Bedrijfspresentatie voor Q-Park

Bedrijfspresentatie Q-park

Eén presentatie te gebruiken voor verschillende doelgroepen

Het resultaat

Vanuit Q-Park kwam de vraag of we konden helpen bij het ontwikkelen van een indrukwekkende bedrijfspresentatie, die gebruikt kan worden voor het presenteren aan verschillende doelgroepen. Alles is voor 100% in PowerPoint gemaakt.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie Q-park voorbeeld

Van rommelig naar corporate en professioneel...

De uitdaging

De vraag vanuit Q-park was een interactieve bedrijfspresentatie, die kan worden gebruikt voor verschillende doelgroepen. De presentatie moest gebruiksvriendelijk en eenvoudig aanpasbaar door medewerkers zijn. Verder moest de presentatie een corporate en professionele uitstraling hebben.

De aanpak

We begonnen met het verwerken van de huisstijl in de PowerPoint presentatie. Vanwege het grote aantal slides, hebben we een interactief menu ontwikkeld. Dankzij dit menu hoeft de presentator niet langer alle slides te behandelen, maar kan deze inspelen op de informatiebehoefte van het publiek.

Bedrijfspresentatie Q-park- PPT Solutions

"Kwaliteit in een actueel jasje, gemaakt door mensen met hart en ziel, kennis en kunde, een vernieuwing van bestaande middelen. In- en extern kan ik dit goed presenteren."

Sacha Oerlemans, Corporate Director Marketing, Q-Park NV

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl