Inspirerende bedrijfspresentatie Eosta

Presentatie Eosta

Indruk maken met je bedrijfspresentatie!

Het resultaat

Vanuit Eosta kwam de vraag of we een professionele en  indrukwekkende bedrijfspresentatie konden maken, de presentatie moest visueel en interactief worden. Met behulp van mooie beelden en een interactief menu, is dit het eindresultaat!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint bedrijfspresentatie voor Eosta

Een dynamische presentatie...

De uitdaging

De vraag aan ons was het maken van een professionele en indrukwekkende presentatie. Een visuele en interactieve presentatie, dit was het streven vanuit de Eosta. We wilde de huisstijl en de elementen van het logo zo veel mogelijk terug laten komen door de gehele presentatie heen.

De aanpak

We hebben de presentatie interactief gemaakt, waardoor er per doelgroep op verschillende delen van de presentatie ingegaan kan worden. Door gebruik te maken van veel beeldmateriaal en de tekst in blokken te plaatsen, is het een visuele presentatie geworden en is de tekst goed zichtbaar.

Bedrijfspresentatie Eosta - PPT Solutions

"De communicatie met PPT Solutions was bijzonder goed en professioneel. Het proces gedurende de ontwikkeling van de presentatie verliep goed. We zijn tevreden met het creatieve ontwerp van de presentatie!"

Michaël Wilde, Communicatie en Duurzaamheids Manager

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl