Page content

Narrowcasting

Narrowcasting

Hedendaagse wachtruimten

Bedrijven doen er tegenwoordig alles aan, om hun bezoekers zo goed mogelijk te ontvangen en in alle mogelijke behoeften te voorzien. Uw entree geeft namelijk een goed beeld van de professionaliteit van uw organisatie, niet waar? Vaak zien we dan ook luxe wachtruimtes met lekkere koffie, comfortabele stoelen en de nieuwste tijdschriften. Ook hangt er een groot Tv-scherm met HD-beeldkwaliteit, waarop informatieve informatie over de organisatie te zien is. Ondanks dat er op veel punten goed gescoord wordt, gaat het op dit laatste punt vaak mis.

Entreepresentaties

Waar de brochures vaak mooi en professioneel zijn vormgegeven, betreft de presentatie op het beeldscherm vaak niet meer dan een gekopieerde PowerPoint-presentatie, voorzien van grote lappen tekst. Daarbij is de boodschap vaak ondoordacht en der mate veel informatie, dat nog geen 10% van de bezoekers de informatie achteraf kan navertellen. In sommige gevallen is het beeldscherm breedbeeld (16:9) maar de PowerPoint traditioneel formaat (4:3), waardoor er zwarte balken aan de zijkanten ontstaan. Een gemiste kans…

Luxe omgeving, luxe PowerPoint 

Goed nieuws! Er zijn allerlei leuke manieren en mogelijkheden, om uw bezoekers op originele wijze te verwelkomen. Bekijk het onderstaande voorbeeld maar eens:

Meer weten over narrowcasting? Vraag naar de mogelijkheden!

In het bovenstaande PowerPoint-voorbeeld wordt allereerst een logo-animatie van het bedrijf getoond, waarna er kort en bondig wat ‘Weetjes & Feitjes’ tevoorschijn komen. Als klap op de vuurpijl zien bezoekers zichzelf plotseling voorbijkomen, doordat er pasfoto’s van alle gasten van die dag worden getoond. De pasfoto’s en de namen zijn namelijk gemakkelijk voor aanvang van de dag aan te passen. Het grootste voordeel van het gebruik van PowerPoint voor dergelijke toepassingen, is dat het gemakkelijk iedere dag door uzelf aanpasbaar is. Gegarandeerd dat uw gasten en bezoekers over u gaan praten!

    Comment Section

    0 reacties op “Narrowcasting

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.