PowerPoint template Sportvisserij Nederland

Slidebuilder - Sportvisserij NL

Zelf een mooie presentatie maken

Het resultaat

Voor Sportvisserij Nederland hebben wij templates ontwikkeld in de huisstijl. Het doel is dat medewerkers zelf eenvoudig en snel mooie presentaties kunnen maken. De tool Slidebuilder maakt het daarna mogelijk om slides, afbeeldingen en iconen snel toegankelijk te maken, direct binnen PowerPoint.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Slidebuilder Sportvisserij Nederland voorbeeld slides

Alle PowerPoints in dezelfde stijl...

De uitdaging

Het maken van PowerPoint presentaties is bij bedrijven vaak een uitdaging. Het kost veel tijd, de kwaliteit van de slides is niet optimaal en de huisstijl wordt maar beperkt aangehouden. Ook is er vanuit de organisatie vrijwel geen controle op wat er intern door collega's gebruikt wordt.

De aanpak

De oplossing hiervoor is Slidebuilder. Dit is een PowerPoint plugin waarmee de ontwikkelde templates, slides, afbeeldingen en huisstijl-iconen direct binnen PowerPoint beschikbaar worden. Zodra een medewerker PowerPoint opstart, krijgt diegene een extra tab in het lint waar ze alle documenten eenvoudig kunnen invoegen.

Slidebuilder voor SPN - PPT Solutions

"De communicatie met PPT Solutions verliep uitstekend: snelle feedback, servicegericht, no-nonsense, persoonlijk en informeel. Het proces verliep boven verwachting: er is meer opgeleverd dan gevraagd. Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat er in praktijk door bedrijven zo weinig uit PowerPoint wordt gehaald. PPT Solutions vult dat gat uitstekend in!"

Danny Bok, digitale communicatie, Sportvisserij Nederland

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl