Gratis PowerPoint cursus

Schrijf je in voor de gratis PowerPoint cursus die je kunt volgen in onze PowerPoint community. Je leert in 4 video’s van 4 minuten hoe je de meest essentiële slides van je presentatie inspirerend maakt.

Je maakt de volgende slides:

  • Impactvolle titelslide
  • Visuele agenda slide
  • Slide om jezelf of je team voor te stellen
  • Call-to-action slide

Na je inschrijving ontvang je van ons een e-mail met daarin je toegangsgegevens voor de community.

Waarom een gratis PowerPoint cursus?

In deze gratis PowerPoint cursus maak je een aantal slides die in elke presentatie zouden moeten zitten. Je maakt in korte tijd 4 slides waarbij je de gebruikte technieken kunt gebruiken tijdens het maken van je eigen presentatie. Hieronder een aantal voordelen van de cursus:

  1. Je krijgt van ons cursus materiaal zodat je geleerde theorie direct in praktijk kunt brengen
  2. In hele korte tijd leer je nieuwe technieken die je kunt gebruiken in de toekomstige presentaties
  3. Je krijgt een aantal extra bonustips voor het maken van je presentatie en tips voor de diavoorstelling + presentatorweergave
  4. Toegang tot onze PowerPoint community met 1000+ specialisten

Let op: Deze PowerPoint cursus is alleen online (gratis) te volgen. Internetverbinding is dus vereist!

Dit ga je leren

In de video hieronder kun je zien welke slides je gaat maken:

Impactvolle titelslide

In de eerste video leggen we je uit hoe je een mooie voorpagina maakt zonder dat je daar een template voor nodig hebt. We gebruiken alleen de basisvormen van PowerPoint. Bij deze eerste oefening gebruik je het cursusmateriaal die je kunt downloaden in de community. Tijdens de gratis PowerPoint cursus leer je o.a. hoe je een aantal functies kunt gebruiken. Onze trainer Robbert legt je stap voor stap uit hoe je met deze functies een indrukwekkende titelslide gaat maken.

Visuele agenda slide

In de tweede video van de 4×4 Slide Challenge gaan we je leren om zelf een indrukwekkende agenda te maken. Wederom gebruik je hier het cursusmateriaal dat je van ons hebt gekregen. We maken een agenda slide met 4 hoofdstukken en leren je ook om een selectie te maken binnen je agenda.

Slide om jezelf of je team voor te stellen

In de derde video maak je een slide die je kunt gebruiken bij het voorstellen van jezelf of jouw team. We maken in dit geval dus twee varianten en bouwen deze stap voor stap op.

Afsluiting maken

Ten slotte eindigen we deze gratis PowerPoint cursus met een mooie afsluiter. We leggen je uit hoe je een goede call-to-action kunt verwerken in deze slide, zodat je toehoorder getriggerd is om actie te ondernemen. We behandelen een aantal technieken en functionaliteiten die je voortaan kunt gebruiken voor je eigen afsluitende pagina.

Bonustips!

Je krijgt van ons nog twee bonustips voor het maken van je presentatie en hoe je de presentatorweergave kunt gebruiken. Deze houden we voor nu nog even geheim 😉

PPT Solutions: de PowerPoint expert

Voor ons kent PowerPoint geen geheimen. Onze designers zijn volledig gespecialiseerd in PowerPoint en maken de mooiste presentaties. Omdat niet iedereen een presentatie wil laten uitbesteden, kiezen veel mensen ervoor om zelf aan de slag te gaan met PowerPoint. Echter, deze mensen merken al vrij snel dat het maken van een mooie indrukwekkende presentatie tijd en dus geld kost. Daarom hebben wij naast onze gratis PowerPoint cursus ook een aantal betaalde PowerPoint cursussen in leven geroepen. Je kunt deze volgen bij ons op kantoor of online.

Gratis PowerPoint cursus vs. de betaalde cursus

Tijdens onze gratis PowerPoint cursus willen we je graag leren om snel een viertal mooie en essentiële slides te maken. Hierin worden een aantal functies en technieken uitgelegd die je vervolgens weer kunt gebruiken bij het maken van je eigen presentaties. Let op: Niet alle functionaliteiten van PowerPoint komen hier aan bod.

Onze betaalde cursus Boost je PowerPoint leert je om efficiënter te werken met PowerPoint. Je leert stap voor stap welke functionaliteiten er zijn en hoe je deze gebruikt. Hierdoor werk je voortaan sneller en ben je minder tijd kwijt aan het maken van je presentatie. Tijdens onze betaalde cursus Slides met Impact ga je dieper in op bepaalde functionaliteiten en ga je leren om impact te maken met je slides. Zaken als Morph en Zoom komen hierin voor, maar ook het verwerken van animatie triggers in je presentatie.

Je krijgt toegang tot onze PowerPoint community en 30 video’s + cursusmateriaal om mee te doen. De cursussen blijven levenslang geldig en zijn te allen tijden te bereiken.

Heb je interesse in de gratis PowerPoint cursus dan kun je jezelf hier inschrijven >>>

Interesse in een betaalde online PowerPoint cursus? Bekijk dan hier ons aanbod >>>

Over de schrijver
Kies je voor PowerPoint of ga je toch voor Canva? En wat dacht je van Slidebuilder of Templafy? De keuzes tussen de vele software en tools wordt steeds moeilijker. Maar geen paniek! Voor al je vragen over verschillende software en tools ben je bij Etienne aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar de voor- en nadelen of de grootste verschillen, Etienne zet alles voor je op een rijtje. Zo kan jij snel je keuze maken en scheelt het je weer een hoop uitzoek werk.
Reactie plaatsen