arrow_drop_up arrow_drop_down
Prezi laten maken?

Prezi laten maken?

Professionele Prezi laten maken? Stel je zelf eerst de vraag: Waarom wil ik gebruik maken van Prezi? Heb je de doelstellingen voor jouw presentatie geformuleerd? Is de content al gereed en weet je al wat je wilt overbrengen aan de doelgroep? En is er al bekend in welke setting je de presentatie gaat geven of welke apparatuur je gaat gebruiken? Dit zijn nog maar een aantal vragen die wij stellen aan klanten wanneer zij een presentatie willen laten maken. Wat we vaak zien is dat Prezi of PowerPoint al geopend is, wanneer de doelstellingen en het verhaal nog niet bekend zijn. Een goede presentatie maak je in 10 stappen. In onderstaande blog hebben we per stap uitgelegd hoe je tot een professionele presentatie komt. Bekijk het blog: “10 tips van een professionele PowerPoint expert”

Waarom een Prezi laten maken?

Prezi bestaat sinds 2009 en er zijn sinds die tijd een aantal ZZP-ers en enkele ontwerpbureaus die Prezi presentaties maken. Zij kwamen al snel met teksten als “Prezi is de PowerPoint killer”. De laatste tijd zien we dat de meeste van deze mensen toch met PowerPoint zijn begonnen of zelfs in zijn geheel zijn overgegaan naar het presentatie programma van Microsoft. Waarom? Het canvas waar Prezi gebruik van maakt en het in- en uitzoomen heeft ook nadelen. Het is voor bedrijven moeilijk aanpasbaar en het overzicht behouden op een canvas blijkt lastiger dan gedacht. Een andere reden is simpelweg dat Microsoft niet stil heeft gezeten. PowerPoint is door ontwikkeld. Een canvas creëren in PowerPoint behoort nu ook tot de mogelijkheden en de zoom functie kun je ook gebruiken. Tevens biedt PowerPoint eindeloos veel mogelijkheden en is een template veel makkelijker te maken.

Professionele Prezi laten maken?

PPT Solutions is een professioneel ontwerp- en advies bureau gericht op PowerPoint presentaties. Wil je een presentatie met een canvas en zoomfunctie? Dan is PowerPoint daar zeker voor geschikt. Wil je meer informatie ontvangen over een Prezi laten maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 010-3070841
Reactie plaatsen
Wij gebruiken Cookies