Bedrijfspresentatie Q-park
Wij gebruiken Cookies
Bedrijfspresentatie Q-park- PPT Solutions

Bedrijfspresentatie Q-park

Eén presentatie te gebruiken voor verschillende doelgroepen

Het resultaat

Vanuit Q-Park kwam de vraag of we konden helpen bij het ontwikkelen van een indrukwekkende bedrijfspresentatie, die gebruikt kan worden voor het presenteren aan verschillende doelgroepen. Alles is voor 100% in PowerPoint gemaakt.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie Q-park- PPT Solutions

Van rommelig naar corporate en professioneel...

De uitdaging

Q-Park heeft gevraagd om een interactieve bedrijfspresentatie die ze kunnen gebruiken voor meerdere doelgroepen.. De presentatie moest ook makkelijk aanpasbaar zijn voor medewerkers en de uitstraling moest corporate en professioneel zijn. Daarnaast moest de presentatie voor meerdere settings, situaties en doelgroepen gebruikt kunnen worden. 

De aanpak

Wij zijn allereerst aan de slag gegaan met het vertalen van de huisstijl naar PowerPoint. Door het grote aantal slides, hebben we in een laatste fase een interactief startmenu ontwikkeld. Dankzij dit menu hoeft de presentator niet meer chronologisch door de vele slides te lopen. Dit heeft als resultaat dat de informatie gedoseerd overgebracht kan worden op de toehoorders. 

Bedrijfspresentatie Q-park- PPT Solutions

Kwaliteit in een actueel jasje, gemaakt door mensen met hart en ziel, kennis en kunde, een vernieuwing van bestaande middelen. In- en extern kan ik dit goed presenteren.

Sacha Oerlemans, Corporate Director Marketing, Q-Park NV

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41