Wij gebruiken Cookies

PowerPoint Template

Professionele PowerPoint templates laten maken, waar de medewerkers van uw organisatie daadwerkelijk gemakkelijk mee kunnen werken voor het maken van nieuwe presentaties? Wij kunnen u hierbij helpen. U kunt zelf de vormgeving aanleveren of de algehele PowerPoint template laten maken.

Vaak zien we dat een PowerPoint template bij grote bedrijven niet op orde is. De PowerPoint template bestaat vaak uit niet meer dan een voorpagina en een vervolgpagina. Daarnaast zijn het in de meeste gevallen vaste achtergrond afbeeldingen, waardoor gebruikers veel te veel ruimte krijgen. Het resultaat: de kwaliteit van de presentaties binnen de organisatie gaat alle kanten op. Dit is een gemiste kans!

Bekijk hieronder een video-demonstratie over een PowerPoint template:

Voordelen van werken met een professionele PowerPoint template

 • Eenduidige presentaties. Lettertypen, kleuren en overige huisstijl-regels staan als standaard ingesteld.
 • Tijdsbesparing. Eenvoudig nieuwe presentaties maken of bestaande slides aanpassen.
 • Gemak. Gebruikers hoeven niet meer na te denken over de vormgeving. Alleen over de inhoud.
 • Bewaking van de huisstijl. Opmaak is niet te wijzigen.


Voorbeelden PowerPoint templates

Achmea


PowerPoint template achmea

Schoonenberg
PowerPoint template Schoonenberg

A Brand New Day
PowerPoint template a Brand new Day

Gebruikersinstructies voor de PPT templates

Om de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen, plaatsen wij instructies buiten het werkveld en op de eerste dia van de PowerPoint template-set. Hierdoor kunnen gebruikers ten alle tijden zien, hoe ze de bepaalde slides om kunnen gaan. Een dergelijke aanpak werkt vele malen beter, dan bijvoorbeeld het meesturen van een PDF met instructies. Dergelijke documenten worden vaak zelden geopend voor gebruik.

We ontwikkelen standaard de volgende PowerPoint sjablonen:

 • Een titelslide
 • Een inhoudsopgave
 • Beeld en tekst gelijk (50%/50%)
 • Beeld dominant, tekst ondergeschikt (75%/25%)
 • Tekst dominant, beeld ondergeschikt (25%/75%)
 • Alleen tekst
 • Alleen beeld
 • Een grafieken/diagrammen slide
 • Een tabel-slide
 • Video slide
 • Afsluiting

PowerPoint Template laten maken?

Loop je er tegenaan dat er in jouw organisatie meerdere PowerPoint templates rondslingeren? Is het PowerPoint template design niet volgens richtlijnen van de huisstijl? Kost het de medewerkers erg veel tijd om elke keer weer een presentatie te maken? Heb je de drie vragen hierboven met JA beantwoordt, dan is het tijd voor een PPT template, waarmee medewerkers eenvoudig en snel een mooie PowerPoint presentatie kunnen maken. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die ons PowerPoint templates bieden? Neem dan snel contact met ons op via het formulier op deze pagina!

Wij werken o.a. al voor:

PowerPoint template

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 010-3070841 of gebruik onderstaand formulier:

Enkele reacties van tevreden klanten..

Concorp over PPT Solutions

"De PowerPoint templates zien er professioneel en verfrissend uit en zijn goed werkbaar. Ik was verrast over het resultaat, het ziet er erg mooi en professioneel uit, terwijl de briefing niet heel uitgebreid was. Het proces verliep gemakkelijk, ondanks dat we eigenlijk alleen telefonisch en per mail hebben gesproken."

Mirjam Hectors, Product Manager, Concorp BrandsServier over PPT Solutions"PPT Solutions is een jong en fris bedrijf dat op alle mogelijke manieren hulp biedt bij PowerPoint presentaties. Ze maken zelf schitterende, interactieve presentaties met PowerPoint en geven ook cursussen met handige tips om zelf mooiere PowerPoint presentaties te maken. We hebben heel fijn samen gewerkt!"
Debby Overvliet, Marketing Manager, Servier NL

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u een professionele PowerPoint presentatie laten maken? Neem dan gerust even contact op.

Neem direct contact op!