Overzicht van slides uit de NS bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie NS

Een onvergetelijke indruk achterlaten

Het resultaat

Deze interactieve bedrijfspresentatie is niet alleen informatief, maar boeit en verrast ook de kijkers! Door de creatieve vrijheid te omarmen, hebben onze designers een presentatie ontwikkeld die de visie van NS "de reiziger centraal" versterkt en een blijvende indruk achterlaat.

Dit wil ik ook!


oud vs. nieuw NS sllides

De aanpak

Waar wij in 2016 de volledige bedrijfspresentatie van de NS mochten uitwerken hebben we deze presentatie recentelijk naar een hoger niveau getild door de nieuwste technieken van PowerPoint toe te passen. Zo hebben we onder andere de Customer Journey letterlijk uitgewerkt en navigeer je nu door de presentatie vanuit het perspectief van de reiziger zelf.

Voorbeelden slides👇

NS voorbeelden slides

Van indrukwekkend naar WOW...

Review Tycho Hoff

"Het proces verliep zeer prettig. Communicatie was flexibel, geduldig en snel. Vriendelijk in het contact. NS is een groot en voor buitenstaanders best complex bedrijf. Best een kunst om het profiel en de strategie op een toegankelijke manier aan te bieden, met een knipoog hier en daar, zonder aan ernst en inhoud in te boeten. Het is een prachtige presentatie geworden. Eerste reacties van medewerkers zijn bijzonder positief."

Tycho Hoff, Communicatieadviseur, NS

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl