Video Aspect Ratio: 4:1

Pitchpresentatie laten maken?

Win met een professionele en doelgerichte pitchpresentatie!

Het publiek inspireren

Win met jouw verhaal

Een PowerPoint presentatie laten maken waarmee je jouw stakeholders weet te overtuigen!
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Een op maat gemaakte pitch die volledig aansluit op jouw verhaal en doelstellingen.
Alles in huisstijl

Pitch in huisstijl

Een visuele pitch in de huisstijl van jouw organisatie. Consistent en professioneel.
Pitchpresentatie KNVB

Winnen met PowerPoint

Keihard verliezen van een concurrent tijdens een aanbestedingstraject... Je aanbod klopte, je prijs klopte ook maar je verhaal en presentatie waren niet inspirerend genoeg. Jouw pitch was niet memorabel en je concurrent is er met de winst vandoor, pijnlijk. Wil je wél op een effectieve manier investeerders aantrekken of een aanbesteding winnen? Onze creatieve PowerPoint experts maken van jouw droge en complexe informatie een genot voor het oog. Zonder afbreuk te doen aan de kern van je boodschap. Laat ons je helpen om die belangrijke deal binnen te slepen met een doelgericht en professioneel design. 

Pitchpresentatie Schiphol

De juiste snaar raken

Onprofessioneel overkomen door een amateuristische presentatie. Je slaat de plank mis terwijl je ontzettend goed had nagedacht over de inhoud van je pitch. Maximaliseer je kans op succes door stakeholders te overtuigen en hun vertrouwen te winnen met professioneel design. Stem je design volledig af op de betreffende klant, creëer herkenning en raak precies de juiste snaar. Wij creëren een logische structuur en ontwerpen professionele visuals om jouw informatie tot leven te brengen. Ga voor de winst met jouw pitchpresentatie! 

Zij hebben al een indrukwekkende pitch laten maken

Klanten die een PowerPoint lieten maken

Zij gingen je voor! 

Reacties van tevreden klanten

Het Schiphol gevoel komt helemaal terug in de pitch!

We gaan echt indruk maken met deze presentatie. In plaats van het standaard sales riedeltje, kijken we in de hele opzet naar wat de klant in ons gesprek wil horen / zien / leren. Het klinkt als een open deur, maar elke salespresentatie die ik krijg, zijn opgebouwd uit wat de presentator mij wil vertellen en niet wat ik wil horen.

Contactpersoon Schiphol project

Timo van Beuzekom

Marketeer - Schiphol

Een next-level PowerPoint waarbij we onze klanten zeker zullen inspireren!

De ppt geeft een mooie visueel beeld geeft van onze producten. Een next level PowerPoint waarbij we onze klanten zeker zullen inspireren. Onze klanten zijn erg creatief en de presentatie sluit daar goed bij aan. De badkamer accessoires komen mooi naar voren op deze manier.

PowerPoint voorbeelden overzicht - Coram

Charlotte van den Braak

Marketeer - Coram

Laat jouw professionele pitchpresentatie maken 🎯

Neem contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen

Wil jij graag een professionele pitchpresentatie laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Wij hopen je snel te zien!


Bellen = Sneller
Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions
Lichtenauerlaan 50
3062 ME, Rotterdam

info@pptsolutions.nl