WOW-factor PowerPoint presentatie voor SLAM en 100%NL

Presentatie SLAM! en 100%NL

Een presentatie met hoge entertainmentwaarde

Het resultaat

Vanuit SLAM! kwam de vraag of we een energieke presentatie met veel dynamiek konden maken voor SLAM! en 100%NL. Wij zochten naar een toepasselijke oplossing. Het resultaat is een presentatie die knalt en waar de energie vanaf spat!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint presentatie voor SLAM! en 100%NL voorbeeld slides

Een dynamische presentatie...

De uitdaging

De vraag aan ons om een PowerPoint presentatie te maken voor SLAM! en 100% NL. Twee merken die een ander gevoel en een ander beeld uitstralen. De presentatie moet dynamisch, energiek en een hoge entertainment waarde hebben. Een uitdaging? Zeker, een hele mooie, waar onze designer mee aan de slag is gegaan.

De aanpak

We hebben de presentaties opgedeeld in twee delen. We beginnen met een energieke opening zodat je kunt kiezen tussen SLAM! Of 100% NL. De presentatie is dynamisch, maar op een manier dat je overzicht blijft houden. Met een interactief menu beslis jij wat er verteld wordt in de presentatie.

Bedrijfspresentatie SLAM! & 100% NL - PPT Solutions

"Onze opdracht was niet de makkelijkste. Een spetterende presentatie met een hoge entertainmentwaarde. Dat is gelukt. De presentatie is interactief, entertaining en nodigt uit tot een gesprek. Een goed visitekaartje voor onze merken. Binnen 100% NL en SLAM! is de presentatie enthousiast ontvangen. Een hele grote verbetering!"

Istvan Tkalecz, Communicatie en Media Research activiteiten SLAM!

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl