Gratis downloadbare powerpoint animaties voor visuele slides
Gratis PowerPoint template
Ferry Pereboom
Gratis PowerPoint template
05/20/2015
1 min
4

3 gratis downloadbare PowerPoint animaties voor visuele slides

05/20/2015
1 min
4

PPT Solutions is een ontwerpbureau dat zich met 26 fulltime medewerkers volledig heeft gespecialiseerd in het programma PowerPoint. Onze designers hebben dan ook veel praktijkervaring en daardoor tal van oplossingen bedacht voor veel voorkomende slides. Slides met bijvoorbeeld grote hoeveelheden tekst, een ‘pauze’-slide of bijvoorbeeld een afsluiting zijn in veel presentaties terug te vinden. Met name PowerPoint animaties kunnen worden ingezet, om de slides veel meer visueel te maken en de boodschap van het verhaal te versterken.

In dit artikel bieden wij 3 gratis PowerPoint animaties aan, die te gebruiken zijn voor bovengenoemde situaties. De slides worden hierdoor niet alleen leuker om naar te kijken, maar de boodschap blijft ook nog eens beter hangen! Te downloaden via onderstaande link en volledig naar wens in te richten. Maak op originele wijze indruk op je publiek!

1. Oplossing voor veel tekst: Wordcloud

Grote hoeveelheden tekst op de slides? Maak er een woordenwolk, ofwel een ‘Wordcloud’ van. De woorden staan in tekstvakken. Dit maakt het mogelijk de teksten, maar bijvoorbeeld ook de kleuren eenvoudig aan te passen. In het bestand zijn meerdere varianten en afmetingen van de PowerPoint animatie te vinden. Bekijk hieronder een video-voorbeeld:

2. Klok-animatie

Pauze inbouwen gedurende je presentatie? Gebruik dan deze klok-animatie! De klok is beschikbaar in een 5 minuten, 10 minuten en 15 minuten variant. De illustratie is volledig opgebouwd uit PowerPoint vormen en dus vrij aan te passen.

Let op! Het video-voorbeeld betreft een versnelde versie van de daadwerkelijke slide.

3. Originele afsluiting: Koffiezetapparaat

Vervang eens die ‘Zijn er nog vragen?’ of ‘Bedankt voor uw aandacht’-slide! Voeg een originele afsluiting toe en maak indruk op het publiek! De animatie bevat tevens de mogelijkheid om een eigen bedrijfslogo in te voegen. Eenvoudig te kopiëren en te plakken in jouw eigen presentatie!

Deze 3 animaties downloaden? Dat kan!

3 gratis downloadbare powerpoint animaties voor visuele slides

Download hier ook gratis onze PowerPoint slides.

Reacties
Categorieën