DCMR voorbeeld slides PowerPoint plug-in Slidebuilder

Slidebuilder - DCMR

Eenvoudig presentaties maken in huisstijl

Het resultaat

DCMR kwam met de vraag of wij onze plug-in Slidebuilder voor hen konden installeren. Hiermee kan voortaan elke medewerker zelf gemakkelijk een PowerPoint presentatie maken in de huisstijl van het bedrijf. Dit deden wij natuurlijk met heel veel plezier!

Ik wil ook Slidebuilder gebruiken


Voorbeelden van slides

DCRM Slidebuilder voorbeeld slides

Gemakkelijk presentaties maken in huisstijl

De uitdaging

Bij DCMR was de uitdaging dat veel presentaties niet voldeden aan de huisstijlrichtlijnen van de organisatie. Ook moesten medewerkers actief op zoek naar de meest recente template of slides. Ten slotte kostten het de medewerkers veel tijd om een goede presentatie te maken van het niveau die het bedrijf wilde uitstralen.

De aanpak

Wij hebben onze PowerPoint plug-in genaamd Slidebuilder bij DCMR geïnstalleerd met daarin een template, slide-bibliotheek, beeldbank en iconenset. Medewerkers kunnen voortaan zelf gemakkelijk mooie presentaties maken. Ten slotte bieden wij support aan waarbij direct aan professionele designers een vraag gesteld kan worden.

Interactieve Presentatie Easy Conveyors - PPT Solutions

"Zoek je een specialist in PowerPoint? Ik kan PPT Solutions voor 100% aanraden. Ze bijten zich vast in één product, zijn daardoor ontzettend goed en blijven zichzelf verbeteren. Slidebuilder heeft het gebruiksgemak van PowerPoint binnen onze organisatie enorm doen toenemen. En je kunt meer dan presentaties maken, ik ben inmiddels groot fan van de mogelijkheid om rapportages op te maken."

Wilco Lindenberg, Communicatieadviseur, DCMR

Inspireren met jouw presentatie?

Ja ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl