Eventpresentatie CBRE - PPT Solutions

Eventpresentatie CBRE

Indruk maken en je publiek inspireren?

Het resultaat

CBRE wilde graag een nieuwjaars presentatie waarmee ze hun medewerkers konden inspireren tijdens de aftrap van het nieuwe jaar. Ook wilde ze dat het publiek hierbij een WOW-gevoel kreeg. Het design is geheel ingericht volgens de huisstijl-richtlijnen.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Eventpresentatie CBRE - PPT Solutions

Van saai naar indrukwekkend...

De uitdaging

CBRE geeft jaarlijks een nieuwjaarspresentatie. Elk jaar komt een ander thema aan bod. Aan ons de taak om een PowerPoint presentatie te ontwikkelen met een stijl die overeenkomt met het betreffende thema van dat jaar. Daarnaast moest de presentatie indrukwekkende en inspirerende slides bevatten.

De aanpak

We hebben ervoor gekozen om bij de uitwerking van de verhaallijn grote hoeveelheden tekst te vermijden. We hebben gebruik gemaakt van verschillende infographics en illustraties die passen bij de huisstijl van CBRE. Ook hebben we de bulletpoints zoveel mogelijk visueel gemaakt op de slides.

Eventpresentatie CBRE - PPT Solutions

"PPT Solutions kan als geen ander in onze materie duiken. Ze voelen de kernboodschap goed aan en weten deze haarfijn in PowerPoint designs te vertolken. Creatief, verrassend en technisch bijzonder kundig gemaakt. Altijd ondersteunend aan ‘the bigger picture’ en een lust voor het oog."

Monara Alberg, Corporate Marketing Manager, CBRE

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl