arrow_drop_up arrow_drop_down

Moniek Arends

Life Quote:

"I can do things you cannot. You can do things I cannot; Together we can do great things!"

Wie is Moniek Arends?

Een vrolijke Rotterdamse flapuit die graag bezig is en het liefst niet wetende hoe de dag morgen zal zijn. Een georganiseerde chaoot die voldoening haalt uit het helpen van anderen. Na mijn studie ben ik een jaar naar Turkije vertrokken om daar te gaan werken. Hier heb ik bij een all-inclusive resort gewerkt waarbij we 6 dagen (soms 7) in de week van 16 uur per dag draaide. Van sport en spel met de gasten, kleuren in de miniclub tot de dansshows in het hoteltheater. De Turkse taal eigen maken ging hier eigenlijk vanzelf.

Naast PPT Solutions fotografeer ik veel, dit bestaat voornamelijk uit voetbalfotografie in de Tweede Divisie en daarnaast zo nu en dan evenementen voor o.a. Dirk Kuyt Foundation, Feyenoord, Excelsior, Wasserman, etc. Uit eten gaan is één van mijn favoriete bezigheden, mits ik er tijd voor heb. Ik ben dol op eten en lust tenslotte alles. Het leukst vind ik de gerechten die ik ergens gegeten heb zelf thuis proberen na te maken. Echter werk ik nooit met recepten of het afwegen van ingrediënten, wat ik creëer is daardoor dus geen enkele keer hetzelfde.


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Een vriend van mij attendeerde mij op de openstaande vacature waarvan hij eigenlijk meteen zei: “Volgens mij is dit écht iets voor jou!” Gelukkig werd ik vrij snel uitgenodigd voor een gesprek en dit klikte naar mijn gevoel erg goed. Mijn werkzaamheden zijn heel variërend van financiële administratie tot inkoop kantoorartikelen en een ondersteuning voor allen proberen te zijn.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Behulpzaam, enthousiast en leergierig. Advies van anderen luister ik graag naar, er valt altijd iets van een ander te leren.


Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

Dat eigen initiatief erg op prijs gesteld wordt en ik best wat ideeën heb en we daar met z’n allen over kunnen sparren. Bij PPT Solutions krijg je een super positief gevoel doordat het hele team samen werkt en elkaar wil helpen. De onderlinge sfeer is top waardoor iedereen net een stapje harder loopt voor elkaar.


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

Nee verkopen is geen optie maar betekent wel dat het goed gaat met de opdrachten. Daarnaast betekent het dat je verder moet groeien. De namen die wij in ons klantenbestand mogen opnemen zijn al stuk voor stuk echte toppers, het zou mooi zijn als wij de internationale markt verder kunnen veroveren. Ik zie PPT Solutions dus nog wel even doorgroeien. 

Wij gebruiken Cookies