arrow_drop_up arrow_drop_down
15 november 2016 

Gratis PowerPoint kerstkaartanimatie [eenvoudig aanpasbaar]

Het jaar is al weer bijna ten einde. Buiten wordt het kouder, de verwarming gaat weer aan en de feestdagen staan voor de deur.
Wij blikken elk jaar weer terug op wat we hebben bereikt en kijken ook al naar het volgende jaar. Als je terugblikt is er altijd één ding wat elke keer weer centraal staat: De klant! 

Zonder klanten geen business en daarom stellen wij onszelf de vraag:

Wat voor extra’s kunnen wij onze klanten geven tijdens de feestdagen?

Het antwoordt daarop is simpel. Een kerstkaart!
Speciaal voor deze uitdaging hebben wij dit jaar een originele en geanimeerde kerstkaart in PowerPoint gemaakt. Deze kan eenvoudig worden voorzien van de naam (en/of bedrijfslogo) van de klant en worden verstuurd als PowerPoint presentatie. De PowerPoint kerstkaart is gratis te downloaden!

Bekijk hieronder de video van deze gratis PowerPoint kerstkaartanimatie.

Doe net even wat meer voor jouw klanten en verras ze met een kerstkaart. Klik hieronder op de link om de kerstkaart te downloaden.

PowerPoint kerstkaartanimatie

En voor wij het vergeten: Fijne Feestdagen toegewenst!

 

Over de schrijver
Hannie van der Hoorn

Door

Hannie van der Hoorn

op 18 November 2015

Wat ontzettend leuk zeg!! kNap dat dit zo in PowerPoint gemaakt is. Bedankt ook dat jullie dit aanbieden. Ik heb het bestand zojuist gedownload en ga er zeker een aantal versturen in december :)

Hub Orbons

Door

Hub Orbons

op 20 December 2015

Hartstikke mooi dat jullie dit aanbieden, je kunt hem zelf aanpassen met tekst e.d Wel heb ik moeite gehad om het bestand zo aan te passen dat hij automatisch start als je hem per mail verstuurt. Als je volgend jaar dit soort presentaties in meer variaties aanbied dan zou ik er zeker voor willen betalen. Met vriendelijke groet, Hub Orbons

Marc

Door

Marc

op 8 November 2016

Ben benieuwd of dit nog steeds werkt. Het ziet er erg leuk uit.

Remco Hogeveen

Door

Remco Hogeveen

op 16 November 2016

Beste Marc, We hebben de PowerPoint kerstkaartanimatie geplaatst op de website. Je kunt deze nu downloaden! Groet, Remco

Syl

Door

Syl

op 17 November 2016

Leuk! Bedankt!

Nico Turenhout

Door

Nico Turenhout

op 19 November 2016

Ik kan de kerstkaart (PowerPoint) niet downloaden.

Remco // PPT Solutions
M

Door

M

op 28 November 2017

Hoe voeg je de kaart in Microsoft outlook in zodat hij afspeelt of blijft afspelen en gelijk zichtbaar is? Dus niet als bestand?

Etienne David

Door

Etienne David

op 28 November 2017

Beste M, Dat is zover wij weten niet mogelijk. Als je de PowerPoint opslaat als PowerPoint dia voorstelling hoeft de ontvanger enkel op het bestand te klikken, waarna hij automatisch afspeelt. Groet, Etienne

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies