Inspirerende workshop PowerPoint presentatie voor Keune

Presentatie Keune

Een presentatie voor het geven van workshops

Het resultaat

Keune vroeg ons een presentatie te maken die gebruikt kan worden bij het geven van workshops. Het resultaat is een interactieve en visuele presentatie met veel animaties om duidelijk uit te leggen hoe de producten van hen werken.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint presentatie voor Keune

Een visuele presentatie...

De uitdaging

Het doel vanuit Keune was om kappers uit te leggen hoe hun producten werken. Voordat wij een presentatie voor hen mochten maken, maakten ze veel gebruik van teksten en afbeeldingen. De uitdaging: een presentatie maken waarmee eenvoudig de producten uitgelegd kunnen worden.

De aanpak

We zijn begonnen met het maken van een interactieve agendaslide. Elk hoofdstuk staat op deze slide. Daarnaast hebben we veel iconen en animaties toegevoegd in de huisstijl van Keune. Op deze manier kunnen ze het proces zeer goed uitleggen. We hebben deze presentatie zoveel mogelijk visueel gemaakt.

Presentatie Keune - PPT Solutions

“Mijn beeld van PowerPoint is na de samenwerking met PPT Solutions compleet veranderd. De slides zien er visueel erg sterk uit en hiermee kunnen we onze producten heel erg goed uitleggen.”

Irene Bekman - National Educator - Keune

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl