arrow_drop_up arrow_drop_down
PowerPoint training voor gevorderden - PPT Solutions

Sneller mooie presentaties maken

Niveau: Gemiddeld en gevorderd

Direct inschrijven

Zelf professionele presentaties maken - PowerPoint training

Professionele presentaties

Je leert hoe je de meest indrukwekkende PowerPoint presentaties kunt maken.

Werken met PowerPoint animaties - PowerPoint training

Werken met animaties

Animaties helpen je om de boodschap stap voor stap over te brengen aan je publiek.

Certificaat na afloop van PowerPoint Training

Certificaat na afronding

Na deelname aan de training ontvang je een officieel "PowerPoint" certificaat.

Zelf indrukwekkende slides maken - PowerPoint training

Indrukwekkende slides

Geen slides met veel teksten en bulletpoints, maar een inspirerende presentatie!

Tijd besparen - PowerPoint training

Tijd besparen

Je leert handige tips & tricks, zodat je tijd bespaart tijdens het maken van een volgende presentatie.

PowerPoint tips van ervaren trainer

Tips van een expert

Je leert van een trainer die jarenlange ervaring heeft met het programma PowerPoint.

Video-demonstratie van de training

Inschrijven voor de training

Van saaie naar inspirerende presentaties!

Zelf interactieve presentatie maken - PowerPoint training

Interactieve presentaties 

Wat je vaak ziet, is dat wanneer men een PowerPoint presentatie geeft, deze slide-voor-slide wordt doorlopen. Het is echter ook mogelijk om buttons te maken, waardoor je zelf kunt bepalen welke informatie je wilt laten zien. Tijdens de cursus PowerPoint behandelen we het vormgeven van agenda-slides, maar ook het werken met hyperlinks. Het resultaat is dat je een presentatie krijgt waarmee je interactief kunt inspelen op vragen of behoeften van jouw publiek. Je gaat leren hoe je een mooie interactieve agenda kunt maken.

Ik wil leren hoe je een agenda maakt!

Visuele slides maken - PowerPoint training

Visuele slides

‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’ is een bekend spreekwoord. Toch is het vaak zo dat wanneer we slides gaan maken, we enkel gebruik maken van bulletpoints en grote hoeveelheden tekst. In het ergste het geval staat de spreker deze ook nog eens voor te lezen. Tijdens de training behandelen we dit onderwerp uitgebreid, zodat je daarna nooit meer een saaie presentatie maakt met teveel tekst, maar dat je indruk maakt met je presentatie! Je gaat leren hoe je kunt werken met afbeeldingen voor het maken van visuele slides.

Ik wil leren om visuele slides te maken!

Werken met grafieken - PowerPoint training

Werken met grafieken

Wanneer je data gaat verwerken in je presentatie kun je gebruik maken van Excel. Hiermee kun je in een later stadium de data namelijk altijd nog aanpassen. Tijdens de training leren we hoe je duidelijke en mooie grafieken kunt maken met Excel en we behandelen de optimale wijze om de boodschap naar voren te laten komen. Ook gaan we werken met animaties zodat de informatie gedoseerd kan worden overgebracht aan jouw publiek. We leren je Excel te gebruiken in combinatie met PowerPoint.

Ik wil leren werken met grafieken!

Deelnemen aan de training?

Direct Inschrijven!

Uitgebreid naslagwerk

De PowerPoint training bestaat uit 10 oefeningen, die tijdens de training samen met je worden doorlopen. Achteraf krijg je een handige hand-out mee waarin alle oefeningen nogmaals visueel staan uitgelegd, zodat je op een later tijdstip altijd weer kunt teruggrijpen naar hetgeen je hebt geleerd!

Handout van PowerPoint training

Bekijk wat anderen zeggen

"Ik raad het iedereen aan!"

“De training heeft mij erg veel geleerd over PowerPoint. Vooral het werken met hyperlinks en het interactief maken van je presentatie vond ik erg interessant. Ook vond ik het goed dat vooraf werd gevraagd welke versie van PowerPoint ik gebruik en wat voor mij belangrijke leerdoelen waren. Ik kan het zeker toepassen op mijn werk en raad het een ieder aan die ook nu al veel met PowerPoint werkt maar nog meer handige tips en trucs wil bijleren. Ik heb zowel de PowerPoint 2.0 en de 3.0 training gevolgd.”

Karin Volger, 

Air France-KLM

 "Erg leuke en interessante workshop"

“Er ging een wereld voor me open toen ik zag wat er allemaal mogelijk is met PowerPoint. PPT Solutions heeft voor ons een bedrijfspresentatie gemaakt, waarna ik heb deelgenomen aan de training om zelf aan de slag te gaan. Het was een erg leuke, interessante en leerzame workshop, die met veel expertise door Robbert werd geleid. Alles wat ik heb geleerd kon ik direct toepassen in de praktijk, wat uiteraard ook erg fijn is. Al met al ben ik erg tevreden en blij dat ik deze PowerPoint training heb gevolgd.”

Rob Verberne,

Vereniging de Zonnebloem

 "Inderdaad echt een Prezi killer"

“Serieus? Ga jij een PowerPoint training volgen? En kan je beter geen cursus Prezi volgen dan?” Een reactie uit mijn omgeving toen ik vertelde dat ik deze workshop ging volgen. Nou.. Dat ik de training wel kon gebruiken, bleek al snel. Na de training voel ik me bijna een PowerPoint ambassadeur en inderdaad een echte Prezi-killer. Wat kan er veel in PowerPoint, maar dat moet je wel even weten. Tijdens de workshop hebben we veel praktische handvatten. Erg leerzaam! En een hele leuke club met mensen!”

Jiska Wemmenhoven,

Vereniging de Zonnebloem

Meer weten over de onderwerpen? Scroll verder!

Agenda van de PowerPoint training

De training bestaat uit 10 oefeningen, waarbij we gaan oefenen met het maken van slides die je vaak in de praktijk tegenkomt. Het hoofddoel is dat je achteraf een zelf een mooie presentatie hebt gemaakt en mee naar huis kunt nemen. We bespreken o.a. de volgende onderwerpen:

 • Introductie van PowerPoint en de functionaliteiten
 • Een indrukwekkende voorpagina maken
 • Een agenda-slide maken / interactief maken
 • Werken met teksten en afbeeldingen
 • Grafieken opbouwen en animeren
 • Het werken met animaties en de voordelen hiervan
 • Video’s opknippen en verwerken in je presentatie
 • Screenshots verwerken d.m.v. mock-ups
 • Complexe schema’s mooi vormgeven
 • Afbeeldingen vrijstaand maken
 • Het invoegen van een scherm-afdruk
 • De presentator-weergave
 • De gulden snede en hoe je deze toepast op je slides
 • Het vormgeven van tabellen
 • Hoe je presentaties kunt comprimeren
 • Een indrukwekkende afsluitingspagina maken
PowerPoint cursus

De PowerPoint expert!

PPT Solutions is een bedrijf dat zich met bijna 30 medewerkers volledig heeft gespecialiseerd in het maken van professionele PowerPoint presentaties. Voor meer dan 1500 bedrijven hebben we presentaties mogen maken, dat zijn organisaties van midden- en klein bedrijf (MKB) tot multinationals waaronder NS, Vodafone, Q-Park, Staples en de KNVB. Daarnaast helpen wij ook sprekers om met hun presentatie te inspireren bij het publiek. Onze missie is als volgt: "De meest inspirerende PowerPoint presentaties maken"

Ik doe mee aan de training
PowerPoint trainer Robbert van Brummen

Over de trainer

Robbert van Brummen is senior designer bij PPT Solutions en maakte onder andere de bedrijfspresentaties voor Vodafone, KNVB, CBRE, Staples, NS (al meer dan 90.000x bekeken op YouTube!) en nog veel meer. Robbert geeft met grote regelmaat PowerPoint trainingen bij diverse bedrijven en werkt daarnaast zelf nog iedere dag met het programma. Hij heeft hij niet alleen ervaring met het geven van trainingen, maar blijft hij zich ontwikkelen in PowerPoint. Hij deelt zijn kennis vol passie en enthousiasme tijdens de PowerPoint training.

Ik doe mee aan de training

Praktische informatie

Trainingsruimte - PowerPoint training

Professionele ruimte

Onze trainingen worden gegeven in het Novotel Brainpark Rotterdam. De locatie is voorzien van mooie trainingsruimten en is van alle gemakken voorzien zoals een beamer en aansluitingen voor je computer. Het hotel is eenvoudig te bereiken en je kunt voor de deur parkeren. Tussen de training door maken we gebruik van de koffie-ruimte waar je kunt genieten van koffie, thee of frisdranken. Alle trainingen zijn inclusief een drie gangen menu naar wens. Een zeer professionele locatie om optimaal de PowerPoint workshop te volgen!

Meld je nu aan!

Certificaat van PowerPoint training

Na afloop van de training

Nadat je de training hebt afgerond ben je in staat om een professionele en indrukwekkende presentatie te maken. Je kunt tevens diverse slides maken voor veelvoorkomende praktijksituaties. Je kunt sneller werken en hebt voldoende kennis van het werken met diverse objecten zoals grafieken, tabellen afbeeldingen,dynamische video’s en schema’s. Je ontvangt ook een hand-out op een USB-stick, zodat je alle oefeningen nog eens terug kunt lezen. Een certificaat voor deelname aan de workshop mag uiteraard niet ontbreken.

Ik doe mee!

Beschikbare data

PowerPoint 2.0 training

28

NOV

14:30

PowerPoint 2.0 training (28 november)

Kosten: € 425,- ex.btw. per persoon
Duur: 5 uur

Schrijf je in!

PowerPoint 2.0 training

19

DEC

14:30

PowerPoint 2.0 training (19 december)

Kosten: € 425,- ex.btw. per persoon

Duur: 5 uur

Schrijf je in!

Meld je nu aan en wordt een echte PowerPoint expert!

Schrijf je in voor de workshop

Overige informatie

Benodigdheden: Windows laptop met minimaal PowerPoint 2010 of een Mac met de laatste update van Office 365 en een muis.

Let op! Je kunt de workshop NIET volgen wanneer je gebruik maakt van een Mac zonder de laatste update van Office 365.

Wij gebruiken Cookies