arrow_drop_up arrow_drop_down

Michael Wolf Visser

Life Quote:

“He who throws with dirt, is slowly losing ground!”

Wie is Michael?

Mijn gehele leven heeft altijd in het teken gestaan van creatieve uitspattingen. Werken met mijn handen, maar ook het verbeelden van wat ik in mijn gedachte zie. Dat heeft geresulteerd in een eigen gemaakte film, muziek video’s, voice-overs, verhalen en zelfs games. Schrijven is mijn passie en daarom ben ik in 2016 gestart met het schrijven van een eigen boek. Dit is iets waar ik mijn ziel en zaligheid in kan verwoorden en waar ik, naast het spelen van games, mij veel mee bezig houdt.


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Via een vriend die al bij PPT Solutions werkte, ben ik geïntroduceerd bij Reginald Berretty en Danny Romeijn. Na leuke gesprekken, kreeg ik een baan aangeboden als projectmanager waar ik geen nee op kon zeggen. In de twee jaar die daar op volgde heb ik steeds meer taken gekregen. Ik houd me nu vooral bezig met het managen van projecten, de planning en daarnaast heb ik de dagelijkse regie over de studio. Als kers op de taart, heb ik ook de mogelijkheid gekregen mijn voice-over kwaliteiten te benutten.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Mijn sterkte ligt in het zo goed mogelijk doen van mijn werk. Als ik ergens aan begin, doe ik het tot het beste van mijn kunnen, of ik doe het niet. Ik ben volhardend en geloof in open en eerlijke communicatie. “What you see is what you get” en daar moet je het mee doen. Van mijn collega’s krijg ik terug dat ik een groot hart heb, dat ik luister naar hun problemen en mee help naar het zoeken van oplossingen.


Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

Werken bij PPT Solutions is ongelooflijk divers. In een team van jonge en dynamische mensen werken we aan de meest uiteenlopende presentaties of PowerPoint gerelateerde opdrachten. Het feit dat alle drie de directieleden een verschillende achtergrond hebben en hun expertise op andere zaken ligt, zorgt er voor dat we elke situatie kunnen analyseren om zo met de beste oplossing te komen. We staan altijd voor elkaar klaar en zijn trots op wat we maken en waar we voor staan!


Waar ben je het meest trots op?

Ik ben ongelooflijk trots op het feit dat we een hecht team vormen. Dat we samen lachen maar ook samen knokken om deadlines te halen. Wij zijn een team, we luisteren naar elkaar en helpen elkaar. Dat ik onderdeel mag zijn van deze organisatie en dat ik mag bijsturen als dat nodig is, is voor mij onbetaalbaar.


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

PPT solutions timmert zo hard aan de weg dat we groeien als kool. We leveren kwaliteit en mochten we een verkeerde aanname hebben gemaakt, dan rusten we niet tot we dit recht gezet hebben. Kwaliteit staat voorop en dat zal ook zo blijven. We zijn uniek in wat we doen en aanbieden. In de toekomst zal er meer concurrentie komen van ZZP’ers en andere bedrijven. Het feit dat we pioniers zijn op het gebied van de vele mogelijkheden van PowerPoint en het voeren van presentaties, is dat wat het verschil gaat maken in de toekomst. Kwaliteit, gedrevenheid en passie voor PowerPoint!

Wij gebruiken Cookies