Interactieve PowerPoint presentatie

Vandaag de dag start nagenoeg iedere bedrijfspresentatie met een korte introductie en een agenda. Hierin wordt kort besproken welke onderwerpen tijdens de presentatie besproken gaan worden. De slides worden vervolgens slide-voor-slide en chronologisch doorlopen. Dit kan al snel erg langdradig worden, aangezien niet altijd alle slides voor jouw publiek relevant zullen zijn. Maak daarom een interactieve PowerPoint presentatie!

De volgende onderwerpen zijn standaard te vinden in iedere bedrijfspresentatie:

  • Persoonlijk voorstellen
  • Over ons bedrijf (organigram, tijdlijn, aantal, locaties etc.)
  • Doel van de presentaties
  • Missie/visie
  • Markt
  • Producten/diensten
  • Afsluiting

Interactieve PowerPoint presentatie

Door middel van het gebruik van hyperlinks is het mogelijk een interactie presentatie te ontwikkelen. Vervolgens kunnen door middel van aanklikbare knoppen, worden doorgeklikt naar de relevante onderwerpen. Een dergelijke aanpak maakt het mogelijk direct in te spelen op vragen van het publiek én de presentatie kan worden afgestemd op verschillende doelgroepen.

Bekijk hieronder demonstratie van een interactieve presentatie:

Enkele voorbeelden:

Voorbeeld 1: Interactief startmenu corporate presentatie Staples

Voorbeeld 2: Interactief startmenu bedrijfspresentatie Sligro Food Group

Voorbeeld 3: Interactief startmenu bedrijfspresentatie van Sandd

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 010-3070841 of gebruik onderstaand formulier:


Enkele reacties van tevreden klanten..

De communicatie met PPT solutions verliep heel vlot. Bij het kennismakingsgesprek had ik onmiddellijk het gevoel dat Ferry echt werd luisterde naar mijn wensen, hij liet ook een heleboel voorbeelden zien die voor ons in de juiste richting zaten. En ook tijdens de uitwerking van het project toetste PPT solutions heel regelmatig af of ze goed bezig waren. Dat is voor een klant een heel geruststellend gevoel.

Het interactieve menu met de hyperlinks is voor ons heel gemakkelijk, het biedt veel flexibiliteit. En de animaties maken echt indruk op onze klanten, dat merken we.

Lieve Keppens
Marketing manager
Christeyns


Martijn Schaap over PPT SolutionsDe vraag aan Reginald was: "we hebben wat slides die we graag willen professionaliseren, kun je daar bij assisteren". Dat hebben we geweten. Stap voor stap heeft Reginald duidelijk gemaakt dat je strategische boodschap op orde moet zijn voor dat je gaat communiceren in presentaties. Het eindresultaat is een presentatie waarin onze visie tot uiting komt, hoe we dat doen en binnen welke context opdrachtgevers dit kunnen plaatsen. M.a.w. missie meer dan geslaagd!

Martijn Schaap, Business Opportunity School

Indrukwekkende en interactieve PowerPoint presentatie laten maken?

Vul het formulier in via onderstaande button of bel ons op 010-3070841

Neem direct contact op!