Visuele PowerPoint presentatie voor Riksja Travel

Visuele presentatie - Riksja Travel

Een interactieve presentatie in huisstijl

Het resultaat

Vanuit Riksja Travel kwam de vraag of wij een visuele en interactieve PowerPoint presentatie konden maken. Hierin moesten de merkwaarden en huisstijl goed naar voren worden gebracht. Het reisgevoel samengevat in een presentatie!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Visuele PowerPoint presentatie voor Riksja Travel

Een interactieve en visuele presentatie

De uitdaging

Bij de presentatie van Riksja Travel ontbrak het echte reisgevoel en kwamen ook de huisstijl en merkwaarden niet echt terug op de slides. Een van de uitdagingen was om een interactieve en visuele PowerPoint presentatie te maken, waarbij de dienstverlening van Riksja Travel goed naar voren is gebracht, namelijk reizen.

De aanpak

Wij maakten een indrukwekkende PowerPoint presentatie waarbij het reisgevoel op een leuke manier naar voren is gebracht. De presentatie is zo ingericht dat het verhaal op een goede manier opgebouwd kan worden. Door te werken met grote afbeeldingen van verschillende bestemmingen en een paspoort staat het thema reizen centraal.

Visuele presentatie Riksja Travel - PPT Solutions

"We hadden een strakke deadline, maar kregen desondanks twee weken te vroeg een gloednieuwe presentatie! Ik heb PPT Solutions leren kennen als een slimme club die zaken op tijd oplevert, kritische vragen stelt waar nodig en mooie ideeën daadwerkelijk omzet in creatieve uitingen. Blij dat we ze in de arm hebben genomen voor deze uitdaging!"

Hans Kramer, PR Manager, Riksja Travel

Inspireren met jouw presentatie?

Ja ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl