veel flexibiliteit

De communicatie met PPT solutions verliep heel vlot. Bij het kennismakingsgesprek had ik onmiddellijk het gevoel dat Ferry echt luisterde naar mijn wensen. Hij liet ook een heleboel voorbeelden zien die voor ons in de juiste richting zaten. En ook tijdens de uitwerking van het project toetste PPT solutions heel regelmatig af of ze goed bezig waren. Dat is voor een klant een heel geruststellend gevoel. Het interactieve menu met de hyperlinks is voor ons heel gemakkelijk, het biedt veel flexibiliteit. 

Interactief presenteren

Lieve Keppens

Marketing manager - Christeyns

Informeer, overtuig en train jouw doelgroep! 🎯

Vraag een offerte aan