Page content

Corporate presentatie

Corporate presentatie

Heeft jouw bedrijf al een professionele corporate presentatie? Maakt de presentatie indruk op ┬áklanten of collega’s? Heb je een verhaal dat doelgericht is en aansluit bij de doelgroep? Heeft ┬áhet design de WOW-factor? Je bent op deze pagina terecht gekomen, dus ik ga er vanuit dat je nee hebt geantwoord op alle bovenstaande vragen.

Een corporate presentatie is meestal het eerste contactmoment met de klant. Het is van groot belang dat je een goed verhaal hebt met een ondersteunende presentatie die indruk maakt.

Open je PowerPoint niet te snel

Vaak zien we dat PowerPoint al open staat, voordat het verhaal bekend is. Weet jij waarom je deze presentatie geeft? Aan wie je deze presentatie geeft? Wat het doel is van de presentatie? Welke techniek je gaat gebruiken? En wat de verhaallijn van de presentatie gaat worden? Breng dat eerst in kaart voordat je begint met het openen van PowerPoint. Wil je weten hoe je deze vragen kunt beantwoorden? Bekijk dat onderstaande video

Onze consultants hebben al bij vele multinationals of MKB bedrijven aan tafel gezeten om te brainstormen over bovenstaande vragen. Wil je een echte professionele en doelgerichte presentatie? Vraag dan een brainstormsessie aan met een van onze consultants.

PowerPoint design

Wanneer de doelstellingen duidelijk zijn geformuleerd en de verhaallijn bekend is, open je PowerPoint. Wij maken in vele gevallen gebruik van een interactief menu, zodat je per doelgroep een ander verhaal kunt vertellen. Bij een huidige klant hoef je niet meer de geschiedenis van het bedrijf te vertellen. lk kan me voorstellen dat je dat bij een nieuwe klant wel wilt laten zien. Door middel van het interactieve menu, kun je snel switchen naar de juiste informatie en blijf het verhaal boeiend voor de toehoorder. Om een impressie te geven van de mogelijkheden qua design voor een corporate presentatie, staan hieronder een aantal voorbeelden.

Corporate presentatie Q-Park

Coporate presentatie Staples

Kunnen wij je helpen met een brainstormsessie, het design of beide? Kom dan eens langs voor een bakje koffie om de mogelijkheden te bespreken!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

    Comment Section

    0 reacties op “Corporate presentatie

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.