Bol.com PowerPoint template

PowerPoint template Bol.com

2000+ medewerkers die in de huisstijl werken 

Het resultaat

Medewerkers op eenvoudige wijze zelf indrukwekkende presentaties laten maken. Dit was de mooie uitdaging die we kregen van Bol.com. Wij maakten verschillende PowerPoint templates en een slide-bibliotheek die daar bij gaan helpen!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint template set voor Bol.com

Zelf indrukwekkende presentaties maken..

De uitdaging

De vele medewerkers van Bol.com zelf indrukwekkende PowerPoint presentaties laten maken in de huisstijl van de organisatie is een grote uitdaging. Enerzijds willen ze het template gaan gebruiken voor presentaties en anderzijds voor leesdocumenten. Alles PowerPoints moeten voldoen aan de "branding" van de organisatie.

De aanpak

Onze designers hebben het PowerPoint template met verschillende indelingen ontwikkeld en uitgewerkt op basis van de reeds door de ontwerpers van Dietwee en bol.com ontwikkelde designs. Aanvullend is er een slidebibliotheek gemaakt die is gevuld speciale slides, zoals quotes, grafieken, tabellen, processen, visuals en mockup's.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl