Video Aspect Ratio: 4:1

5 extra knoppen binnen PowerPoint

1. Basis indelingen

Een template is de basis voor een goede presentatie. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers heel veel tijd kwijt zijn aan het zoeken naar basis slides voor hun presentatie. Zij zoeken op de server of op internet. Niet alleen zijn ze veel tijd kwijt, maar er worden presentaties gemaakt die niet voldoen aan de huisstijl richtlijnen. In Slidebuilder staan alle templates, zodat iedereen snel een presentatie in de huisstijl kan maken. Het niveau van de presentaties zal toenemen, wanneer je gebruik maakt van de templates die door onze PowerPoint experts zijn gemaakt.

2. Slide-bibliotheek

Zoeken op internet of op de server van je bedrijf naar indrukwekkende PowerPoint slides is verleden tijd. In Slidebuilder vind je alle slides die jij nodig hebt voor je presentatie. Op eenvoudige wijze maak je een bedrijfspresentatie of pitch presentatie. Wist je dat PowerPoint ook veel wordt gebruikt voor offertes en magazines? Deze opties heb je allemaal tot je beschikking in Slidebuilder. Met meer dan 100 slides die aanpasbaar zijn in de huisstijl of die je op maat kunt laten maken, ga je indruk maken met jouw presentatie of document!

3. Afbeeldingen

De juiste afbeeldingen vinden voor je presentatie is vaak een frustrerende klus. Zoeken via Google levert niet altijd de juist afbeelding met hoge kwaliteit op. Foto's van het bedrijf waar je werkt staan ergens verstopt op de server in het mapje dat je nooit kunt vinden. Maar dit is verleden tijd met Slidebuilder. Samen met jou bepalen we de belangrijkste foto's die we vervolgens in de tab afbeeldingen plaatsen, zodat iedere medewerker toegang heeft tot de mooiste foto's van de organisatie.

4. Iconen

Wat we vaak zien is dat er veel bulletpoints worden gebruikt in PowerPoint. Dat is visueel niet aantrekkelijk.De eerste stap is om het aantal "bullets" te verminderen op de slide. De tweede stap is het gebruik van iconen. Je zal zien dat de slide er veel beter uit gaat zien als je deze stappen onderneemt. In Slidebuilder kan je alle iconen toevoegen die jij nodig hebt voor je presentatie. Heb je al een iconen set, dan zetten we die er voor je in en anders kunnen we die samen de iconen ontwikkelen op basis van jullie huisstijl.

5. Inspiratie

De vijfde knop in Slidebuilder leidt je naar het platform met alle PowerPoint informatie die jij nodigt hebt. Onze PowerPoint designers zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden, tevens delen we elke week inspiratie voor het maken van een indrukwekkende presentatie. Kies je voor Slidebuilder, dan krijg je toegang tot alle online PowerPoint cursussen. Met regelmaat zullen er nieuwe cursussen verschijnen die door onze experts worden opgenomen. Wij zorgen ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen!

Ervaringen met Slidebuilder

"Ik ben groot fan!"
"Slidebuilder heeft het gebruiksgemak van PowerPoint binnen onze organisatie enorm doen toenemen. Ik ben groot fan!"
Wilco Lindenberg  - DCMR

"Minder tijd kwijt"

"Door gebruik te maken van de sjablonen zien de presentaties er professioneel uit en kost het minder tijd om ze te maken."
Dick van der Plas  - NWS

"Er kan veel meer dan je denkt"

"Er kan veel meer met het programma PowerPoint dan je denkt. Ik kan PPT Solutions aan iedereen aanraden!"

Dennis Hogenboom - KNVB

Indrukwekkende presentatie maken met Slidebuilder?

arrow_drop_up arrow_drop_down