PowerPoint Presentatie KNVB WOW-factor

Presentatie KNVB

Scoor met je bedrijfspresentatie!

Het resultaat

Voor de KNVB maakten we een presentatie die voetbal ademt. Met mooie visuals, video's, animaties en het toepassen van voetbaltermen in de presentatie is dit een unieke PowerPoint geworden. Het resultaat is een visuele en dynamische presentatie waarmee de KNVB kan scoren!

Ik wil ook zo'n presentatie

Slidebuilder Presentatie KNVB

Met de PPT plug-in kan voortaan iedereen binnen jouw organisatie een indrukwekkende presentatie maken in de
huisstijl richtlijnen van jouw organisatie. Dat is toch de
droom van elke marketeer?

Voorbeelden van slides

PowerPoint bedrijfspresentatie voor KNVB

Een presentatie die voetbal ademt...

De uitdaging

De KNVB vroeg ons om een presentatie te maken die voetbal ademt. Tevens moet de presentatie een WOW-factor bevatten, zodat we onze klanten kunnen inspireren. Het vele beeldmateriaal dat de KNVB in huis heeft (zowel foto als video) biedt een mooie uitdaging om de presentatie voor hen te maken.

De aanpak

Na een aantal gesprekken met de KNVB zijn we gaan brainstormen over het concept voor de presentatie. We hebben ons laten inspireren door voetbalgames, voetbalprogramma's en de website van de KNVB. Dat hebben we in de presentatie toegepast, waardoor het voetbal uitstraalt.

Dennis Hogenboom - KNVB presentatie

"De samenwerking met PPT Solutions is ons erg goed bevallen. Een leuk team met creatieve mensen die gaan voor een maximaal eindresultaat. Ik kan PPT Solutions aan iedereen die met PowerPoint werkt aanbevelen. Er kan veel meer met het programma PowerPoint dan je denkt!!"

Dennis Hogenboom, Sr. Partnershipmanager, KNVB

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl