Sales presentatie Vodafone - PPT Solutions

Salespresentatie Vodafone

Overtuigen tijdens een salesgesprek?

Het resultaat

Vodafone kwam met de vraag of wij een salespresentatie konden ontwikkelen. Vodafone wilde een indrukwekkende presentatie, waarmee de vertegenwoordigers hun verhaal nog beter konden overbrengen bij (potentiële) klanten.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Sales presentatie Vodafone - PPT Solutions

Van saai naar overtuigend...

De uitdaging

Een lijst met bulletpoints wordt vaak als saai ervaren. De presentatie van Vodafone bestond uit slides met veel teksten. Illustraties en animaties kunnen in een dergelijk geval de boodschap verduidelijken en visueel maken. Aan ons de uitdaging om een indrukwekkende sales presentatie te ontwikkelen.

De aanpak

De stijl van Vodafone hebben we doorgevoerd in de presentatie en waar mogelijk gebruikt om bulletpoints zoveel mogelijk te visualiseren. Daarnaast hebben we, omdat het gaat om een salespresentatie, de PowerPoint interactief gemaakt. Hierdoor is de PowerPoint presentatie inzetbaar voor verschillende doeleinden

Sales presentatie Vodafone - PPT Solutions

"We hebben intern heel veel positieve reacties gekregen op de sales presenter. Iedereen was zwaar onder de indruk en sales gaf aan dat het hen echt ging helpen! Nogmaals dank voor al het goede werk wat jullie hieraan geleverd hebben ;)"

Nord van den Mosselaer, Content Marketing Manager, Vodafone

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl