Corporate presentatie Staples - PPT Solutions

Corporate presentatie Staples

Aanpasbaar en in eigen huisstijl!

Het resultaat

Staples biedt vele producten en diensten aan. Dit betekent vaak dat er veel verschillende presentaties binnen een bedrijf aanwezig zijn. Dit was ook bij Staples het geval. De uitdaging aan ons, om een passende oplossing te bedenken.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Corporate presentatie Staples - PPT Solutions

Van rommelig naar eenduidig...

De uitdaging

Binnen Staples waren verschillende presentaties aanwezig, die door vele medewerkers in verschillende situaties werden gebruikt. Daarnaast heeft het bedrijf duidelijke huisstijl-regels, maar voldeden geen van de presentaties hier volledig aan. Aan ons de taak om een presentatie te maken die aanpasbaar is, binnen de huisstijl-regels valt en inzetbaar is voor meerdere doelgroepen.

De aanpak

We hebben gekozen voor een eenduidige verhaallijn en structuur. We zijn begonnen met het neerzetten van een verhaalijn en daarna aan de slag gegaan met de vormgeving. Middels het huisstijl-handboek hebben we een basispresentatie (PowerPoint template) ontwikkeld binnen de huisstijl-richtlijnen van het bedrijf. In de laatste fase hebben we de presentatie voorzien van een interactief startmenu.

Corporate presentatie Staples - PPT Solutions

"PPT Solutions weet het verschil te maken door eenhoogwaardige onderscheidende presentatie te creƫren. Hiermee worden klanten/prospects tailormade meegenomen in datgene wat jij als bedrijf wil laten zien. Door de samenwerking tussen PPT Solutions en Staples hebben wij onze manier van presenteren naar een hoger niveau gebracht!"

Caby Brandenburg, Commercieel directeur, Staples

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, Ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl