PowerPoint presentatie laten maken? PPT Solutions helpt je verder!
Wij gebruiken Cookies
Professionele PowerPoint presentatie

Professionele Presentatie Laten Maken?

Weg met jouw saaie presentatie!

Ontdek de mogelijkheden

30

PowerPoint specialisten

700+

Tevreden klanten

3.000+

Presentaties

Professionele PowerPoint presentatie

Vergeet jouw saaie presentatie!

Vijf jaar geleden zat Danny Romeijn,  één van onze oprichters van PPT Solutions, bij de zoveelste saaie presentatie in zijn leven. Een PowerPoint met heel veel bulletpoints, veel te veel tekst en de spreker zijn verhaal was weinig overtuigend. Hij dacht dat dit beter kon en daar vanuit is PPT Solutions ontstaan. Inmiddels werken wij met 30 professionals die meer dan veertig uur per week bezig zijn om saaie en slaapverwekkende PowerPoints om te bouwen naar inspirerende en indrukwekkende presentaties!"Het proces verliep zeer prettig. Communicatie was flexibel, geduldig en snel. Vriendelijk in het contact. NS is een groot en voor buitenstaanders best complex bedrijf. Best een kunst om het profiel en de strategie op een toegankelijke manier aan te bieden, met een knipoog hier en daar. Het is een prachtige presentatie geworden."

Professionele PowerPoint presentatie

Tycho Hoff

Communicatieadviseur

“De communicatie met PPT Solutions verliep uitstekend: snelle feedback, servicegericht, no-nonsense, persoonlijk en informeel. Het proces verliep boven verwachting: er is meer opgeleverd dan gevraagd. Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat er in praktijk door bedrijven zo weinig uit PowerPoint wordt gehaald. PPT Solutions vult dat gat uitstekend in!“

Professionele PowerPoint presentatie

Danny Bok

Digitale communicatie

"PPT Solutions weet het verschil te maken door eenhoogwaardige onderscheidende presentatie te creëren. Hiermee worden klanten/prospects tailormade meegenomen in datgene wat jij als bedrijf wil laten zien. Door de samenwerking tussen PPT Solutions en Staples hebben wij onze manier van presenteren naar een hoger niveau gebracht!"

Professionele PowerPoint presentatie

Caby Brandenburg

Commercieel directeur

Van saaie naar inspirerende presentaties!

Professionele PowerPoint presentatie

Minder tekst, maar visuele slides

We zien heel erg vaak dat een presentatie veel bulletpoints bevat en daarachter heel veel teksten op een slide. Als de presentator gaat presenteren, gaat het publiek de slides lezen. Het gevolg? Het publiek is afgeleid en het verhaal van de presentator komt niet goed over. Wij maken bulletpoints visueel, zodat de slides er mooier uitzien en omdat jouw PowerPoint presentatie dan ondersteunend is aan het verhaal dat je verteld. Jij hebt een goed verhaal, wij maken het design! 

Ik wil mijn presentatie visueel!
Professionele PowerPoint presentatie

Interactief menu, inspelen op de doelgroep

Als je bij een potentiële klant bent, wil je waarschijnlijk een ander gedeelte van de presentatie laten zien, dan bij een huidige klant. De geschiedenis van het bedrijf ga je niet twee keer uitleggen. Je wilt bij een huidige klant misschien aanvullende producten of diensten laten zien. Je wilt dan niet alle slides één voor één afgaan, maar direct naar het juiste hoofdstuk. De presentatie wordt dan een soort website waarin je kunt navigeren. Laat alleen relevante slides zien door middel van een interactief menu! 

Ik wil alleen relevante slides laten zien!

Professionele PowerPoint presentatie

De boodschap stapsgewijs overbrengen

Wanneer je een presentatie geeft, wil je het publiek meenemen in jouw verhaal. Dat kun je het beste doen door op de achtergrond gedoseerd informatie te laten zien. Wanneer alle teksten of infographics al op de slide staan heb je een overvloed aan informatie, De aandacht is daardoor niet volledig op de presentator gericht. Als je eenmaal de aandacht niet meer hebt, is het erg lastig om deze weer terug te krijgen. Wij zorgen ervoor dat jij de aandacht van het publiek vasthoudt!

Ik wil het publiek in mijn verhaal meenemen!

Professionele PowerPoint presentatie

Voorbereiding is het halve werk

Presenteren is één van de grootste angsten van veel mensen. Dat is vaak zo omdat de spreker het verhaal niet optimaal heeft voorbereid. Een goede presentatie begint met een sterke verhaallijn, dat is afgestemd op de doelgroep. Weet jij wat de doelstelling is van de presentatie en waarom je die presentatie geeft? Door middel van een brainstormsessie kunnen wij helpen om samen de inhoud te bepalen en doelstellingen te verduidelijken. Wij helpen je met de voorbereiding, zodat je met vertrouwen kunt presenteren! 

Ik wil een scherp verhaal!

Professionele PowerPoint presentatie

Alles in huisstijl!

Als verantwoordelijke voor de presentaties wil je dat iedereen binnen jouw organisatie volgens de huisstijl-richtlijnen werkt. Is het voor jou herkenbaar dat er vele PowerPoint bestanden op de server staan en dat iedereen die naar eigen inzicht aanpast? Wij kunnen hierbij ondersteunen door een template-set en bijpassende slide-bibliotheek te ontwikkelen. Het voordeel is dat je eenduidige presentaties creëert, de huisstijl wordt bewaakt en het bespaart ook nog eens tijd. Laat het hele bedrijf in de huisstijl werken!

Ik wil iedereen in de huisstijl laten werken!

Professionele PowerPoint presentatie

PowerPoint experts!

Alles is er bij ons op gericht om doelstellingen te behalen met behulp van een professionele presentatie. Er zijn drie belangrijke pijlers die daarbij aan bijdragen, namelijk: Vormgeving van de PowerPoint, de inhoud afgestemd op de doelgroep en de techniek die gebruikt gaat worden tijdens het presenteren. Een presentatie van PPT Solutions maakt de boodschap aantrekkelijker, wat het voor toehoorders interessanter maakt om naar te kijken. De meest inspirerende presentaties maken voor jouw resultaat!  .

Ja, ik wil graag kennis maken!

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Zij hebben al een indrukwekkende presentatie...

Professionele PowerPoint presentatie

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41