Beurspresentatie Triott Group - PPT Solutions

Beurspresentatie Triott Group

Bezoekers trekken naar je stand?

Het resultaat

Vanuit Triott Group kwam de vraag of we konden helpen een beurspresentatie te maken die kan worden gebruikt om bezoekers te informeren. Hierin moesten de verschillende producten op een begrijpelijke manier gepresenteerd worden.

Ik wil ook zo'n presentatie!

Voorbeelden van slides

Beurspresentatie Triott Group - PPT Solutions

Van complex naar begrijpelijk...

De uitdaging

Dit project was tweeledig. Enerzijds moesten bezoekers van de beurs getriggerd worden om op een scherm te klikken, anderzijds is het doel dat medewerkers van Triott Group bij de stand meer konden vertellen over het bedrijf. Na inventarisatie bij Triott Group zijn we aan de slag gegaan met de beurspresentatie.

Aanpak

Er is gekozen om de presentatie te beginnen met een rode push knop, zodat bezoekers getriggerd worden. In de presentatie wordt gebruik gemaakt van een interactief menu, om de de klant door de presentatie heen te begeleiden. Daarnaast zijn er herkenbare pop-ups geplaatst om het de bezoeker nog makkelijker te maken.

Beurspresentatie Triott Group - PPT Solutions

"De presentatie is precies zoals we hadden voorgesteld. Het fijne ervan is dat we zelf de mogelijkheid hebben om de PowerPoint aan te passen naar de wensen van de Salesmanager die er op dat moment gebruik van moest maken tijdens een beurs."

Martijn Dammers - Triott Group

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl