Amber visuele PowerPoint presentatie voorbeeld slides

Visuele presentatie Amber

Het visitekaartje voor de organisatie!

Het resultaat

Voor Amber hebben we een visuele en dynamische presentatie gemaakt, waarmee ze interactief kunnen presenteren. Ze kunnen nu nog beter inspelen op de wensen van de toehoorder. Op deze manier kan Amber nog meer partners werven en behouden.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint visuele presentatie voorbeeld slides Amber

Het verhaal van Amber

De uitdaging

Amber heeft ons gevraagd een dynamische en interactieve presentatie te ontwikkelen, zodat de toehoorder volledig wordt meegenomen in het verhaal van Amber en dit écht tot leven komt. Naast de presentatie moest er ook een HTLM5 versie worden ontwikkeld om de presentatie gemakkelijk te kunnen delen.

De aanpak

Wij zijn begonnen met het bedenken van een concept om het verhaal van Amber tot leven te brengen. Wij hebben gebruikt gemaakt van een combinatie in illustraties en afbeeldingen om de juiste dynamiek te creëren. De PowerPoint presentatie is tot slot geconverteerd naar een HTML5 versie, zodat de presentatie eenvoudig te delen is.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl