Slidebuilder voor de Noordwijkse Woningstichting - PPT Solutions

Slidebuilder - Noordwijkse Woningstichting

Laat iedereen in de huisstijl werken

Het resultaat

De Noordwijkse Woningstichting kwam met de vraag of wij voor hen Slidebuilder konden installeren. Met deze PowerPoint plug-in kan elke medewerker nu zelf indrukwekkende presentaties maken die volledig voldoen aan de huisstijl!

Voorbeelden van slides

Slidebuilder voor de Noordwijkse Woningstichting - PPT Solutions

Zelf indrukwekkende presentaties maken

De uitdaging

De presentaties van de Noordwijkse Woningstichting waren vaak niet erg inspirerend en de huisstijl werd nooit goed gehanteerd door medewerkers. Een van de uitdagingen was om iedereen binnen de stichting te helpen om zelf indrukwekkende PowerPoint presentaties te maken, die eenvoudig aanpasbaar zijn en voldoen aan de huisstijl.  

De aanpak

We maakten onder andere visuele slides, een template met bibliotheek en verschillende visuele elementen zoals afbeeldingen en iconen. Onze designers hebben Slidebuilder zo ingericht dat iedere medewerker van de Noordwijkse Woningstichting eenvoudig indrukwekkende presentaties kan maken.

Slidebuilder voor Thuisbezorgd - PPT Solutions

"Dankzij Slidebuilder zijn onze presentaties niet langer een ratjetoe van persoonlijke stijlen en voorkeuren van de makers. Door gebruik te maken van de sjablonen zien de presentaties er professioneel uit en kost het minder tijd om ze te maken. Slidebuilder maakt van elke PowerPoint gebruiker een designer."

Dick van der Plas - Senior adviseur communicatie - Noordwijkse Woningstichting

De hele organisatie mooie presentaties laten maken?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions
Lichtenauerlaan 50
3062 ME, Rotterdam

info@pptsolutions.nl