Event presentatie RoutIT - PPT Solutions

Event-presentaties RoutIT Vision

Inspireren op een scherm van 10 meter breed en 4 meter hoog!

Het resultaat

Vanuit RoutIT komt ieder jaar de vraag of wij een reeks van 12 event presentaties willen ontwikkelen voor RoutIT Vision. Deze presentaties moeten een professionele en indrukwekkende indruk achterlaten op het publiek, op een scherm van 10 meter breed en 4 meter hoog. Een geweldige uitdaging!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Event presentatie RoutIT - PPT Solutions

Inspireren op een event...

De uitdaging

RoutIT organiseert verschillende evenementen. Eén van die evenementen is de RoutIT Vision. Tijdens dit evenement deelt RoutIT onder andere haar visie en introduceert nieuwe producten en diensten. Aan ons de taak om voor dit evenement verschillende inspirerende presentaties te ontwikkelen.

De aanpak

Aangezien dit project meerdere presentaties betrof, zijn we gaan inventariseren om hoeveel sprekers het ging en welke boodschap zij wilden overbrengen. Vervolgens zijn we de stijl voor de presentaties gaan ontwikkelen. Na akkoord, hebben wij vervolgens in deze stijl 12 presentaties gemaakt. 

Event presentatie RoutIT - PPT Solutions

"Ik heb de communicatie met PPT Solutions als positief en professioneel ervaren. Ze denken mee, zijn flexibel en komen met echt creatieve ideeën als het om de ontwikkeling van presentaties gaat. ‘Even een kleine wijziging’ wordt direct opgepakt. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking!"

Chris Meijer, Marketeer RoutIT

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl