Gratis PowerPoint kerstkaartanimatie [eenvoudig aanpasbaar]
15 november 2016 
0 min. leestijd

Gratis PowerPoint kerstkaartanimatie [eenvoudig aanpasbaar]

Het jaar is al weer bijna ten einde. Buiten wordt het kouder, de verwarming gaat weer aan en de feestdagen staan voor de deur.
Wij blikken elk jaar weer terug op wat we hebben bereikt en kijken ook al naar het volgende jaar. Als je terugblikt is er altijd één ding wat elke keer weer centraal staat: De klant! 

Zonder klanten geen business en daarom stellen wij onszelf de vraag:

Wat voor extra’s kunnen wij onze klanten geven tijdens de feestdagen?

Het antwoordt daarop is simpel. Een kerstkaart!
Speciaal voor deze uitdaging hebben wij dit jaar een originele en geanimeerde kerstkaart in PowerPoint gemaakt. Deze kan eenvoudig worden voorzien van de naam (en/of bedrijfslogo) van de klant en worden verstuurd als PowerPoint presentatie. De PowerPoint kerstkaart is gratis te downloaden!

Bekijk hieronder de video van deze gratis PowerPoint kerstkaartanimatie.

Doe net even wat meer voor jouw klanten en verras ze met een kerstkaart. En voor wij het vergeten: Fijne Feestdagen toegewenst!

Klik hieronder op de link om de kerstkaart te downloaden.

Gratis powerpoint kerstkaartanimatie eenvoudig aanpasbaar


Over de schrijver
Kies je voor PowerPoint of ga je toch voor Canva? En wat dacht je van Slidebuilder of Templafy? De keuzes tussen de vele software en tools wordt steeds moeilijker. Maar geen paniek! Voor al je vragen over verschillende software en tools ben je bij Etienne aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar de voor- en nadelen of de grootste verschillen, Etienne zet alles voor je op een rijtje. Zo kan jij snel je keuze maken en scheelt het je weer een hoop uitzoek werk.
Hannie van der Hoorn
Door

Hannie van der Hoorn

op 18 Nov 2015

Wat ontzettend leuk zeg!! kNap dat dit zo in PowerPoint gemaakt is. Bedankt ook dat jullie dit aanbieden. Ik heb het bestand zojuist gedownload en ga er zeker een aantal versturen in december :)

Hub Orbons
Door

Hub Orbons

op 20 Dec 2015

Hartstikke mooi dat jullie dit aanbieden, je kunt hem zelf aanpassen met tekst e.d Wel heb ik moeite gehad om het bestand zo aan te passen dat hij automatisch start als je hem per mail verstuurt. Als je volgend jaar dit soort presentaties in meer variaties aanbied dan zou ik er zeker voor willen betalen. Met vriendelijke groet, Hub Orbons

Marc
Door

Marc

op 08 Nov 2016

Ben benieuwd of dit nog steeds werkt. Het ziet er erg leuk uit.

Remco Hogeveen
Door

Remco Hogeveen

op 16 Nov 2016

Beste Marc, We hebben de PowerPoint kerstkaartanimatie geplaatst op de website. Je kunt deze nu downloaden!Groet, Remco

Syl
Door

Syl

op 17 Nov 2016

Leuk! Bedankt!

Nico Turenhout
Door

Nico Turenhout

op 19 Nov 2016

Ik kan de kerstkaart (PowerPoint) niet downloaden.

Remco // PPT Solutions
Door

Remco // PPT Solutions

op 21 Nov 2016

Hoi Nico, Ik heb de kerstkaart in PowerPoint per mail naar je verzonden!

M
Door

M

op 28 Nov 2017

Hoe voeg je de kaart in Microsoft outlook in zodat hij afspeelt of blijft afspelen en gelijk zichtbaar is? Dus niet als bestand?

Etienne David
Door

Etienne David

op 28 Nov 2017

Beste M, Dat is zover wij weten niet mogelijk. Als je de PowerPoint opslaat als PowerPoint dia voorstelling hoeft de ontvanger enkel op het bestand te klikken, waarna hij automatisch afspeelt.Groet, Etienne

Reactie plaatsen