PowerPoint sales training presentatie KIA

Training presentatie KIA

De customer journey van de klant visueel in kaart gebracht

Het resultaat

Voor KIA hebben we een indrukwekkende sales training presentatie gemaakt. Het doel van de presentatie is dat de salesmedewerkers leren hoe ze bij het online proces betrokken blijven en hoe ze kunnen inspelen op de behoefte van de klant.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint sales training presentatie KIA

Visuele uitleg voor een training

De uitdaging

De eerste uitdaging was het helder krijgen van de content. Tijdens de brainstorm hebben we de klant aangehoord en het online proces schematisch weten op te zetten. De tweede uitdaging was de vertaling naar een mooie interactieve presentatie. Het was erg veel content die we op een visuele manier moesten weergeven.

De aanpak

We zijn samen met de klant en ons team van specialisten aan de slag gegaan met een brainstormsessie om het doel van de presentatie, het concept en de content op papier te zetten. Daarna is onze designer aan de slag gegaan het visuele deel. Aan de hand van het brandbook van KIA is een indrukwekkende presentatie gemaakt.
PowerPoint Kia Bauke

"PPT Solutions has the ability with their expertise to create even the most complex topics into understandable, simple and presentable formats. They sense very well what our core message is and know exactly how to translate this in PowerPoint designs. Flexible, surprising and expertly are key take-outs that I have experienced during our working partnership."

Bauke van Moorsel - Accountmanager Business Management - KIA

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl