Interactieve PowerPoint presentatie van Gelder

Van Gelder groente & fruit

Indrukwekkende corporate presentatie

Het resultaat

Voor Van Gelder groente & fruit hebben we een corporate presentatie gemaakt, die zij kunnen gebruiken in het Experience Center. Het is een indrukwekkende interactieve presentatie geworden, waarmee zij potentiële klanten kunnen benaderen.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint bedrijfspresentatie voor Van Gelder

Indruk maken op de doelgroep...

De uitdaging

Er zijn verschillende doelgroepen die in het Experience Center langs komen. Elke persoon heeft andere informatie-behoefte. De uitdaging is om per individu de juiste informatie te laten zien.Tevens is het belangrijk om diegene direct te inspireren met een indrukwekkende PowerPoint presentatie.

De aanpak

We hebben geïnventariseerd bij de klant wat de behoefte is en op basis daarvan een demo presentatie gemaakt. Na akkoord zijn we verder gegaan met het bouwen van de presentatie. Met behulp van hyperlinks hebben we een menu gemaakt, waardoor men eenvoudig kan navigeren binnen de presentatie.

Slidebuilder voor SPN - PPT Solutions

"Bezoekers die ons Experience Center en gemechaniseerd magazijn bezoeken zijn erg onder de indruk. Deze wauw factor wilden we graag doortrekken in de presentatie. Dat is PPT Solutions gelukt! Dankzij het interactieve menu kunnen we dezelfde presentatie voor de verschillende doelgroepen die we ontvangen of bezoeken gebruiken. Daarnaast was de doorlooptijd een stuk korter dan we hadden verwacht, dankzij de tussen opleveringen weet je precies welke kant de presentatie op gaat en kan je eventueel waar nodig bijsturen".

Robin Rietdijk - Marketeer - Van Gelder groente & fruit

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl