Bedrijfspresentatie NS slides

Bedrijfspresentatie NS

Een onvergetelijke indruk achterlaten

Het resultaat

Vanuit NS kwam de vraag of we konden helpen om een interactieve bedrijfspresentatie te maken, binnen de huisstijl van de organisatie. Ook vroegen ze om een presentatie met de WOW-factor te maken, waarmee ze indruk kunnen maken.

Dit wil ik ook!


NS presentatie zelf maken?

Met de PPT plug-in Slidebuilder kan iedereen binnen jouw organisatie indrukwekkende presentaties maken. Alle PowerPoint presentaties volgens huisstijl richtlijnen maken. Dat is toch de droom van iedere Marketeer?

Dit wil ik ook!


Voorbeelden van slides

PowerPoint bedrijfspresentatie voor de NS

Van indrukwekkend naar WOW...

Review Tycho Hoff

"Het proces verliep zeer prettig. Communicatie was flexibel, geduldig en snel. Vriendelijk in het contact. NS is een groot en voor buitenstaanders best complex bedrijf. Best een kunst om het profiel en de strategie op een toegankelijke manier aan te bieden, met een knipoog hier en daar, zonder aan ernst en inhoud in te boeten. Het is een prachtige presentatie geworden. Eerste reacties van medewerkers zijn bijzonder positief."

Tycho Hoff, Communicatieadviseur, NS

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl