Interactieve bedrijfspresentatie Schiphol

Schiphol bedrijfspresentatie

Een presentatie met dé WOW factor!

Het resultaat

Voor Schiphol hebben wij een indrukwekkende presentatie gemaakt waarmee zij het publiek met een compleet WOW gevoel kunnen achterlaten. Het is een interactieve en dynamische presentatie die voor 100% gemaakt is in PowerPoint!

Ik wil ook zo'n presentatie

De slides in onze plug-in

Onze designers zijn aan de slag gegaan om de slides van de Schiphol presentatie zo te maken, dat ze ook in onze tool Slidebuilder gebruikt kunnen worden. Wil je meer informatie over onze PowerPoint plug-in. Klik dan op onderstaande knop.

Voorbeelden van slides

PowerPoint salespresentatie voor Schiphol

Een onvergetelijke indruk achterlaten..

De uitdaging

De toehoorders verbazen met een indrukwekkende presentatie is de uitdaging voor de medewerkers van Schiphol. Geen standaard sales gesprek, maar een dynamische presentatie waarmee meerdere doelgroepen bereikt kunnen worden. Het moet een PowerPoint presentatie worden met een WOW factor!

De aanpak

Onze PowerPoint designers hebben een interactieve presentatie ontwikkeld. Als uitgangspositie is de merkpositionering genomen en de "reis" door Schiphol. Er komen verschillende elementen in terug zoals de hoofdingang, het vertrekbord, en de douane. Er zit een menu structuur in, zodat je eenvoudig kunt navigeren in de PowerPoint.

"Het Schiphol gevoel dat iedereen kent van zijn vakanties, komt helemaal terug in de presentatie. Je voelt je echt een beetje onderdeel van Schiphol. Ik vind dat heel knap gedaan. We gaan echt indruk maken met deze presentatie. Daarnaast vind ik de inhoud goed. In plaats van het standaard sales riedeltje, kijken we in de hele opzet naar wat de klant in ons gesprek wil horen / zien / leren. Het klinkt als een open deur, maar elke salespresentatie die ik krijg, zijn opgebouwd uit wat de presentator mij wil vertellen en niet wat ik wil horen".

Timo van Beuzekom - Marketeer - Schiphol

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl