arrow_drop_up arrow_drop_down
Slidebuilder Pro uitschrijven

Indrukwekkende presentaties maken!

Krijg toegang tot templates en rapporten.

Video Aspect Ratio: 4:1

Indrukwekkende presentaties maken!

Krijg toegang tot templates en rapporten.

500+

indrukwekkende slides

2400
Slidebuilder gebruikers
10 jaar
PowerPoint Specialist

De PowerPoint revolutie! 


Al bijna 10 jaar help ik organisaties met het ontwikkelen van indrukwekkende en professionele PowerPoint presentaties.

Om er voor te zorgen dat je dit ook zelf kunt doen, hebben we een PowerPoint plug-in ontwikkeld vol met inspirerende slides, iconen en afbeeldingen. Zo kun jij in een handomdraai een inspirerende presentatie maken. De plug-in bevat de volgende vijf knoppen, direct in PowerPoint:

  • Slide-bibliotheek; 500+ inspirerende slides met hoogwaardig design
  • Rapportage-bibliotheek; 80+ slides voor lees-doeleinden
  • Afbeeldingen; rechtenvrije stockafbeeldingen
  • Iconen; 200+ in verschillende stijlen
  • Support & Training; Online cursussen en hulp van experts

null

Maak eenvoudig presentaties in de huisstijl

Presentaties maken

Met Slidebuilder kun jij zelf in een handomdraai een inspirerende presentatie maken. Binnen de tool heb je toegang tot meer dan 400 inspirerende slides met een hoogwaardig design. Zo zitten er bijvoorbeeld kant-en-klare decks in om bedrijfspresentaties, pitch-decks of marketingplannen te maken. Ook vind je er openers, afsluiters, agenda's: you name it. Iedere maand voegen we nieuwe slides toe, op basis van jouw suggesties. Zo kun je jouw presentaties voortdurend vernieuwen!

Rapporten bouwen

Met Slidebuilder kun je veel meer dan alleen presentaties maken! In de Slidebibliotheek vind je verschillende stijlen slides. Zo kun je documenten maken als interactieve magazines, offertes, jaarverslagen, SEO rapporten, sales rapporten en e-books. Maar daar houdt het niet op: zelfs animatievideo's maak je heel simpel in PowerPoint. Ook staan er kant-en-klare presentaties voor je klaar, zodat je in een klik een complete presentatie hebt. Jouw rapporten bouw je in een mum van tijd met Slidebuilder Pro! 

In jouw huisstijl

Alle slides in Slidebuilder Pro zijn in neutrale kleuren opgemaakt, zodat je ze makkelijk kunt aanpassen naar jouw huisstijl. Met de speciale knop 'kleuren aanpassen' in Slidebuilder Pro, pas je in een handomdraai de kleuren helemaal aan naar jouw huisstijl. Op de slides zelf kun je natuurlijk ook alles eenvoudig wijzigen. Naast de slides vind je instructies voor het aanpassen van toevoegen van jouw content. Het maken van een presentatie was nog nooit zó makkelijk. Met 2 klikken zijn ze ook nog eens in jouw huisstijl!

Support & Training

De vijfde knop in Slidebuilder leidt je naar het platform met alle PowerPoint informatie die jij nodigt hebt. Onze PowerPoint designers zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden, tevens delen we elke week inspiratie voor het maken van een indrukwekkende presentatie. Als gebruiker van Slidebuilder Pro kun je bovendien in onze community gratis online PowerPoint cursussen volgen. Kortom: toegang tot dé plek om je PowerPoint skills verder te ontwikkelen voor het maken van de meest indrukwekkende presentaties.

Zo werkt Slidebuilder...

Ik kan het iedereen aanbevelen

"Ik kan PPT Solutions aan iedereen die met PowerPoint werkt aanbevelen. Er kan veel meer met het programma PowerPoint dan je denkt!!"
Dennis Hogenboom - KNVB
Professioneel en vooruitstrevend! 
"PPT Solutions is de perfecte partner voor het ontwikkelen van innovatieve professionele PowerPoint presentaties. Zij zijn dé PowerPoint specialist!"
Kevin Wetzel - LeasePlan
Naar een hoger niveau
"Door de samenwerking tussen PPT Solutions en Staples hebben wij onze manier van PowerPoint maken en presenteren naar een hoger niveau gebracht. Complimenten!"
Caby Brandenburg - Staples

Slidebuilder proberen?

Veelgestelde vragen

Voor wie is Slidebuilder Pro?

Slidebuilder Pro is voor iedereen die regelmatig met PowerPoint werkt en indruk wil maken met zijn of haar presentaties. Met Slidebuilder Pro kan iedereen in een handomdraai een indrukwekkende presentatie maken.

Kan ik de slides in een bestaande presentatie toevoegen?

Als je gebruik maakt van Slidebuilder Pro, dan krijg je 5 extra knoppen toegevoegd in PowerPoint. Voor de rest kun je gebruik maken van PowerPoint zoals je altijd al deed. Alleen heb je nu toegang tot heel veel indrukwekkende slides, afbeeldingen en iconen.

Hoeveel kost Slidebuilder Pro?

De kosten zijn 14 euro per maand. Je neemt direct een jaarcontract af als je na de twee weken proefperiode nog steeds blij bent met Slidebuilder Pro. Er zijn geen bijkomende kosten of contracten.

Hoe kan ik opzeggen?

We zijn flexibel met opzeggen en dat hebben we makkelijk gemaakt voor je. Dat is met een paar klikken geregeld. We hopen natuurlijk dat we het product zo goed hebben gemaakt dat je niet opzegt:) Er zijn geen annuleringskosten of andere kosten als je opzegt.

Wij gebruiken Cookies