Interactieve PowerPoint Presentatie voor Easy Conveyors

Interactieve presentatie - Easy Conveyors

Technische informatie visueel maken

Het resultaat

Vanuit Easy Conveyors kwam de vraag of wij konden helpen met een indrukwekkende en interactieve presentatie. Het doel was om technische informatie op een eenvoudige en visuele manier over te brengen. Alles is voor 100% in PowerPoint gemaakt.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Interactieve presentatie Easy Conveyors voorbeeld slides

Technische informatie simpel uitleggen

De uitdaging

De vraag vanuit Easy Conveyors: "Wij willen een indrukwekkende en interactieve presentatie waarbij technische informatie op een eenvoudige en visuele manier kan worden overgebracht." Een van
de uitdagingen was om de product informatie op een zo'n duidelijk mogelijke manier weer te geven om daarmee klanten te overtuigen.

De aanpak

Onze designers maakten een interactieve en visuele PowerPoint presentatie, waarbij veel afbeeldingen en video's zijn gebruikt. Op
deze manier kan een medewerker de complexe en technische informatie op een simpele en dynamische manier presenteren naar specifieke doelgroepen van Easy Conveyors.

Interactieve Presentatie Easy Conveyors - PPT Solutions

"Wij hebben een goede ervaring gehad met PPT Solutions. Ze staan open voor feedback en daardoor is het prettig met hun samenwerken. Het resultaat is misschien wel beter, dan wat we voor ogen hadden. De presentatie is interactief en visueel. We kunnen deze zelf verder uitbreiden en elementen toevoegen. Ik zou PPT Solutions aan iedereen adviseren!"

Stijn Boesten, Sales Manager Europe, Easy Conveyors

Inspireren met jouw presentatie?

Ja ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl