Inspirerende PowerPoint templates laten maken door PPT Solutions

PowerPoint template laten maken?

Al jouw collega's maken kwalitatieve presentaties volledig in de huisstijl.

PowerPoint template laten maken - Eenduidigheid

Eenduidigheid 

Lettertypen, kleuren en andere huisstijlelementen staan standaard ingesteld in het template.
Powerpoint template laten maken - Tijdbesparing

Tijdbesparing

Een set van voorgeselecteerde slides, waardoor je snel een mooie presentatie kunt maken.
PowerPoint template laten maken - Bewaakt de huisstijl

Bewaakt de huisstijl

PowerPoint template laten maken, zodat je iedereen in de huisstijl laat werken.
Powerpoint template laten maken - Professioneel ontwerp

Professioneel ontwerp

Een professionele template-set laten maken door PowerPoint specialisten met 8+ jaar ervaring. 
Powerpoint template laten maken - Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Een zakelijke PowerPoint ingericht op het behalen van jouw doelen. Geheel op maat.
Powerpoint template laten maken - 100 in Powerpoint

100% in PowerPoint

Presentaties die wij ontwikkelen zijn volledig in standaard PowerPoint gemaakt. Makkelijk aanpasbaar.

Wat is een PowerPoint template?

Dit wil ik!
PowerPoint template laten maken

PowerPoint template laten maken?

Wil je een professioneel PowerPoint template laten maken, waar de medewerkers van jouw organisatie gemakkelijk nieuwe presentaties in de huisstijl mee kunnen maken? Wij helpen graag! Samen met jou bepalen we de PPT slides die nodig zijn en nemen we uitvoerig het design door dat we in de presentatie gaan toepassen. Op deze manier zorgen we ervoor dat het PowerPoint template volledig voldoet aan jouw wensen; een gebruiksvriendelijke PowerPoint template binnen de huisstijl voor de hele organisatie.

PowerPoint template laten maken!

PowerPoint template laten maken in de huisstijl van je organisatie

PowerPoint template in de huisstijl 

Eén van de grootste ergernissen van een Marketeer is dat niet iedereen in de huisstijl van het bedrijf werkt. Er slingeren meestal meerdere PowerPoint presentaties rond op de server. Daarnaast maken jouw collega's ook nog eens een combinatie of een geheel nieuwe variant. Herkenbaar voor jouw organisatie? Kies er dan voor om één PowerPoint template te laten maken en de huisstijl te borgen. Wij maken een gebruikersvriendelijk PPT template, waarmee elke medewerker in een handomdraai professionele presentaties in de huisstijl kan maken!    

PowerPoint template laten maken!


PowerPoint template laten maken voor altijd de juiste slides binnen de organisatie

Altijd de juiste slides

Bij veel bedrijven zien we dat een PowerPoint template bestaat uit een aantal PPT slides. Deze slides kunnen medewerkers gebruiken als "template". Echter worden deze niet op de juiste manier ingericht waardoor medewerkers veel ruimte hebben om de PPT slides om te bouwen. Wij bieden een professionele PowerPoint template aan, waarmee gebruikers eenvoudig de juiste slides kunnen oproepen en bewerken. Je PowerPoint template uitbesteden, zorgt ervoor dat medewerkers de juiste PPT slides kiezen en indelingen aanhouden. Een template laten maken voor jouw organisatie zorgt ervoor dat de presentaties van hoger niveau zijn en volledig in de huisstijl van de organisatie.

PowerPoint template uitbesteden


Powerpoint template laten maken - Uitbesteden

PowerPoint template uitbesteden

Medewerkers binnen een organisatie kunnen nogal een verschillend niveau hebben aan PowerPoint kennis en -ervaring. Met een template kan iedereen gemakkelijk indrukwekkende presentaties maken. Daarnaast voegen wij instructies toe naast het werkveld van je PowerPoint, zoals je in de afbeelding hiernaast kunt zien. Dit zorgt ervoor dat iedereen een handleiding heeft voor het correcte gebruik van het template en daardoor weet hoe je een professionele PowerPoint presentatie moet maken. Met een professioneel PowerPoint template wordt het maken van een presentatie voor iedere medewerker kinderspel! Een PowerPoint laten maken door een specialist? Neem dan vrijblijvend contact op.

PowerPoint template uitbesteden


Basis indelingen - PowerPoint plug-in - Slidebuilder

Template laten maken, en dan?

Het laten ontwikkelen van een professioneel template lost je probleem nog niet op, want hoe zorg je ervoor dat elke medewerker binnen jouw organisatie de template-set ook daadwerkelijk gaat gebruiken? Hoe voorkom je dat collega's met de oude templates blijven werken, waardoor er verschillende versies in omloop raken? Wanneer je wilt dat collega’s niet met verouderde slides en templates blijven werken is eenvoud en tijdsbesparing voor gebruikers van belang. Het gebruiksvriendelijke en vormgegeven template wordt daarom direct binnen PowerPoint aangeboden met onze PowerPoint plug-in Slidebuilder.
Meer over Slidebuilder

Kosten PowerPoint template berekenen 

Wij helpen je graag met het maken van een professioneel PowerPoint template, waarmee iedereen presentaties kan maken in de huisstijl van de organisatie. Kosten PowerPoint template berekenen? Neem contact met ons op!

Waar bestaat een professioneel PowerPoint template uit?

Voorbeelden van PowerPoint templates

Hieronder staan twee voorbeelden van bedrijfspresentaties, volledig ontwikkeld in de eigen huisstijl, die gebruik maken van een PowerPoint template. Onze designers hebben een basis gemaakt waarmee medewerkers verder kunnen werken. Dit zorgt ervoor dat ze eenvoudig nieuwe slides kunnen toevoegen aan de presentatie, volledig in de huisstijl van de organisatie. Wil je voor jouw organisatie een PowerPoint template laten maken? Of liever direct een volledige bedrijfspresentatie in de huisstijl laten maken? Neem dan contact met ons op!
                   

Veelgestelde vragen over een PowerPoint template

Waarom een PowerPoint template?

Met een PowerPoint template zorg je ervoor dat alle medewerkers kunnen werken met slides in huisstijl van de organisatie. Daarnaast bestaat een template uit verschillende slides waarbij het design vooraf zijn opgemaakt. Medewerkers hoeven dus niet zelf meer aan de slag met het design maar klikken simpelweg op de slide die zij willen gebruiken en vullen deze in. Een professionele PowerPoint template zorgt ervoor dat medewerkers van alle niveaus gemakkelijk een PowerPoint presentatie kunnen maken.

Waaruit bestaat een PowerPoint template?

Een PowerPoint template bestaat uit 13 indelingen:

- Titeldia
- Tekst
- Tekst & afbeelding (S)
- Tekst & afbeelding (M)
- Tekst & afbeelding (L)
- Afbeelding
- Tekst & grafiek
- Grafiek
- Tekst & tabel
- Tabel
- Video
- Alleen titel
- Afsluiter

Bovenaan de pagina zie je een voorbeeld van alle slides/indelingen die in een PowerPoint template verwerkt zijn.

Wat zijn de kosten van een PowerPoint template?

De kosten van een PowerPoint template zijn gebaseerd op een vaste set aan slides die wij volledig in jouw huisstijl maken. Een PowerPoint template bestaat uit 13 slides. Dit zijn slides die het meest worden gebruikt tijdens een presentatie. De template set kun je volledig laten maken in de gewenste huisstijl. Daarnaast is het goed om te weten dat wij altijd presentaties ontwikkelen op basis van een template. De kosten van een presentatie is dus ook afhankelijk of je al een bruikbare template hebt. Mocht je meer willen weten over het laten maken van een template en de kosten ervan? Neem contact met ons op.

Kan ik een template in de Slidebuilder plugin laten zetten?

Sinds 2019 is onze Slidebuilder plugin op de markt. Met deze plug-in willen we iedereen inspirerende presentaties laten maken. Wanneer je de plug-in aanschaft krijg je 5 extra knoppen bij in het menu van PowerPoint. Daaronder komen jouw templates, vooraf opgemaakte slides, iconen, afbeeldingen en een support knop. Je kunt verschillende templates in Slidebuilder zetten met als voordeel dat je nooit meer hoeft te zoeken naar een goede template op je computer. Daarnaast houdt je dus alles bij elkaar in PowerPoint zodat je direct aan de slag kunt met het maken van een indrukwekkende PowerPoint.

                 

Wat klanten zeggen over PPT Solutions

De PowerPoint templates zien er professioneel uit!

De PowerPoint templates zien er professioneel en verfrissend uit en zijn goed werkbaar. Ik was verrast over het resultaat, het ziet er erg mooi en professioneel uit, terwijl de briefing niet heel uitgebreid was. Het proces verliep gemakkelijk, ondanks dat we eigenlijk alleen telefonisch en per mail hebben gesproken.

Powerpoint template laten maken - Concorp brands

Mirjam Hectors  - Product Manager  - Concorp Brands

We hebben heel fijn samen gewerkt.

PPT Solutions is een jong en fris bedrijf dat op alle mogelijke manieren hulp biedt bij PowerPoint presentaties. Ze maken zelf schitterende, interactieve presentaties met PowerPoint en geven ook cursussen met handige tips om zelf mooiere PowerPoint presentaties te maken. We hebben heel fijn samengewerkt!

PowerPoint template laten maken

Debby Overvliet - Marketing Manager - Servier NL

Zij gingen je voor

Bedrijfspresentatie laten maken - Onze klanten
Maak eenduidige presentaties 🎨

Neem contact met ons op!

  • Binnen 24 uur reactie
  • Geheel vrijblijvend
  • Advies van een specialist