Page content

PowerPoint downloads

In dit artikel vind je de PowerPoint download tips & tricks die je nodig hebt voor een indrukwekkende presentatie. Deze zijn allemaal gratis te downloaden. Ben je opzoek naar tips & tricks, een leidraad voor jouw presentatie of animaties waarmee je jouw presentatie visueel aantrekkelijk maakt? Dan ben je hier aan het juiste adres.

PPT Solutions is professioneel presentatiebureau met als specialisatie PowerPoint. Meer dan 40 uur per week mogen wij ons inzetten voor MKB bedrijven of multinationals die willen inspireren met hun presentatie. Dat hebben we onder andere gedaan voor de NS, Achmea, KNVB, Shell en Vodafone.

PowerPoint free download animaties

Veelal krijgen we slides aangeleverd van klanten met veel tekst en bulletpoints. Visueel zijn deze slides weinig aantrekkelijk. Wij hebben een aantal animaties geselecteerd die jij kunt gebruiken in jouw presentatie. Deze zijn makkelijk aan te passen in PowerPoint en wij geven deze gratis weg.

We hebben drie animaties voor je geselecteerd:

PowerPoint download 1: wordcloud

We komen het vaak tegen. PowerPoint presentaties die veel te veel tekst bevatten, daar wilde wij een oplossing voor bedenken en kwamen hierbij op de animatie die wij een word Cloud noemen. Je zet de belangrijkste woorden in tekstvlakken en  deze kun je vormgeven in verschillende kleuren en groottes. Zo blazen we een nieuw leven in slides die veel tekst bevatten. In het downloadbestand zijn meerdere varianten en afmetingen van de PowerPoint animatie te vinden.

PowerPoint download 2: Klok animatie

Zo hebben wij ook een klok animatie gebouwd die gebruikt kan worden als je bijvoorbeeld een pauzemoment in je presentatie wilt aangeven. In deze animatie zie je een klok waarin je zelf de tijd instelt bijvoorbeeld 5 minuten en die tijd tikt die af als je bijvoorbeeld even een koffiepauze wilt inlassen in de presentatie. Zo weet iedereen hoelang ze de tijd hebben voordat de presentatie weer verder gaat.

PowerPoint download 3: Koffiemachine

Als laatste hebben wij nog een leuke afsluiting bedacht in plaats van de zo vaak gebruikte ‘’zijn er nog vragen?”. In de animatie zie je een koffiemachine met een kopje die vol loopt met koffie. Een leuke tip: voeg het logo van jouw bedrijf toe.

Ben jij geïnteresseerd in de PowerPoint animaties? Via deze link kun je ze downloaden.

PowerPoint gratis download tips & tricks

Onze designers werken dagelijks met PowerPoint. De opgedane informatie willen we graag met je delen. In het E-book hebben wij vele tips & tricks voor je geselecteerd. Elke tip wordt stapsgewijs uitgelicht door middel van screenshots en bijbehorende toelichtingen, zodat jij zelf aan de slag kan met alle handige tips. Er wordt onder andere beschreven hoe je een interactieve presentatie maakt, tabellen en grafieken mooi kunt maken, het bewerken van video en nog veel meer tips & tricks. In stappen en aan de hand van foto’s wordt dit uitgelegd in het E-book. Door stapsgewijs verschillende opdrachten uit te voeren kan ook jij je specialere in PowerPoint.

Download hier gratis het E-book.

PowerPoint gratis download white paper

Het white paper is een 10 stappenplan voor een doelgerichte bedrijfspresentatie. In dit stappenplan staat aangeven wat een goede opzet is voor de inhoud van de presentatie en helpt je van begin tot einde met het maken van de juiste keuzes afhankelijk van jou presentatie. Deze download gaat voornamelijk over de inhoud van de presentatie. Volg de stappen zorg voor een duidelijke structuur in jouw presentatie.

Download hier gratis het white paper.

Hebben we je geholpen? Mocht je nog vragen hebben dan kun altijd contact met ons opnemen.

    Comment Section

    0 reacties op “PowerPoint downloads

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.