arrow_drop_up arrow_drop_down
Zelf inspirerende presentaties maken - Slidebuilder

Zelf inspirerende presentaties maken

Snel toegang tot een collectie indrukwekkende slides conform huisstijl

7.500+

Demo downloads

1.000+

Community leden

9 jaar
PowerPoint ervaring

PowerPoint presentaties maken is vaak een uitdaging...

Stopwatch

Het kost veel tijd

Elke keer weer nieuwe slides maken of oude slides zoeken en verbouwen kost veel tijd.

Badge

Kwaliteit is niet naar wens

Ondanks dat men veel tijd steekt in de presentaties, is de kwaliteit vaak niet optimaal.

Pen en liniaal

Huisstijl wordt niet gevolgd

70% van de presentaties voldoet niet aan de huisstijl-richtlijnen, blijkt uit onderzoek van GFK.

Slider

Niveauverschil is groot

Medewerkers werken zelfstandig aan presentaties en er vindt weinig afstemming plaats.

Academische baret

Geen of beperkte training

79% van de gebruikers kreeg geen of slechts beperkte PowerPoint training.

PowerPoint slide

Distributie slides is beperkt

Medewerker moet actief op zoek naar up-to-date slides in de mail, via een collega of op de server.

Bekijk Slidebuilder in de video...

Met Slidebuilder krijgt iedereen binnen PowerPoint direct toegang tot veelgebruikte slides. Verder kun je eenvoudig huisstijl-afbeeldingen en iconen invoegen. Ten slotte vind je naast iedere slide gebruikers-instructies en krijg je toegang tot de community!

Bekijk Slidebuilder in de video...

Wat onze klanten zeggen

 "Snelle feedback, servicegericht"

"De communicatie met PPT Solutions verliep uitstekend: snelle feedback, servicegericht, no-nonsense, persoonlijk en informeel. Het proces verliep boven verwachting en er is meer opgeleverd dan gevraagd."

Danny Bok

Sportvisserij Nederland

 "Erg gemakkelijk in gebruik"

"PPT Solutions helpt ons om op een aantrekkelijke en overtuigende manier bij de klant te presenteren! Door de slimme opzet van de templates is het bovendien erg gemakkelijk in gebruik."

Kleis Sorgdrager,

Manpower Group

 "Zwaar onder de indruk"

"We hebben intern heel veel positieve reacties gekregen. Iedereen was zwaar onder de indruk en sales gaf aan dat het hen echt ging helpen! Nogmaals dank voor al het goede werk wat jullie hieraan geleverd hebben ;)"

Slidebuilder

Nord van den Mosselaer,
Vodafone

De voordelen van Slidebuilder op een rij

Indruk maken met PowerPoint

Indruk maken

Is jouw presentatie saai en lukt het niet om indruk te maken? Dan is Slidebuilder dé oplossing. De plug-in bevat honderden slides, afbeeldingen, animaties, infographics en iconen. Allemaal gemaakt door onze PowerPoint designers. Vanaf nu maak jij echt indruk met jouw presentatie. Daarbij kan je denken aan een pitch presentatie of een bedrijfspresentatie, maar tegenwoordig worden ook steeds meer offertes, e-books en magazines gemaakt in PowerPoint. Deze slides staan voor je klaar in de plug-in. In een handomdraai maak je een indrukwekkende presentatie!

Alles gemaakt in PowerPoint

Alles in PowerPoint

Met slechts 5 knoppen een inspirerende PowerPoint maken: het kan met Slidebuilder. Het doel van Slidebuilder is simpel: we willen organisaties helpen om snel en gemakkelijk inspirerende PowerPoint presentaties te maken, binnen de huisstijl. Dit doen we door alle functionaliteiten onder slechts 5 knoppen te plaatsen, zodat diverse doelgroepen binnen de organisatie er eenvoudig mee kunnen werken. Slidebuilder is direct zichtbaar wanneer je PowerPoint opstart, zodat gebruikers meteen zien welke documenten er beschikbaar zijn.
Alles in huisstijl gemaakt

In eigen huisstijl

Wij krijgen vaak te horen dat binnen organisaties de PowerPoint presentaties niet in de huisstijl zijn en dat er van allerlei soorten slides rondslingeren op de server. Met Slidebuilder is dat verleden tijd. Kies je voor de Pro versie, dan kan je de kleuren en het logo aanpassen naar jouw wensen. Ga je voor de Maatwerk versie, dan kan je elke slide, icoon of afbeelding kiezen of laten maken door onze designers. Al deze slides in de huisstijl kan iedereen in jouw organisatie terugvinden onder de 5 knoppen van Slidebuilder.

Online cursussen in de PowerPoint Community

Groei met ons mee!

In Slidebuilder is een knop geplaatst, die leidt naar de PowerPoint community en cursussen. Kom je er niet uit met je presentatie of heb je extra inspiratie nodig? De community is de plek waar je dat kunt vinden. Als Slidebuilder gebruiker krijg je toegang tot onze online cursussen. (bekijk bij pakketten en tarieven tot welke cursussen jij toegang krijgt). Onze designers zitten klaar om al jouw vragen in de community te beantwoorden. Zij zullen met regelmaat online cursussen opnemen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Bekijk de pakketten

Slidebuilder met slidebibliotheek

Slidebuilder Pro

Het pakket voor individueel gebruik. Slidebuilder Pro bevat 5 knoppen met alle slides die jij nodig hebt voor het maken van een indrukwekkende presentatie. Met meer dan 200 slides direct in PowerPoint beschikbaar, maak je voortaan een inspirerende presentatie in een handomdraai. Niet alleen presentaties: ook offertes, e-books, jaarverslagen en animatievideo's. De kleuren en logo's pas je in een paar klikken helemaal aan naar jouw huisstijl.
Slidebuilder Maatwerk

Slidebuilder Maatwerk

Voor organisaties maken we Slidebuilder geheel op maat. Alle slides worden door onze designers gemaakt, volledig op maat en binnen de huisstijlrichtlijnen. Ook vullen we de knoppen afbeeldingen en iconen met jullie eigen afbeeldingen en iconenbank, zodat alles voldoet aan de huisstijl van organisatie. Een inspirerende presentatie maken binnen de huisstijl was nog nooit zo makkelijk! Voortaan maakt iedereen binnen jouw organisatie een inspirerende presentatie.

Welk pakket past bij jou?

Ontdek de voordelen van Slidebuilder Pro en Slidebuilder Maatwerk
                                   

Veelgestelde vragen over Slidebuilder

IS SLIDEBUILDER EEN POWERPOINT ADD-IN?

Ja, Slidebuilder is software met aanvullende PowerPoint functionaliteiten. De software is eenvoudig te installeren en verschijnt daarna als een extra tabje in PowerPoint.

WAT ZIJN DE SYSTEEMEISEN VOOR SLIDEBUILDER?

Voor gebruik van Slidebuilder gelden de volgende systeemeisen:

- Microsoft® Windows® 8/10 (32- en 64-bit)
- PowerPoint versies: 2010/2013/2016/2019 (32- en 64-bit)
- Slidebuilder is ook te gebruiken in Citrix-omgevingen

ALS IK MIJN SLIDES MET SLIDEBUILDER MAAK, KUNNEN ANDEREN DIE DAN OOK BEWERKEN ZONDER SLIDEBUILDER?

Ja, dat kan. Slidebuilder roept huisstijl-elementen op (slides, afbeeldingen, iconen etc.) en plaatst deze in je presentatie. Alles is nog steeds 100% PowerPoint, dus ook zonder Slidebuilder zijn de slides aan te passen en/of af te spelen. Ook kan het document uiteraard worden opgeslagen en worden gedeeld met anderen.

IS SLIDEBUILDER TE GEBRUIKEN OP EEN MAC COMPUTER?

Op dit moment is Slidebuilder alleen te gebruiken in Microsoft PowerPoint in een Windows omgeving. Wanneer je Slidebuilder toch op een Mac wilt gebruiken, kun je 'parallel desktop' installeren, zodat je ook een Windows omgeving hebt op je Mac-computer. Ook leveren we voor collega's met een Mac de documenten los mee, zodat ze wel gebruik kunnen maken van de huisstijl-templates.

WAT GEBEURT ER ALS IK DE MET SLIDEBUILDER GEMAAKTE SLIDES INVOEG IN EEN BESTAANDE PRESENTATIE?

Het werkt precies hetzelfde als dat je een slide zou kopiëren uit een andere presentatie. De vormgeving uit Slidebuilder wordt identiek overgenomen in een standaard breedbeeld-formaat (16:9). Wanneer je afwijkende formaten gebruikt (4:3, A4 etc.), houd er dan rekening mee dat deze moeten worden overgezet als je dit wilt aanpassen.

HOE WERKT DE INSTALLATIE VAN SLIDEBUILDER BIJ MEERDERE COLLEGA'S?

Installatie voor meerdere collega's gaat via de systeembeheerder of IT afdeling binnen het bedrijf. Vanuit deze afdeling kan Slidebuilder meestal in één keer op meerdere computers worden geïnstalleerd. Uiteraard helpen we met het geven van advies en het opstellen van een installatie-plan.

                           

Vragen of even met ons sparren? Neem contact op!

Vul het formulier in!

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

info@pptsolutions.nl

Vul het formulier in!

Wij gebruiken Cookies