Page content

Presentatie laten maken

Presentatie laten maken

Loop je er tegenaan dat je presentatie niet inspirerend is, misschien zelf een beetje saai? Kost het elke keer weer veel tijd om een presentatie in de huisstijl van jouw bedrijf te maken? Is zowel het design van de PowerPoint als je verhaal niet helder? Lees dan  wat wij voor jou kunnen betekenen.

Waarom kunnen wij je helpen?

PPT Solutions is een advies- en design bureau dat volledige gespecialiseerd is in het maken van PowerPoint presentaties. In 2012 begonnen met 3 personen en tegenwoordig staan we met meer dan 25 personen voor je klaar om jouw saaie presentatie om te toveren naar een indrukwekkende en inspirerende PowerPoint. Onze designers werken meer dan 40 uur per week met het programma PowerPoint en mogen zich professional noemen. We hebben gewerkt voor meer dan 700 bedrijven, waaronder veel MKB bedrijven, maar ook multinationals, gemeenten, bekende personen zoals André Kuipers. De mogelijkheden met PowerPoint zijn eindeloos. Om een idee te geven van wat wij kunnen maken heb ik hieronder de presentatie van de NS geplaatst:

Begin zonder PowerPoint

Een presentatie laten maken? Weet je al wat je wilt vertellen en wie jouw doelgroep is? Hoe ga je hen overtuigen? Wat zijn de doelstellingen die je wilt behalen? Dit zijn zomaar een aantal vragen die we vaak aan klanten vragen. Meestal kunnen zij deze vragen niet beantwoorden en beginnen zij direct met vormgeving in PowerPoint. Neem even de tijd om deze vragen te beantwoorden en je zult zien dat jouw verhaal meer inspirerend is voor de doelgroep. Bekijk hieronder de video en volg het stappenplan voor een indrukwekkende presentatie.

Welke techniek gebruik je?

Presenteer je voor een grote groep of is het een één op één presentatie? Is de presentatie in een grote zaal of een vergader ruimte? Heb je een Mac of een Windows laptop? Deze vragen zijn van groot belang, omdat je in verschillende situaties een ander soort presentatie nodig hebt. Daarnaast zijn er verschillen tussen een Mac en Windows. Heb je dit in kaart gebracht, dan mag je PowerPoint openen.

Design in PowerPoint

Wanneer de techniek en de inhoud duidelijk zijn, kan eindelijk PowerPoint worden geopend. Een goede PowerPoint is ondersteunend aan jouw verhaal. Daarom proberen wij zoveel mogelijk te visualiseren en worden veel teksten en bulletpoints vermeden. Daarnaast proberen we (complexe) informatie zo simpel mogelijk te maken door middel van een goed design.

Wil je een presentatie laten maken? Neem dan contact met ons op via 010 – 307 08 41 of vul het contactformulier in en wij bellen je snel terug!

 

    Comment Section

    0 reacties op “Presentatie laten maken

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.