Page content

Presentatie specialist

Presentatie specialist

PPT Solutions is de nr. 1 presentatie specialist van Nederland. Al vanaf 2012 werken wij dagelijks met het programma PowerPoint. Onze designers werken meer dan 40 uur per week met PowerPoint. We werken voor onder andere multinationals, midden- en klein bedrijf, maar ook stichtingen of personen die een lezing geven. Voor iedereen die een presentatie nodig heeft, maken wij een PowerPoint op maat.

Bekijk hieronder voor een impressie van ons werk:

Missie

Onze missie: De meest inspirerende PowerPoint voor jouw resultaat!

Wij gaan niet alleen over het design, maar denken ook mee over het doel van jouw presentatie. Wat wil je bereiken? En wie is de doelgroep? Deze vragen wil je eerst helder hebben, voordat je begint met het design van de presentatie.

Presentatie specialist

Wij onderscheiden ons van anderen door “meer dan PowerPoint” aan te bieden. Wij hebben consultants in dienst, die jarenlang in de top van het bedrijfsleven hebben gewerkt. Zij kunnen helpen om jouw pitch te winnen, bedrijfsresultaten op de juiste manier te presenteren, marketingplannen op de juiste manier over te brengen of jouw product op de juiste manier te presenteren.

Naast de consultants zijn onze designers zeer bedreven in hun vak. Elke dag komen zij hun bed uit om de meest mooie presentaties te maken. Zij willen zichzelf elke keer weer overtreffen. Elke lelijke PowerPoint slide is er voor hen één teveel.

Ja, mijn presentatie kan veel beter!

Loop je er ook al lang tegenaan dat jouw presentatie er nooit helemaal goed uitziet en merk je na het geven van de presentatie dat jouw verhaal ook wel wat beter overgebracht kon worden? Wij helpen je graag met het maken van een doelgerichte PowerPoint presentatie!

Bekijk ons portfolio eens voor indrukwekkende presentaties. Ik hoop dat we je kunnen helpen om jouw doelstellingen te realiseren met een gave PowerPoint presentatie!

Wil je direct al meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!

    Comment Section

    0 reacties op “Presentatie specialist

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.