Lezing presentatie Andre Kuipers - PPT Solutions

Lezing presentatie Andre Kuipers

Inspireren tijdens een lezing?

Het resultaat

Via Speakers Academy zijn we in contact gekomen met André Kuipers. Hij wordt, nadat hij terug is gekeerd van zijn ruimtereis, regelmatig door bedrijven benaderd om zijn verhaal hierover te vertellen. Aan ons de taak om een PowerPoint presentatie te maken.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van de slides

Lezing presentatie Andre Kuipers - PPT Solutions

Inspirerend verhaal ondersteund met visuals...

De uitdaging

De uitdaging was niet het zoeken naar passend beeldmateriaal, maar het kiezen van de mooiste afbeeldingen uit ruim 2 terabyte (!!) aan aangeleverde foto’s. André heeft namelijk gedurende de gehele expeditie foto’s gemaakt. Vrijwel iedere foto was indrukwekkend en dus was het erg lastig hier de juiste keuze in te maken. 

De aanpak

Het verhaal hebben we visueel opgebouwd in 5 hoofdstukken, namelijk: Over André Kuipers, De voorbereiding, Lancering, Aan boord en De landing. Vervolgens hebben we een interactief menu gemaakt, waar hij vanuit kan navigeren naar ieder gewenst hoofdstuk. De slides bestaan uit zo min mogelijk tekst en zoveel mogelijk beeld.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl