arrow_drop_up arrow_drop_down
Professionele Prezi presentatie

Professionele Prezi presentatie!

Een Professionele Prezi presentatie bestaat meestal uit een canvas presentatie waarop je kunt in- en uitzoomen. Het is eenvoudig om in het presentatie programma mooie effecten te maken. Echter is het lastig om een professionele Prezi presentatie te maken waar meerdere werknemers van het bedrijf in kunnen werken. In PowerPoint kun je vrij eenvoudig een template maken, waar medewerkers van jouw bedrijf in kunnen werken.

Wat kan je met Prezi?

Prezi is gemaakt, omdat de oprichters niet slide-voor-slide hun presentatie wilde doorlopen. Zij wilden een presentatie als een groot canvas inrichten. Met behulp van het in- en uitzoom effect kun je op een visueel aantrekkelijke manier door de presentatie heen gaan. Het is als het ware een mindmap.

Kan je een professionele Prezi presentatie maken?

Natuurlijk is het mogelijk om een professionele Prezi presentatie te (laten maken). Bedenk echter wel wat het doel is van jouw presentatie, ongeacht wel presentatie programma je gebruikt. Het voordeel van een canvas is dat het vrij eenvoudig en snel een aantrekkelijke presentatie kan worden. Het nadeel kan zijn dat het zoom effect niet goed gebruikt wordt en de toehoorders de presentatie niet meer kunnen volgen.

Wat raden wij aan?

Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende presentatie programma’s en zijn er achter gekomen dat alle functionaliteiten die in Prezi zitten, ook in PowerPoint uitgevoerd kunnen worden. Al jarenlang werken wij met PowerPoint. Drie belangrijke voordelen van PowerPoint ten opzichte van Prezi zijn:
  • Het programma staat op veel computers al geïnstalleerd omdat nog steeds het overgrote gedeelte van bedrijven Windows computers heeft.
  • Eenvoudig templates maken, zodat iedereen binnen het bedrijf binnen de huisstijl presentaties kan maken.
  • Maandelijkse updates van PowerPoint in office 365. Microsoft zit niet stil en blijft innoveren.
Wil je meer weten over de voor- en nadelen van beide programma’s? Lees dan deze blog. Wanneer je een professionele presentatie wilt laten maken, dan kun je ons altijd bellen op 010 - 307 08 41 of het contactformulier invullen!
Reactie plaatsen
Wij gebruiken Cookies