arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

PowerPoint presentatie 

laten maken?

Inspireer met een professionele PowerPoint presentatie!

Offerte aanvragen


30

PowerPoint specialisten

1.500

Tevreden klanten

5.000

White paper downloads

4.500

Presentaties

Professionele PowerPoint laten maken

Geen saaie presentaties!

Danny Romeijn, één van de oprichters van PPT Solutions, heeft genoeg saaie PowerPoint presentaties in zijn leven meegemaakt. Presentaties met veel bulletpoints, te veel tekst en verhalen die niet overtuigend genoeg waren. Met als doel om inspirerende PowerPoint presentaties te maken is PPT Solutions ontstaan. Inmiddels werken wij met meer dan 25 professionals, die saaie en slaapverwekkende PowerPoints ombouwen naar indrukwekkende presentaties! Wil jij een professionele PowerPoint presentatie laten maken door een specialist?

Ja, ik wil een PowerPoint laten maken


Van saaie naar inspirerende presentaties!

Een goed verhaal ondersteunt jouw presentatie

Visuele slides

Vaak krijgen wij PowerPoint presentaties met veel bulletpoints en tekst te zien. Wanneer een presentator gaat presenteren zal het publiek de tekst op deze slides alvast proberen te lezen. Het gevolg? Het publiek raakt afgeleid en het verhaal van de presentator komt niet goed over. Onze oplossing? Wij maken bulletpoints visueel, zodat de slides er professioneler uitzien.

Daarnaast zal jouw PowerPoint presentatie ondersteunend zijn aan het verhaal dat je verteld. Mocht je het verhaal nog niet helder hebben dan kunnen wij je daarbij natuurlijk helpen! Daarnaast kunnen wij je ondersteuning bieden bij het laten maken van een presentatie.

Help mij bij het maken van een presentatie


Relevante dia's laten zien aan je doelgroep

Inspelen op de doelgroep

Bij een potentiële klant wil je waarschijnlijk een ander gedeelte van de presentatie laten zien, dan bij een huidige klant. De geschiedenis van het bedrijf ga je niet twee keer uitleggen. Je wilt bij een huidige klant misschien aanvullende producten of diensten laten zien. Je wilt dan niet alle slides één voor één afgaan, maar direct naar het juiste hoofdstuk. De PowerPoint presentatie wordt dan een soort website waarin je kunt navigeren naar de juiste pagina. Laat alleen relevante slides zien door middel van een interactief menu! 

Ik wil inspelen op mijn publiek


Presentatie laten maken

Boodschap overbrengen

Wanneer je een presentatie geeft, wil je het publiek meenemen in jouw verhaal. Dat kun je het beste doen door op de achtergrond gedoseerd informatie te laten zien. Wanneer alle teksten of infographics al op de slide staan heb je een overvloed aan informatie die je aan het publiek toont. De aandacht is daardoor niet volledig op de presentator gericht en als je dat eenmaal niet meer hebt, dan is het erg lastig om deze weer terug te krijgen. Wij zorgen ervoor dat jij de aandacht van het publiek vasthoudt met een professionele presentatie.

Presentatie laten maken


Een goede voorbereiding voordat je gaat presenteren

Goede voorbereiding

Presenteren is één van de grootste angsten van veel mensen. Dat is vaak zo omdat de spreker het verhaal niet optimaal heeft voorbereid. Een professionele presentatie begint met een sterke verhaallijn, dat is afgestemd op de doelgroep. Weet jij wat de doelstelling is van de presentatie en waarom je die presentatie geeft? Door middel van een brainstormsessie kunnen wij helpen om samen de inhoud te bepalen en doelstellingen te verduidelijken. Wij helpen je met de voorbereiding, zodat je met vertrouwen kunt presenteren!

Ik wil mijn PowerPoint laten maken


Een professionele presentatie in huisstijl

Alles in huisstijl!

Als verantwoordelijke voor de presentaties wil je dat iedereen binnen jouw organisatie volgens de huisstijl-richtlijnen werkt. Is het voor jou herkenbaar dat er vele PowerPoint bestanden op de server staan en dat iedereen die naar eigen inzicht aanpast? Wij kunnen hierbij ondersteunen door een template-set en bijpassende slide-bibliotheek te ontwikkelen. Het voordeel is dat je eenduidige presentaties creëert, de huisstijl wordt bewaakt en het bespaart ook nog eens tijd. Laat het hele bedrijf werken in de huisstijl.

Ik wil mijn PowerPoint laten maken


PowerPoint specialist - PPT Solutions

PowerPoint experts!

Alles is er bij ons op gericht om doelstellingen te behalen met behulp van een professionele presentatie. Er zijn drie belangrijke pijlers die daarbij aan bijdragen, namelijk: Vormgeving van de PowerPoint, de inhoud afgestemd op de doelgroep en de techniek die gebruikt gaat worden tijdens het presenteren. Een presentatie van PPT Solutions maakt de boodschap aantrekkelijker, wat het voor toehoorders interessanter maakt om naar te kijken. Onze missie: De meest inspirerende presentaties maken voor jouw resultaat!

Ja, ik wil graag kennis maken!

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Inspireren met jouw presentatie?

Ja,  wat zijn de opties?

Enkele reacties van tevreden klanten

"Het is een prachtige presentatie"

"Het proces verliep zeer prettig. Communicatie was flexibel, geduldig en snel. Vriendelijk in het contact. NS is een groot en voor buitenstaanders best complex bedrijf. Best een kunst om het profiel en de strategie op een toegankelijke manier aan te bieden, met een knipoog hier en daar. Het is een prachtige presentatie geworden."

Tycho Hoff 
Communicatieadviseur - NS 

"Proces verliep boven verwachting"

"De communicatie met PPT Solutions verliep uitstekend: snelle feedback, servicegericht, persoonlijk en informeel. Het proces verliep boven verwachting: er is meer opgeleverd dan gevraagd. Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat er door bedrijven zo weinig uit PowerPoint wordt gehaald. PPT Solutions vult dat gat uitstekend in!"

Danny Bok
Digitale Communicatie - SPN

"Onderscheidende presentatie"

"PPT Solutions weet het verschil te maken door eenhoogwaardige onderscheidende presentatie te creëren. Hiermee worden klanten/prospects tailormade meegenomen in datgene wat jij als bedrijf wil laten zien. Door de samenwerking tussen PPT Solutions en Staples hebben wij onze manier van presenteren naar een hoger niveau gebracht!

Caby Brandenburg
Commercieel Directeur - Staples

Zij hebben al een indrukwekkende presentatie

Professionele PowerPoint presentatie

Professionele PowerPoint presentatie laten maken?

Neem contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller
Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions
Lichtenauerlaan 50
3062 ME, Rotterdam

info@pptsolutions.nl

Neem contact met ons op!

Wij gebruiken Cookies