Kosten PowerPoint presentatie berekenen

Kosten E-Learning maatwerk berekenen

Informeer, overtuig en train jouw doelgroep met onze E-Learning!

Kosten berekenen

Vul het formulier in

  • Gratis en vrijblijvend
  • Direct inzicht in de kosten
  • Gerichte kostenindicatie afgestemd op jou


Kosten PowerPoint presentatie berekenen


Dit is onze werkwijze!

1) Kick off

We plannen graag een (video) bel-afspraak om de opdracht
te bespreken en verwachtingen af te stemmen.

2) Content

Wij zien je input / content tegemoet
of we hebben een brainstormsessie
om de content te bepalen.

3) Demo

We starten met de ontwikkeling van de DEMO;  enkele slides die dienen als stijlvoorbeeld. We ontvangen graag je feedback.

4) Ontwikkeling

Tof dat je enthousiast bent over de DEMO. Op basis van je feedback gaan we verder met de ontwikkeling van de E-Learning.

5) Oplevering

Daar is ie! 😀

Jij bent klaar om te shinen met jouw E-Learning maatwerk, succes!

6) Adoptie

Jouw E-Learning is af, maar hoe zorg je dat je hier het maximale uit haalt? Wij helpen je en daarna; succes! 👏

Kosten berekenen

               

Veelgestelde vragen over E-Learning maatwerk

Wat is E-Learning maatwerk?

E-Learning maatwerk is een digitaal leermiddel dat interactie bevordert tussen de inhoud en de gebruiker. Dit kan variëren van het invullen van quizzen tot aan trainingsdocumenten. Bovendien stelt een E-Learning de gebruiker in staat om in eigen tempo en op een flexibele manier te leren. Net als bij een interactieve presentatie, kan ook de E-Learning worden aangepast aan de behoeften en voorkeuren van de gebruiker, waardoor een persoonlijker en doelgerichter leertraject mogelijk is.

Waarom E-Learning maatwerk?

Het voordeel van E-Learning maatwerk is dat de doelgroep continu betrokken en actief deelneemt aan het leerproces. Door interactieve elementen zoals quizzen en opdrachten is er minder kans op afleiding. Daarnaast kan de E-Learning worden aangepast naar de leerbehoeften van de gebruiker, waardoor men flexibel door de leerstof kan navigeren. Zo wordt het mogelijk om op een dynamische manier in te spelen op de specifieke wensen en het tempo van de deelnemer.

Wat kost het om een E-Learning te laten maken?

De kosten voor een E-Learning variëren sterk, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het ontwerp. Je kunt gratis en vrijblijvend ons kostenindicatieformulier invullen om een goed beeld te krijgen van wat wij zouden rekenen voor E-Learning maatwerk.

Wat is het verschil tussen E-Learning maatwerk en een LMS-systeem?

E-Learning maatwerk is specifieke leerinhoud of een cursus die digitaal aangeboden wordt. Een Learning Management System (LMS) daarentegen is een softwareplatform dat gebruikt wordt om E-Learning te beheren, te distribueren en te volgen. Kortom, E-Learning maatwerk is de inhoud zelf, terwijl LMS het systeem is dat gebruikt wordt om die inhoud te beheren en te leveren.

PPT Solutions is de nummer één PowerPoint specialist van Nederland

Wij zijn een jong en creatief bedrijf, gevestigd in Rotterdam. Ons energieke team van PowerPoint specialisten werken (meer dan) 40 uur per week met PowerPoint en maken de meest professionele en inspirerende presentaties. Wij weten voor elke (communicatie)uitdaging een gepaste oplossing te vinden door onze jarenlange ervaring met PowerPoint. Inmiddels hebben meer dan 1500 bedrijven een professionele presentatie laten maken, variërend van midden- en klein bedrijven tot multinationals. Wil je echt inspireren met jouw presentaties en ben je benieuwd naar de kosten van een presentatie op maat? Vul dan bovenstaand formulier in en bereken de kosten om een presentatie te laten maken.

Bereken de kosten